- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.700
Körükçü geldi aaaaanimmmmkim dedinn teletubbies mı.kim yemiş.makarnamı ne hemde ekmeklemi.yiyen kimdi Tenceresiz kaldim anne miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Körükçü geldi aaaaanimmmmkim dedinn teletubbies mı.kim yemiş.makarnamı ne hemde ekmeklemi.yiyen kimdi Tenceresiz kaldim anne miydi
bu ansıl cümledir allahım yarabbim.ben bile anlamadım kendimirica ederim herkesin emeği var burda özellikle beferim.münücü başı @little dora mın ,@beferim sucu başım ,cezacı başı @fmadın
ahahahah Tenceresiz kaldim anne kız cezalarını çabuk yap kendimi tutamıyorum veresim geliyorkim dedinn teletubbies mı.kim yemiş.makarnamı ne hemde ekmeklemi.yiyen kimdi Tenceresiz kaldim anne miydi
Bu ansilbu ansıl cümledir allahım yarabbim.ben bile anlamadım kendimi
Tamam zipiyorim hemen Yeter ki verahahahah Tenceresiz kaldim anne kız cezalarını çabuk yap kendimi tutamıyorum veresim geliyor
süpersinTamam zipiyorim hemen Yeter ki ver
makarna ağır gelmiştir bide ekmeynen olunca.kolaymıBen çıkayım kastı
Tamam tamam ben bugün mercimek hasladim zati yoğurtla ona yuklencem insallah
sen genede çokta şaapppma.yüklenmeTamam tamam ben bugün mercimek hasladim zati yoğurtla ona yuklencem insallah
Ben çıkayım kastı
bizim işimiz.1950den beriKörükçü geldi aaaaanimmmm
salıver tutmaahahahah Tenceresiz kaldim anne kız cezalarını çabuk yap kendimi tutamıyorum veresim geliyor
hansigiBu ansil
Ahahha senin cezalar bugün yarın bitmezse hiç tutmıycamsalıver tutma
kim dedinn teletubbies mı.kim yemiş.makarnamı ne hemde ekmeklemi.yiyen kimdi Tenceresiz kaldim anne miydi
bu ansıl cümledir allahım yarabbim.ben bile anlamadım kendimi
mesela benyok hayatım senlik değil yazım kimselik değil yanlış anlaşıldım haklısın herkes yoğun ondan sıkıntı
bu kadar emek verdik kendimize kilo verdik onu almak ta istemiyoruz ya vermedik koruduk en azından değil mi?ya yapmasaydık o vakit alacaktık yükümüz dahada artacaktı
Sorumluluk alıp yapamamaktan korkmasam hemen atlardım mevzuyaolduğu kadar olur ne yapalım herkesi ne kadar düşünüyoruz dimi kendini düşün kendini...
burda hem kendimiz için hemde arkadaşlar için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
ufak bir yardım istedik.
yapmak istemiyorlarsa kendileri bilir ne yapalım
mesela ben