- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
baya harektli uzun süreli beynimi yorar ama şuan ağzıma leblebi atıp masada kendi kendime dans ediyorum ellerr havayaaa
şuan kendimi senin gibi düşünemedim açık ofis pek güzel olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baya harektli uzun süreli beynimi yorar ama şuan ağzıma leblebi atıp masada kendi kendime dans ediyorum ellerr havayaaa
Benim burda olmama ihtimalim var planlar karışık ama düğünümüz var o yüzden şehir dışı yapabilirimtmam bayram haftası herkes benden izinli 20.08 ve27.08 için iki cicik arkadaş arıyorum.yokmuuu yahuuu bir babayiğit
Sevindim canım :)
Ben de takılı kaldım ve spor yapasım kaçtı ne yapacağım bilmiyorum
Ayyy harikasınızOlimpos taraflari gibi duruo bakalim, cok ozledik bizim denizleri yaa. Ekim gibi de kemer dusunuoruz
Yormaz yormazbaya harektli uzun süreli beynimi yorar ama şuan ağzıma leblebi atıp masada kendi kendime dans ediyorum ellerr havayaaa
Anladım canım baktır o zaman inşallah :)Ailemde herkes şeker hastası benim ablam annem babam :) bendede %75 vardır
Saol canim az gaza bassak da 59 ile gitsem 2 haftada imkansiz dimiAyyy harikasınız ♥♥♥♥
Şimdiden iyi tatiller kuzum
Aslında evet yapabilirim sanırımHurma kolay oldu bana 3 gün uygulayabilirsin :)
Bu hastanede insülin bakılmıyormuş sadece şekere bakıyorlarmış
Yaptım kuzum içiyorum onu dün de o kadar şey içtim ...detoks suyu yap minnoş limonlu su
Yok ya imkansız değil de ben birtatafımı kaldırabilsemSaol canim az gaza bassak da 59 ile gitsem 2 haftada imkansiz dimi
Ailemde herkes şeker hastası benim ablam annem babam :) bendede %75 vardır
ağzımda geveliyordum biri girdii.adam diyorki götürrrrrr.terbiyesiz dan diye girdi heleki elimi havada görmed i dört tane birden ağzımda.şuan kendimi senin gibi düşünemedim açık ofis pek güzel olmaz
Ahahahah ayyy sahne gözümde canlandıağzımda geveliyordum biri girdii.adam diyorki götürrrrrr.terbiyesiz dan diye girdi heleki elimi havada görmed i dört tane birden ağzımda.
löblöbüğüü yöyörrumm altı üstü diyorum bi yandan
babayiğit çıksa olacakta.babayiğit yokayy fenayımm.koptum ben.yada girip yazalım dönünce ilgili arkadaş eklesin o olur mu mesela ben o hafta izinliyim yokum ama çalışan var ise yardımcı olabilir mi acaba?
ahhhh olasılıklar olmamasılıklarBenim burda olmama ihtimalim var planlar karışık ama düğünümüz var o yüzden şehir dışı yapabilirim
Ama burdamolursam yardımcı olurum da olmama ihtimalim yüksek
Maalesefahhhh olasılıklar olmamasılıklar
tam sakin gidiyordu yine hareketlendi.aaaaa ben bunu çok seviyorum daha önce dinlemişliğim var allaaaaaa yarr buYormaz yormaz
Yaptım kuzum içiyorum onu dün de o kadar şey içtim ...
Yok ya imkansız değil de ben birtatafımı kaldırabilsem