- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
salla yaa.valla sabah boş boş laf vuruyor müdür hiç oralı olmadım bugün cuma hiç uğraşamayacağım...
kafamda öyle atıp atıp tutmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salla yaa.valla sabah boş boş laf vuruyor müdür hiç oralı olmadım bugün cuma hiç uğraşamayacağım...
kafamda öyle atıp atıp tutmak istemiyorum
bende bu aralar sabahları ve öğlenleri geçiştiriyorum gibi.meyve vs şeklinde.canım istemiyorBen Sabah kahvalti yapmiyorum artik. Oglen de isyerinde ne koyarlarsa onumuze. Dun nohut verdiler yedik, bizim yemekhane pek beceremio nohutu. Diri diri oluo malesef. Bu Sabah kahvalti yaptim ama. Sabah bas agrisiyla kalktim ilac icmek icin mecburen yedim
Canım ben kilo boy bildirimi yaptım mı hiç hatırlamıyorum...diyet başımıza vurdu
bende çok sevmem yani aramam.kapuska falan mesela tadını bilmem.ama turşusu efsane oluyor.eşim seviyor anneme yaptırıyorum aradatadını bilmem lahananın kokusu rahatsız eder beni
evet bende öyle düşünüyorum.ağustos sonu ben izne ayrılıyorum ..birde işten ayrılma durumum var .bence yerlerimize ikame mizi seçelim.
eğer yoksak onlar takip etsin tabi isteğe dayalı olsun ama biz yokken bizi aratmasın nedersin?
yapmıştın canım.hatta mesajını kaydetmiştim araya kaynamasın diyeCanım ben kilo boy bildirimi yaptım mı hiç hatırlamıyorum...
Yaptıysam da kusuruma bakma tekrar yazayım
Boy ; 1,65
Kilo ; 73,700
Yaş;29
Unutmuşumm sorryyapmıştın canım.hatta mesajını kaydetmiştim araya kaynamasın diye
çok severiiimmmtadını bilmem lahananın kokusu rahatsız eder beni
no problemUnutmuşumm sorry
NE kadar etçilim fark ettim uzun zamandır böyleçok severiiimmm
Iciorummm 5 bardak oldu bile simdidensu içelim hanımlar hadiiii hadiiii su içelim güzelleşelim bunu okuyan iki bardak içsin bakalım...
şifa olsun
Kahvaltıyı unuttum ama 3 mil yapmışsınDünkü menümü tamamlayayım
Sabahtan sonra
Şekersiz türk kahvesi ve minicik çok az irmik helvası belki 2 kaşık
Sonra akşam 6.30da
Yoğurt mercimek ekmeği ve taze fasulye
Su 3 lt
Spor 3 mile + bölgesel mölgesel bişeyler
Iciorummm 5 bardak oldu bile simdiden
Hayırlı cumalarHayırlı Cumalar kızlar
Süpersin menü su spor canımGunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah
Yok
Ogle
1 kase Tavuk corba, 1 tabak etli nohut, 1 kase cacik
Aksam
Ton balikli salata, 3 hurma
Spor yok, su 3lt
Neysesakinim @little dora SUHAN
62.2 geldim yine off
Harikasın kuzum maşallahGünaydınnn
25 Temmuz Perşembe Menüsü
Kahvaltı*
Aç karnına 1 gece önceden 1 su bardağına konulan 2 tam ceviz yenildi, su aç karnına içildi.
1 bardak yoğurt
1 ince dilim ananas
Ara Öğün*
1 probiyotik yoğurt
1 ince dilim ananas
Öğlen*
1 bardak kefir
1 tane kepekli galeta
Ara Öğün*
1 çay bardağı yoğurt
1 ince dilim ananas
Akşam*
6 Yemek kaşığı sebze yemeği ( susuz )
1 dilim etimek
1,5 lt detoks suyu içildi* 1,5 lt normal su içildi.
Totalde 50 dk spor yapıldı ( spor salonunda ) eve geldkten sonra 25 dk köpeğimi tuvalete çıkarmak için tekrar yürüyüşe çıkıldı ..
Herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar
Ohhhhhsu içelim hanımlar hadiiii hadiiii su içelim güzelleşelim bunu okuyan iki bardak içsin bakalım...
şifa olsun
MaşallahIciorummm 5 bardak oldu bile simdiden
Harikasın :)benim 1,5 luk şişem bitmek üzere afiyet bal şeker olsun
Canım spor var mı hiç?25.07.2019
kahvaltı bir büyük salatalık bir küçük acır
öğlen 3kaşık lor domates salatalık acır
akşam bir tabaktan az domates soslu makarna
(bütün ekmek haklarımı makarnadan yana kullandım)
su 3 tl
@little dora teletubbies
Anladım canımhaklısın normalde çok yememde.işte arada.yulafı yoğurtla sevdim ben.sütle yiyemedim.izne ayrılıyorum haftaya cuma.gönüllü bir arkadaşa devrederiz.kilo takibini.çok fazla giriş yapamam galiba.izin dönüşünde yine buralarda olacağım.araya bayram tatilide giriyor.kızlar toplanınca ortak bir karara varırız.izine ayrılmak isteyen olursa ayrılabilir.