- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Yok balımm akşam gideceğim diyetisyene tok karnına gideceğim ama yapacak birşey yok 750-800 gram kadar eksik sayıcaz dedi bakalımTartıldınmı kuzum sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok balımm akşam gideceğim diyetisyene tok karnına gideceğim ama yapacak birşey yok 750-800 gram kadar eksik sayıcaz dedi bakalımTartıldınmı kuzum sen
bu sabah ucundan yarım lokma aldım sadece
Sen yinede olabildiğince az yeYok balımm akşam gideceğim diyetisyene tok karnına gideceğim ama yapacak birşey yok 750-800 gram kadar eksik sayıcaz dedi bakalım
Kız zaten ne var ki ne yicemSen yinede olabildiğince az ye
kahvaltı yapmadım canım nohutla cacık istediGunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah
Yok
Ogle
1 kase Tavuk corba, 1 tabak etli nohut, 1 kase cacik
Aksam
Ton balikli salata, 3 hurma
Spor yok, su 3lt
Neysesakinim @little dora SUHAN
62.2 geldim yine off
baya ödem gitmiştir bu menülerden sonra ben -3 kesin diyorum.Evet dün kü menüm öyleydi..
Bugün normal insanlar gibi çok şükür
Bugün zaten 6. günüm.. Diyetisyende randevum var akşam görücez ak mıyız kara mı
midem bir tuhaf yemek yiyesim gelmiyor.dün öğleyin keşke çayla gömseymişim az biraz.güzel bir irade
oyyy acılı ekşili balcan ne yeniirrrrrkahvaltı olarak 1 kahve fincanı kadar leblebi yedim.şimdi neskafe içtim az şekerli.akşam yemeğe ablamdayız dolma yapmış.normalde çok sevmem.sumağı bilirmisiniz bilmiyorum.sumak ekşili yapacakmış.ballandırdı baya.tamam birertane yerimde dedim.yawrum diyor 1 patlıcan dişine değmez kendini benim ellerime bırak
Ne izni :)kızlar cumaya izne ayrılıyorum.herkes fikrini yazsın karara bağlıyalım şimdiden
gelmeyin üstümeeeoyyy acılı ekşili balcan ne yeniirrrrr
yıllık izne yarılacağım haftaya cuma bir aksilik olmaszaNe izni :)
Ay inşallaahhh bende bugün 70 görmek istiyorum ağzın bal yesinnnnbaya ödem gitmiştir bu menülerden sonra ben -3 kesin diyorum.
Gune nohutla baslamakkahvaltı yapmadım canım nohutla cacık istedi
Bende çok severimmmmm ımmmhhhhhgelmeyin üstümeee
Ooo öğlen için iyi bi seçim bende yiyim bariKız zaten ne var ki ne yicem
hahahahaha sabah işte 1 yumurta 3 yaprak roka 1 tane çeri domates yedim
Öğlende bol salata 2 köfte var
hepimizin inşşAy inşallaahhh bende bugün 70 görmek istiyorum ağzın bal yesinnnn
Ne istiyorsan kabul olsun inşallaahhhhhh