burdayım canım takipteyim
bu sabah 2 tane nesfit bar yedim tatlarını çok seviyorum tanesi 90 calyanında da 1 sade kahve
1 litre su içtim bakalım öğlen canım istemiyor ama acıkırsam haşlanmış yumurta düşünüyorum suyu 2ye çıkartırım zaten
egzersiz olarak evde yapacağım canım dışarı çıkmak istemiyor...
şşşş bugün sessiz sedasız başladım een sağlıklı beslenmeme
bu salı yine bende kilo takibi.ondan sonraki haftalar için gönüllü arıyorum.her hafta için biri üstlenirse kolay olur o bakımdan.yoksa herkes kendi başına yuvarlanıp gidecek.oda düzeni bozar23 ağustosda izne ayrılıyorum o kesin ondan öncesi işten ayrılırsam işte o bilmiyorum
Canım bol karbonhidrat olmuş ödem yapmıştır kesin böreği buzluğa at sen hiç bişey olmaz bozulmaz..25 Temmuz
14.00
Tavada yumurta
1 peynirli börek(ya baya bir börek var ekmek yerine bunu tüketiyoruz bozulacak)
3 zeytin
Krem peynir 1 tk
1 çk fıstık ezmesi
1 yk zeytinyağı
1 kayısı
16.00
Yarım haşlanmış Mısır
18.30
Kısır 5 yk
2 yk patates salatası
4 tk semizotu salatası
Kuru elma
1 kayısı (kuru hepsi)
Zencefil çayı
Maydanoz sapı çayı
2L su
2000 zıp
100 bacak aç kapa
Ve az yürüyüş bol hazırlık
10 dk dans
tamam bu hafta ben yine liste yapar sana atarım sıkıntı olmaz. dediğim gibi işe devam edersem yine yaparım ama çıkarsam telden zor olur.bu salı yine bende kilo takibi.ondan sonraki haftalar için gönüllü arıyorum.her hafta için biri üstlenirse kolay olur o bakımdan.yoksa herkes kendi başına yuvarlanıp gidecek.oda düzeni bozar
açtımmm tiliiiiiii lilllliiiiiCanım bol karbonhidrat olmuş ödem yapmıştır kesin böreği buzluğa at sen hiç bişey olmaz bozulmaz..
Kızlar müsait olanlar pal orient diye radyo var nette onu dinleyin hep hareketli çalıyor hareket berekettir
alemsin vallahişşşş bugün sessiz sedasız başladım een sağlıklı beslenmeme
önceleri karıştırma :d
vayyyy müdürüme bak sennnn
O dinler hep bu radyoyu bende ondan öğrendimvayyyy müdürüme bak sennnn
Süper kuzumöğle arası müdür gidince yaparım
Süpersin :)burdayım canım takipteyim
bu sabah 2 tane nesfit bar yedim tatlarını çok seviyorum tanesi 90 calyanında da 1 sade kahve
1 litre su içtim bakalım öğlen canım istemiyor ama acıkırsam haşlanmış yumurta düşünüyorum suyu 2ye çıkartırım zaten
egzersiz olarak evde yapacağım canım dışarı çıkmak istemiyor...
Canım acaba regl falan yaklaşıyor mu3 lt suyumu aksatmıyorum oysaki
25 TemmuzNeden menün nasıldı bakim bi
tamam 06.08 haftası sende kilolar.ister tablo yapar ister alt alta yazıp toplu şeklide paylaşırsan güzel olur.bende döndüğümde ilk sayfaya işlerimBen de yaaprimSUHAN ama Bayram haftasi tatile gidioruz o hafta olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?