- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
Bende dün eşime diyorum ki gece saat 1:30 daufff yaaa kendimi nohudu kaşıklayıp üstüne cacık içtiğimi hayal ediyorum.
midem bir tuhaf yemek yiyesim gelmiyor.dün öğleyin keşke çayla gömseymişim az biraz.
kahvaltı olarak 1 kahve fincanı kadar leblebi yedim.şimdi neskafe içtim az şekerli.akşam yemeğe ablamdayız dolma yapmış.normalde çok sevmem.sumağı bilirmisiniz bilmiyorum.sumak ekşili yapacakmış.ballandırdı baya.tamam birertane yerimde dedim.yawrum diyor 1 patlıcan dişine değmez kendini benim ellerime bırak
kızlar cumaya izne ayrılıyorum.herkes fikrini yazsın karara bağlıyalım şimdiden
normalde ben cok yapmam nohut .yemek hanede yerdim.ama inanılmaz güzel lezzetli yaparlardı yanınada cacık.acıktım birazGune nohutla baslamak
ufff yaaa kendimi nohudu kaşıklayıp üstüne cacık içtiğimi hayal ediyorum.
Bende dün eşime diyorum ki gece saat 1:30 daımmhhh ayyyy dedim noluyor be dedi
dedim dur 1 saniye şuan da adana yediğimi hayal ediyorum
sen çıldırmışsın manyak mı ne dedi gitti
Kahkaha attımseni ilk sayfaya eklicem patırtılı ekliyorum çıkmıyor niyeki diyorum.patiliymişbaya patırtılı hayatı var zaar diyorum bi yandan da içimden
Ne bileyim yaaahayalde sınır tanımıyorduk ama zamandada sınır tanımaz olmuşuz 1:30 nedir
sanırım şu geçen günkü mevzuyu içimde büyütmüşüm farkında olmadan.ablamalr gelmiştiya.ona bağladım dün düşündümde.yoksa işyerini arada kafaya takıyordumda böyle midemi delecek kadar kendimi savurmadım hiç bi zamanAllah Allah sen stresten filan çok etkileniyorsun
lahanada sarmış babam lahana severbayılırım sumağa ağzım sulandı bak
kilo takibi vs içinne gibi bir karar?
sanırım şu geçen günkü mevzuyu içimde büyütmüşüm farkında olmadan.ablamalr gelmiştiya.ona bağladım dün düşündümde.yoksa işyerini arada kafaya takıyordumda böyle midemi delecek kadar kendimi savurmadım hiç bi zaman
Ben Sabah kahvalti yapmiyorum artik. Oglen de isyerinde ne koyarlarsa onumuze. Dun nohut verdiler yedik, bizim yemekhane pek beceremio nohutu. Diri diri oluo malesef. Bu Sabah kahvalti yaptim ama. Sabah bas agrisiyla kalktim ilac icmek icin mecburen yedimnormalde ben cok yapmam nohut .yemek hanede yerdim.ama inanılmaz güzel lezzetli yaparlardı yanınada cacık.açıktım biraz
Kahkaha attım
patırtılıbirhayatbu da güzelmiş aslında
tadını bilmem lahananın kokusu rahatsız eder benilahanada sarmış babam lahana sever
diyet başımıza vurduNe bileyim yaaa
Çok açtım ondan herhaldeÇılgın Dershane diye bir film vardı ya orda şişko adam herkesi tavuk but olarak falan görüyordu bana da öyle oldu herhalde
ağustos sonu ben izne ayrılıyorum ..birde işten ayrılma durumum var .bence yerlerimize ikame mizi seçelim.kilo takibi vs için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?