- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
hayırlı cumalar moonHayirli cumalar kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalar moonHayirli cumalar kizlar
Şimdi yeniler var ben az çenemi tutayım ilk günden kalp kırmayayımkimin menüsü
2 emziren annemiz var.Şimdi yeniler var ben az çenemi tutayım ilk günden kalp kırmayayım
Gecmis olsun canim. Alerji zor, bebekte daha zor. Allah kolaylik versinCnm gözüm korktu dün acildeydik de emzir dedi alerji damlası verdi sabah akşam kullanıcam mama önermedi .
kolay gelsin canımhesap kitap işleri var arada bakamaz oldum kafamı bi kaldırsam bütün istatistik güme gidiyor
benim listedir o kesinDün gece bi liste gördüm gözlerim yandı, tam sopalık
Iki gözümün çiçeği senin skorların güzel sana bişey demiyorum (şimdilik)benim listedir o kesin
Iki gözümün çiçeği senin skorların güzel sana bişey demiyorum (şimdilik)
Ahhhh o diğerleri benim ömrümü yedi doymadı zaten2 emziren annemiz var.
biri lohusa
1 arkadaş diyetisyenle ilerliyor
1 tanemiz baya azimli
diğerlerini biliyorsun sen ben bizim oğlan
seni üzdük kırdık mıKızlar benim eskiden bulunduğum takim tekrar aktiflesiyor. Ben oraya geri dönüyorum. Tesekkur ederim listenize dahil ettiniz sohbet ettik muhabbet ettik. Ama o takimin bende yeri başka, aktiflestigini gorunce de epey mutlu oldum. Anlayisla karsilarsiniz umarim
Bazen takılıyor bana da oluyordu biliyorsun.3 haftadır duruyorum ya ne yapmalı bilmiyorum
Ay yok olur mu estağfurullah. Umarim ben de sizi uzup kirmamisimdir. Hepiniz nazik davrandiniz. Zayiflama surecine ilk basladigim zamandan buraya geldigim gune kadar hep o takimlaydim. Dagildi artik aktif degil diye üzülüyordum. Bi yandan da kendime yetemiyordum malesef gereken gazi verme konusunda.seni üzdük kırdık mı
orada daha rahat edeceksen sen bilirsin tabi.
sahsım adına çok sevdim seni
Sohbet için gel her zaman çoğunluğumuzAy yok olur mu estağfurullah. Umarim ben de sizi uzup kirmamisimdir. Hepiniz nazik davrandiniz. Zayiflama surecine ilk basladigim zamandan buraya geldigim gune kadar hep o takimlaydim. Dagildi artik aktif degil diye üzülüyordum. Bi yandan da kendime yetemiyordum malesef gereken gazi verme konusunda.
Ben de cok sevdim sizleri
Dediğim gibi İlk takimimin yeri cok baska
Nasi bi enerji patlamasi varsa sende de masallah diyim nazar degmesin
içimden geldi
Aa tamam bak oraya gelirim. Cok tatlısın tesekkur ederim.Sohbet için gel her zaman çoğunluğumuz
aşağıdaki sayfada takılıyoruz.
bekleriz canım
2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)
evet ya çabuk geçiyor gibi.bide bi düzensizliğin içine giriyormuşum gibi hissediyorum baazen.çok düzenliymişim gibi bu hisetmem garip geldi şuan kendime :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Öyle aslında. Bayramdı, tatildi derken. Hadi oraya gidelim buraya gidelim vs. Hareketlilik oluyor. Valiz...www.kadinlarkulubu.com
Kapanışa çok güldüm canım kizma ama.Moon Light sana değil canım bu sözüm ama diğer bir arkadaşımız bir topiğe burada çok motive olamadığını yazmış.. üzüldüm açıkcası. Burda her gün herkes menülerini paylaşıyor birbirine yardımcı olmaya çalışıyor keza arkadaşın motivasyonu için kilolusun vs giydiğin yakışmıyor diye syleyip hırslandırmaya bile çalıştım ben. Burası hariç en az 20 tane grupta bulunuyorsun:) bu şekilde zaten motive olamazsın .. mümkün değil.. keza motive olmak için kilo vermek için KK ' ya kimsenin ihtiyacı yok. herşey insanın kafasında bitecek. Bol su, egzersiz şart ! kimse aman ben topiğe üye oldum motive olamadım demesin. Hiçbir topik sihirli bir değnek değil..
içinizde olacak içinizde. Ben 2 ayda 9 kilo verdim ama nasıl verdim ? aç kaldım ! karnımda su tankı varmış gibi gezdim ( içtiğim sular yüzünden ) saatlerce spor yaptım ! buraya 20 tane gruba üye olup spor yapmadan paso yiyerek kimse kilo veremez.
valla haklı konuştum. bence haklıyım. teşekkürler.
Moon Light sana değil canım bu sözüm ama diğer bir arkadaşımız bir topiğe burada çok motive olamadığını yazmış.. üzüldüm açıkcası. Burda her gün herkes menülerini paylaşıyor birbirine yardımcı olmaya çalışıyor keza arkadaşın motivasyonu için kilolusun vs giydiğin yakışmıyor diye syleyip hırslandırmaya bile çalıştım ben. Burası hariç en az 20 tane grupta bulunuyorsun:) bu şekilde zaten motive olamazsın .. mümkün değil.. keza motive olmak için kilo vermek için KK ' ya kimsenin ihtiyacı yok. herşey insanın kafasında bitecek. Bol su, egzersiz şart ! kimse aman ben topiğe üye oldum motive olamadım demesin. Hiçbir topik sihirli bir değnek değil..
içinizde olacak içinizde. Ben 2 ayda 9 kilo verdim ama nasıl verdim ? aç kaldım ! karnımda su tankı varmış gibi gezdim ( içtiğim sular yüzünden ) saatlerce spor yaptım ! buraya 20 tane gruba üye olup spor yapmadan paso yiyerek kimse kilo veremez.
valla haklı konuştum. bence haklıyım. teşekkürler.