- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Merhabaa Hoşbuldummm :)Hoşgeldiiiiiin ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaa Hoşbuldummm :)Hoşgeldiiiiiin ♥
canım ben sabah yazmıştım benim günlük içtiğim su ve hareketi sabitledim suyu her gün 2.5 litre buna alıştırdım kendimi evde 500ml lik bardağım var mutlaka 5 bardak içiyorum dev su bardaklarını öneririm
befeerr menülerim abartılı değil ama düzenli de değilamesia
Tenceresiz kaldim anne
Huru
hanımlar yarın bugünün menüsünü ve suyunu paylaşmanızı bekliyorum.
bakalım hafta ortası kaçak göçek oluyor mu?
işte bizde şunu istiyoruz sen kilo veriyorsun ama ne yiyince veriyorsun yada ne yemeyincecanım ben sabah yazmıştım benim günlük içtiğim su ve hareketi sabitledim suyu her gün 2.5 litre buna alıştırdım kendimi evde 500ml lik bardağım var mutlaka 5 bardak içiyorum dev su bardaklarını öneririm
hareket te günlük en az yarım saat yürüyüş.. yapamazsam da evde dans veya egzersiz...
menülerime gelince paylaşmasam olmaz mı çünkü herşeyden yiyip azıcık azıcık yiyorum ertesi gün ne yemiştim falan oluyorum yani uğraştırıcı oluyor
ama şu yarışma olayı güzelmiş kazanmışım çok sevindim darısı 60 lar grubuna girerim inşallah...
kilo bildirimini düzenli yapacağım çünkü çok motive etti beni
sizi seviyorum nice fit günlere
kuzucan menü istiyorum valla neler var neler yok görelim bir gün sonra banada fikir olur dimibefeerr menülerim abartılı değil ama düzenli de değil
ama suyumu yazayım dün 2,5 lt
hoşgeldinMerhaba
Bende aranıza katılmak istyorum :)
Cumartesi günü başladım diyete.. Spor ve diyetisyen eşliğinde yoluma başladım :)
Kilom 73.700
Boyum 1,65
Yaş;29
Hoşbuldum Merhaba :)hoşgeldin
tartı günümüz salı
her gün bir önceki günün menüsünü ve suyu paylaşıyoruz.
3 kere üst üstte paylaşım yapmayan arkadaşlar siliyoruz listeden bana uyar diyorsan yazayım hemen
bende diyetisyen takipli gidiyorum onu ayrı bunu ayrı takip ediyorum evde tartın varsa sıkıntı olmaz.Hoşbuldum Merhaba :)
Evet uyuyor ama benim diyetisyende tartı günlerim Cuma, eğer sizin içinde bir sakıncası yoksa.. yazabilirsiniz
Maalesef evde tartım yokbende diyetisyen takipli gidiyorum onu ayrı bunu ayrı takip ediyorum evde tartın varsa sıkıntı olmaz.
tamam sen cuma günü tartını salı günü söyle biz toplu halde salıdan salıya devam ediyoruz çünkü illa haftasonu kaçamak oluşuyor. yani seni cuma günü takibi çok zor olur bizim açımızdanMaalesef evde tartım yok
Tamam öyle olur :)tamam sen cuma günü tartını salı günü söyle biz toplu halde salıdan salıya devam ediyoruz çünkü illa haftasonu kaçamak oluşuyor. yani seni cuma günü takibi çok zor olur bizim açımızdan
Eşim bir kaç günlük izne ayrıldı koşuşturmaca canım birde geldiğim zaman burdan etiketlenmissem bakıyorum yemek topigine bakıyorum cikiyorim fazla bakmadım bi kaç gündür@little dora doracım nerelerdesiiiin
@harikamo canım iyi misin yoksun ortalarda önemli bir şey yok inşallah?
amesia canım seni de göremedim nasıl gidiyor yoksa cezalı şeyler yiyor musuuun yemeee :) ama daha esnek tutacağım ceza işini artıkın
@Sevgibakir canım seni göremedim geldin mi hiç
@Verano_porteno fitotellam nasıl geçiyor günün :) dizin inşallah çabucak geçer
Tenceresiz kaldim anne canım sen nerelerdesiiiiin özlediiiiim
@cgdmk rakibeeeeem hiç menü de yazmıyorsun
Yazsan aslında daha iyi olabilir
Sana da cezaları kalori üzerinden hesaplayalım istersen
Belli kalori üstüne geçen besine ceza vereyim sen zaten kalori tutuyordun
Ama yaz menüleriniii
@Evvab canım iyi misin nasılsın ne yapıyorsun
elizz0006 0006 Ankara ile ilgili bir şey mi :) etiketlerken aklıma geldi kaç saattir düşünüyorum
@MigiMadid kuzum sen daha önce de zayıflamış mıydın ne zamandı
Ben seni baya önceden hatırlıyorum yine yazmıştın ama unuttum
Bencdediigm gibi uzagim çok diyetten bu ara sadece ekmek fazla yemiyorum onun disindq diyetlik değil yani menüleramesia
Tenceresiz kaldim anne
Huru
akşam yatarken zeytin yağı iç ben 2 gündür içiyorum sabah bomba gibi uyanıyorsun
[/QUO
Sjsjs cansınıž yaa öyle düzenli beslenmiyorum ekmek ünlü mamuller yemiyorum aç geziyorum resmenamesia
Tenceresiz kaldim anne
Huru
Ya sen harikasın kuzumfmad ben wc de kimse yokken 100 zıp yaptım
Canım ne iş yapıyorsun ilk hedefin kaç kaçtan başladın :)Merhabaa Hoşbuldummm :)
Kuzum yine de yaz menüleriBencdediigm gibi uzagim çok diyetten bu ara sadece ekmek fazla yemiyorum onun disindq diyetlik değil yani menüler
Canım menülerini de yazsan yediklerin daha düzene girer :) ama sen bilirsincanım ben sabah yazmıştım benim günlük içtiğim su ve hareketi sabitledim suyu her gün 2.5 litre buna alıştırdım kendimi evde 500ml lik bardağım var mutlaka 5 bardak içiyorum dev su bardaklarını öneririm
hareket te günlük en az yarım saat yürüyüş.. yapamazsam da evde dans veya egzersiz...
menülerime gelince paylaşmasam olmaz mı çünkü herşeyden yiyip azıcık azıcık yiyorum ertesi gün ne yemiştim falan oluyorum yani uğraştırıcı oluyor
ama şu yarışma olayı güzelmiş kazanmışım çok sevindim darısı 60 lar grubuna girerim inşallah...
kilo bildirimini düzenli yapacağım çünkü çok motive etti beni
sizi seviyorum nice fit günlere
Biz de özledikEşim bir kaç günlük izne ayrıldı koşuşturmaca canım birde geldiğim zaman burdan etiketlenmissem bakıyorum yemek topigine bakıyorum cikiyorim fazla bakmadım bi kaç gündür