- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
işine karışmak gibi olmasında canım .Bilgim yoktu cnm hemen kesiyorum o zaman içmeyi
bitince o ödem gidiyor canım sıkıntı yapma kadın olmanın güzel yanlarıBen en iyisi bol bol ödem suları içeyim limonlu
30.09-06.10.2019 | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 3 | 3,5 | 3 | 9,5 | ||||
SUHAN | 2,75 | 1,5 | 4,25 | |||||
amesia | 2,5 | 2 | 2 | 6,5 | ||||
patilibirhayat | 3,5 | 3 | 3,5 | 10 | ||||
Moon Light | 1 | 1 | 2 | |||||
L i l y | 2 | 2 | 2 | 6 | ||||
harikamo | 1,5 | 1 | 1 | 3,5 | ||||
Nana929 | 1 | 1 |
Umarim korurum bakalimevet bakalım haftaya salıya kadar koruyabilecek misin
Evet ben de onu yazacaktim tam. Cok diyet diyet disiplin disiplin gitmesin, burada olmasi belki abur cuburlari gereksiz gidalari yemesine engel olur. Bazen süt yapat şunu ye sut yapar bunu ye muhabbetine cok maruz kaliyo insan. Ya acaba cidden yapiyo mu diye yiyo bu seferNana929 rezene çayı içebilirsin.özellikle kimyonlu rezene hem senin hem bebeğini çok rahatlatır.aynı şekilde kayısı suyu hem süt yapar.ayrıca yemeklerin yanında bol bol salata özellikle yeşillik mutlaka tüket.şuan yapabileceğin tatlılardan ve ekmekten uzak durmak.şeker ihtiyacını pekmezli su yapıp içine limon sıkıp tüketebilrisin.kan değerlerin muhtemelen düşmüş olabilir.bide mutlaka suyu bol için 2,5 altına düşmemeye çalış bana kalırsa
çok güzel ama emziriyorsan az değil mi soda ara öğün mü birde ?Dünkü menumu yazayim.
Sabah oglen arasi 1 kasar domates zeytinli tost cay
Ara soda
Aksam kucuk bi kase sulu patates yemegi + yogurt
Su 1.8 litre
Artik keyif icin emiyo hanfendi canim. 20 aylik oldu. Tost baya tok tuttu gec vakit yiyince.çok güzel ama emziriyorsan az değil mi soda ara öğün mü birde ?
su çok güzel
Sadece su az onun dışında gayet iyisabah..........az ekmek ,peynir
öğle.............3 köfe,4 tane kadar patates,1kepçe mer.çorba,domates ,salatalık,azda şalgam içtim
akşam.........2 sıkım patatesli köfte,2 kaşık kadar kıyma sote,2 bardak ayran
su 1 lite
aralarda grip çayı,zeytinyağı limon vs.
beni acıktırırdı sodaArtik keyif icin emiyo hanfendi canim. 20 aylik oldu. Tost baya tok tuttu gec vakit yiyince.
Soda da beni şişiriyor. Ondan arada ictim
su az gerisi güzelsabah..........az ekmek ,peynir
öğle.............3 köfe,4 tane kadar patates,1kepçe mer.çorba,domates ,salatalık,azda şalgam içtim
akşam.........2 sıkım patatesli köfte,2 kaşık kadar kıyma sote,2 bardak ayran
su 1 lite
aralarda grip çayı,zeytinyağı limon vs.
30.09-06.10.2019 | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 3 | 3,5 | 3 | 9,5 | ||||
SUHAN | 2,75 | 1,5 | 1 | 5,25 | ||||
amesia | 2,5 | 2 | 2 | 6,5 | ||||
patilibirhayat | 3,5 | 3 | 3,5 | 10 | ||||
Moon Light | 1 | 1 | 1,8 | 3,8 | ||||
L i l y | 2 | 2 | 2 | 6 | ||||
harikamo | 1,5 | 1 | 1 | 3,5 | ||||
Nana929 | 1 | 1 |