- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
demi.odamda mini dolabım var.atıyorum soğuk soğum hararetimi alıyoray evet suhan beferin salatalıkları beni de etkiledi
sadece salatalık yemezdim ben pek
ama güzel oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demi.odamda mini dolabım var.atıyorum soğuk soğum hararetimi alıyoray evet suhan beferin salatalıkları beni de etkiledi
ama güzel oluyor
Ediyorum canımmbu bünyeyi çok yorar kan değerlerine dikkat et canım olur mu?
ay kabak beni çok fena yapmıştı.tansiyonumu sıfırlıyorduHaklısın canım kabak detoks dedim olmadı şimdide if diyet diyorum bakalım onu kaç saat yapabilcem
vallaa özlüyoruz ciddiyim bak.ara ara yaz.birbirimizin yanlışlarını görelim.suyunu sporunu.mesela sen ilk geldiğinde yaptığın sporun beni gazlamıştı inanılmaz.kimin kime ne etkisi olur bilinmez.kimi motivasyon kimi menü.beferin menüleri mesela onun sayesinde salatalığa başladım kütür kütür.aynı şekilde suda öyle.fmad ceza vermesin diye kaçamak yapmamaya çalışıyorum.
Yağğğnii kısmen
ay evet suhan beferin salatalıkları beni de etkiledi
ama güzel oluyor
Haklısın canım kabak detoks dedim olmadı şimdide if diyet diyorum bakalım onu kaç saat yapabilcem
demi.odamda mini dolabım var.atıyorum soğuk soğum hararetimi alıyor
Ediyorum canımm
Ama dediğim gibi gerçekten hergün farklı birşey ve belki çok az yiyorum ama çalıştığım halde ve akşamları 45-50 dk spor yaptığım halde inan direncim de hiç düşüş falan yok..
Bir tek Pazartesi akşam başım çok ağrıdı.. o da sanırım 2. gün diye.. accık çikileta yedim kendime geldimmmm :)
Hiç bulaşmiim o zamanay kabak beni çok fena yapmıştı.tansiyonumu sıfırlıyordu
ay kabak beni çok fena yapmıştı.tansiyonumu sıfırlıyordu
Canım çikolata yemişti bahane ettim herhaldeyanlış yapmıssın bence o vakit su içecektin tabi doktor hanım daha iyi bence ama teletubbies
yap yap olsa bana olurdu tansiyon için ilaç alıyorum ona rağmen bak bir şey olmadı hala yüksekHiç bulaşmiim o zaman
Canım çikolata yemişti bahane ettim herhalde
bünyeden bünyeye değişebilir.iki arkadaş yaptık.o birinci günü akşamı fenaolmuş bende ikinici günü akşama kadar dayana bildim.patates yapalım 3 günlükHiç bulaşmiim o zaman
Dün mesela sabah 5 6 pattis kızartma yemiş olabilirim öğlen kısırla irmik helvası yemiş olabilirim akşamda bir kaşık salçalı makarna yoğurtlakorkma açıl bana sen kulağıma söyle kimseye söylemem söz
Kan şekerim düşmüştü herhaldediyetin 2. günü çok erken ama
Bayrama 3 gün kala yapalım patatesi O zaman şimdi normal devam edeyim :)bünyeden bünyeye değişebilir.iki arkadaş yaptık.o birinci günü akşamı fenaolmuş bende ikinici günü akşama kadar dayana bildim.patates yapalım 3 günlük
bana yollayabilirsin adresi yollayım mıkaytaz böreği ve biberli ekmek geldi hediye şuan