kinoa var yedim bi dokunuyor bana:) wc de kusuyorum kinoa yüzünden.24 Temmuz
14.00
Domates çorbası
2peynirli börek (ince sarılmıştı)
1 hurma
Türk kahvesi
19.15
Domatesli biber azıcık yağda çevirme
Karpuz 1 porsiyon
1 hurma
1 yk yoğurtlu makarna
1 dilim ekmek
3 zeytin
Domates soğan
21.00
Kefirşi kayısılı kinoalı bi yoğurt yeni aldım marketten
Su 3L
Spor yok:/
Merhaba Canım :) GünaydınCanım ne iş yapıyorsun ilk hedefin kaç kaçtan başladın :)
Eşim bir kaç günlük izne ayrıldı koşuşturmaca canım birde geldiğim zaman burdan etiketlenmissem bakıyorum yemek topigine bakıyorum cikiyorim fazla bakmadım bi kaç gündür
Bencdediigm gibi uzagim çok diyetten bu ara sadece ekmek fazla yemiyorum onun disindq diyetlik değil yani menüler
önemli olan aç gezmek ekmek yememek değil bu yanlış bir yargı dengeli beslenmek bu listede adımız var ise biraz dikkat etmemiz gerekiyor .Sjsjs cansınıžyaa öyle düzenli beslenmiyorum ekmek ünlü mamuller yemiyorum aç geziyorum resmen
Merhaba Canım :) Günaydın
Özel bir şirkette Satın Alma Uzmanıyım.. İhaleler, ürün alım vs ilgileniyorum.
73,700 ile başladım :) İlk hedefim şuan da 1 ayda -8 kiloyu görmek yani 65 lere inmek 25 Ağustosa kadar, sonrasında ise 1-1,5 aylık süre içerisinde de 60 ı görmek :) Nasipse..
kırmızı halı mı serelim istiyorsun yani
valla herkese seslenirsek sesimiz soluğumuz kalmaz o nasıl olacakyok canım seslenin yeter
Tamam bundan sonra kendim gelirim mademvalla herkese seslenirsek sesimiz soluğumuz kalmaz o nasıl olacak
hoşgeldinMerhaba
Bende aranıza katılmak istyorum :)
Cumartesi günü başladım diyete.. Spor ve diyetisyen eşliğinde yoluma başladım :)
Kilom 73.700
Boyum 1,65
Yaş;29
Merhaba Hoşbuldumm :)hoşgeldin
Tamam bundan sonra kendim gelirim madem
Menüler diyete uygun değil ama akşama dengelemeye çalışıyorum şu ara veremiyorsamda almayım modundayım sporum sekmez her gün en az 3 mile leslie suyumda sekmez en az 2.5 lt ama menüüüüüüüü
Beni de ekler misiniz listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?