- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
Evet sanırım ya ama kötü oldu takımdayım çünküCanım bol karbonhidrat olmuş ödem yapmıştır kesin böreği buzluğa at sen hiç bişey olmaz bozulmaz..
Kızlar müsait olanlar pal orient diye radyo var nette onu dinleyin hep hareketli çalıyor hareket berekettir
Olabilir canımYok yeni bitti canım insülin direncim olduğunu düşünüyorum
Aslında evet herkes meşgul olacak sanırım izinli sayılabilirizbayram haftası iin gönüllü aranıyor.bayramın 3. günü olacak.isterseniz o hafta topluca izinli sayılırız
çok sağol canım çok naziksin evet canım istemiyor sadece...Süpersin :)
Bir sıkıntı yok di mi sadece canın istemiyor
Oooo nereyeBen de yaaprimSUHAN ama Bayram haftasi tatile gidioruz o hafta olmaz
tamam 06.08 haftası sende kilolar.ister tablo yapar ister alt alta yazıp toplu şeklide paylaşırsan güzel olur.bende döndüğümde ilk sayfaya işlerim
Tamam canim saka maka Agustos oldu yaaa offtamam 06.08 haftası sende kilolar.ister tablo yapar ister alt alta yazıp toplu şeklide paylaşırsan güzel olur.bende döndüğümde ilk sayfaya işlerim
baya harektli uzun süreli beynimi yorar ama şuan ağzıma leblebi atıp masada kendi kendime dans ediyorum ellerr havayaaaO dinler hep bu radyoyu bende ondan öğrendim
Sevindim canım :)çok sağol canım çok naziksin evet canım istemiyor sadece...
hayatımda çok şükür herşey yolunda...
Yok yeni bitti canım insülin direncim olduğunu düşünüyorum
4. Takımdaymışsın gördüm takımdayken sorumluluk çok önemli çünkü diğerlerinin ve takımın ortalamasını etkiliyor + ve sabit gelen kilolar..Evet sanırım ya ama kötü oldu takımdayım çünkü
tmam bayram haftası herkes benden izinliAslında evet herkes meşgul olacak sanırım izinli sayılabiliriz
Bu hastanede insülin bakılmıyormuş sadece şekere bakıyorlarmışevet bende de var.
ölçütür hemen açıklık tokluk baktır
Olimpos taraflari gibi duruo bakalim, cok ozledik bizim denizleri yaa. Ekim gibi de kemer dusunuoruzOooo nereye
yada girip yazalım dönünce ilgili arkadaş eklesin o olur mu mesela ben o hafta izinliyim yokum ama çalışan var ise yardımcı olabilir mi acaba?bayram haftası iin gönüllü aranıyor.bayramın 3. günü olacak.isterseniz o hafta topluca izinli sayılırız
özlüyoruz bizçok sağol canım çok naziksin evet canım istemiyor sadece...
hayatımda çok şükür herşey yolunda...
Detox hiç yapamıyorum çok denemedim de ama4. Takımdaymışsın gördüm takımdayken sorumluluk çok önemli çünkü diğerlerinin ve takımın ortalamasını etkiliyor + ve sabit gelen kilolar..
Detox yapabilirsen çok iyi olur senin için takımdaysan
Ailemde herkes şeker hastası benim ablam annem babam :) bendede %75 vardırOlabilir canım
Sadece kilodan kaynaklı mı başka belirtileri de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?