- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Nasılsın canım ❤Tünaydınnnn zıpzıpcımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım ❤Tünaydınnnn zıpzıpcımm
Nasılsın canım ❤günaydınlarr
evet leptin öenmliLeptinnn candırrr gerisi heyecandır der susarım
iyidir kuzu.diyet ettik bakalım tekrardan nasıl sonuçlar alacağızNasılsın canım ❤
Inşallah bu sefer basaracaksınız canım geliyorum aksamları ziyarete :))iyidir kuzu.diyet ettik bakalım tekrardan nasıl sonuçlar alacağız
İyiyim kuzum sen nasılsınNasılsın canım ❤
inş bakalım 4 kilo verirsem tamamdır bu yaz için .sonrası için 59-58.zaten benim idealim 58Inşallah bu sefer basaracaksınız canım geliyorum aksamları ziyarete :))
Bu konuda açılmış konum yok ama benim uyguladığım 18 saat açlık 6 saat beslenme, 6 saatin içinde 1200 kaloriyi aşmamak. Tatlı şeyler yememek, ekmek makarna vb cüzi tüketmekmantığı leptin ,iki öğün beslenme ve saat aralığı.yemek sınırlandırması nasıl peki bi dönem bakmıştım ama.gayet geniş açıklama varsa topiğinin linkini atabilirisin ordan bakayım
bi arkadaşın topiği vardı sanırım o geldi aklıma.şimdi öğleyin yiyeceksin ikinci öğünün saat kaçtaBu konuda açılmış konum yok ama benim uyguladığım 18 saat açlık 6 saat beslenme, 6 saatin içinde 1200 kaloriyi aşmamak. Tatlı şeyler yememek, ekmek makarna vb cüzi tüketmek
Iyiyim bende canım cuma yogunlugu var biraz bugün :))İyiyim kuzum sen nasılsın ❤❤
yok canım vermedi böbreklere güvenemedi ben denemek istedim bugün tahlil yaptırıyorum bakalım sonuçlar nasıl olacakgayet güzel canım afiyet olsun.maydanoz kürün nasıl.diyetisyenmi vermişti kürü
insülün direnci öyle tedirgin yapıyor canım bende öy idimbirden acıkakmışım birden elim ayağım titricekmiş gibi hissediyorum .ayy cok komiğim.kendime izin vermeliyim aslında.şu düzen otursun bakalım belki cesaret alırım senden bende başlarım
Öğlen yicem 13.30’da. Arada acıkırsam hafif kuruyemiş vb tırtıklarım. 18.30’da diş fırçalama kapanışbi arkadaşın topiği vardı sanırım o geldi aklıma.şimdi öğleyin yiyeceksin ikinci öğünün saat kaçta
Seni sevdim ama seçemiyorum pikaçu listede değilsin, gönlümün 1. OldunGelicem kuzum, şu önümüzde ki haftayı atlatayım.
55 hedefine de ulaşırım gerisi kolay (İnşallah )
Ben paylaşıyım belki beni seversin
9:30 Karatay kahvaltı
14:30 1 elma
19:30 4 kaşık bamya yemeği
1,5 lt su
Kuzu sen sonbaharda if yapmamismiydin ben yaptın diye hatırlıyordum.bi arkadaşın topiği vardı sanırım o geldi aklıma.şimdi öğleyin yiyeceksin ikinci öğünün saat kaçta
Elbet, elbet bir gün beni seçeceksinSeni sevdim ama seçemiyorum pikaçu listede değilsin, gönlümün 1. Oldun
Salı günü geri dönmüş olurum canım sıkıntı yok ama sıkıntı şu ki benim kilo bildiriminde artı yazacakA Atesbocegi41 bu hafta kilo takibi sendenydi annenlere geçiyormuşsun.animi gelişti olay
nasıl yani tek öğünmüÖğlen yicem 13.30’da. Arada acıkırsam hafif kuruyemiş vb tırtıklarım. 18.30’da diş fırçalama kapanış
yok yapmadım çiğdem falan yapıyordu bende yapayım demiştim kalmıştı.sonbaharda diyetisyen eşiliğinde besleniyordumKuzu sen sonbaharda if yapmamismiydin ben yaptın diye hatırlıyordum.
bireysel kilo verdiğimiz için bizim açımızdan sıkıntı yokSalı günü geri dönmüş olurum canım sıkıntı yok ama sıkıntı şu ki benim kilo bildiriminde artı yazacak