- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
İstek sanırımvalla bunun doğu ile batı ile alakası yok bende antepliyim ama beceriksizim
Ben yemek yaparken zevk alıyorum mesela.. Mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstek sanırımvalla bunun doğu ile batı ile alakası yok bende antepliyim ama beceriksizim
hay maşallaaahhh ellerine sağlık afiyet olsun canımİçli köfteler de bana ait :) Doğuluyum ben canım becerikliyimdir ayıptır söylemesiiiii
Bekliyorum cnm yazmanıyeşil çay sütünü etkileyebilir.içme bence.evde başka bitki çayın varmı.hem seni hem bebeği rahatlatacak sütünü kesmeyecek şeyler olması lazım.şimdi işim var yazarım birazdan içeceklere örnek
hatayın kağıt kebabımıKAĞIT KEBABI bayılıyorum ya ona
evde mi yaptın bu arada
hayata ne zaman gitsek yiyoruz ımmm
Bilgim yoktu cnm hemen kesiyorum o zaman içmeyiYeşilçay emziriyoken tavsiye etmiyorum ben kuzum. Ben icmistim birkac gun. Kizima da sutten gecmis. Hic uyumamisti o gunler. Sonradan fark ettim.
akşam tahıl grubu biraz fazla olmuş yediden öncemiydiGünaydın kizlar dünkü Menüm
Sabah
Yulaf+süt+elma + tarçın karışımı
Öğlen
1 avuç çiğ fındık ,1 bardak ayran ,1 kuru kayısı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 5 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
3 kaşık aşure
2lt su
30dk yürüyüş
Ben de regl oldum ama. Karnım sis hissediyorum bugün 3.gunuOLUR tabi hatta bittikten sonrada devam ediyor bende hemen geçmiyor etkisi ne yazıkkı
Tebrikler cnmGunaydin kizlaaar. Tartildim gozlerime inanamadim 65.9 cikti ya. Ay cok mutluyum.
Benim spor yapip sıkılaşmam lazım ama duzenli su icmem lazim ama bi turlu duzen tutturamadim.
evetthatayın kağıt kebabımı
Evet canım saat 4teydi o saaten sonra da yemedim hem şiş hissettim. 1ltye yakın limonlu su içtimakşam tahıl grubu biraz fazla olmuş yediden öncemiydi
waowwwGunaydin kizlaaar. Tartildim gozlerime inanamadim 65.9 cikti ya. Ay cok mutluyum.
Benim spor yapip sıkılaşmam lazım ama duzenli su icmem lazim ama bi turlu duzen tutturamadim.
evet maalesef şuan acayip şişim misalKizlar regl 2. Veya 3. Günü ödem olur mu?
offffffffffffffff
erken yemişsin neyseki.Evet canım saat 4teydi o saaten sonra da yemedim hem şiş hissettim. 1ltye yakın limonlu su içtim
Ben en iyisi bol bol ödem suları içeyim limonluevet maalesef şuan acayip şişim misal
Artık kalori sayımı yapicam günlük 1100 kalori alırsam biraz da sporla ayda 3-4 vereceğimi gösteriyor bı sitede ölçüm. Kalori programı indirdim bundan sonra kaçamak yok sözerken yemişsin neyseki.
seni amesia ya havale ediyorum. koca bir dilim kekin hesabını polisin sorsunselammm,
nasıl oluyormuş bu kağıt kabebı bilmiyorum.. az bir tarif biz de yapalım ben de doğulum :)))
dün kahvaltı
öğlen 2 kaşık pilav biraz kırmızı pancarlı yoğurt yarım haşlama patates
akşam 2 kaşık profiterol sadece 2 tatlı kaşığı ama koca bir dilim kek yedim grmc yaptı sıcacık fırından çıkınca dayanamadım bol cevizli tarçınlı
su 1 lt
beferim bu ara baya az içiyorum suyu farkındayım ://
yürüyüşe de başlamalıyım diyorum ama baş kalabalığım bir gitsin hele
ben regliyken ödem atıcı su içmeye cesaret edemiyorum hormonlar zaten fenaBen en iyisi bol bol ödem suları içeyim limonlu