- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Süpersin kuzumbu sabah ucundan yarım lokma aldım sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin kuzumbu sabah ucundan yarım lokma aldım sadece
Ahshahakahvaltı olarak 1 kahve fincanı kadar leblebi yedim.şimdi neskafe içtim az şekerli.akşam yemeğe ablamdayız dolma yapmış.normalde çok sevmem.sumağı bilirmisiniz bilmiyorum.sumak ekşili yapacakmış.ballandırdı baya.tamam birertane yerimde dedim.yawrum diyor 1 patlıcan dişine değmez kendini benim ellerime bırak
Canım ben fırsat buldukça giriyorum ama ağıstosta ben de artık verip mezun olmam gerekiyor..kızlar cumaya izne ayrılıyorum.herkes fikrini yazsın karara bağlıyalım şimdiden
Geçmiş olsun kuzumBen Sabah kahvalti yapmiyorum artik. Oglen de isyerinde ne koyarlarsa onumuze. Dun nohut verdiler yedik, bizim yemekhane pek beceremio nohutu. Diri diri oluo malesef. Bu Sabah kahvalti yaptim ama. Sabah bas agrisiyla kalktim ilac icmek icin mecburen yedim
ahanda içtimsu içelim hanımlar hadiiii hadiiii su içelim güzelleşelim bunu okuyan iki bardak içsin bakalım...
şifa olsun
Doğrudur canım.... ama ödemdir belki Yeşilçay falan da içBuna rağmen artıydım biliyormusun
Canım spor var mı hiç?
O zaman 100 zıp veriyorum metabolizman hızlansın :)yok tatlım
olsa büyük harflerle belirtirim
ahanda içtim
Neysesakinim ağustos ayı senin için kesin deil demi burda olma durumun
O zaman 100 zıp veriyorum metabolizman hızlansın :)
Saol canimGeçmiş olsun kuzum
burdayım canım takipteyimelizz0006 canım nerelerdesin:)