- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
Canım o zaman Leslie 1 mil ceza veriyorumMenü yazmiyim canım ya, geçen yazdım, kısırla bile dövdünüz, ana evinde cok da masum seyler yiyemiyorum, sadece porsiyon küçülttüm ve akşam yemeğinden sonra yemiyorum. Ama istersen onunla ilgili bildirim yapabilirim (nasıl yaparım fikrim yok ama)
karbonhidrat (kh)cezayı yapayım sıkıntı yokta dolmanın neresinde karbonhidrat var orasını anlamadım
kh nedir?
Ben de ufacık cezalar veriyorum o akşama kaldığı zaman :)şimdi anladım pirinci diyorsunuz.
ama ben bakliyat hiç yiyemiyorum mecbur pirinç yiyiyorum.
Süpersin kuzumgünaydın kızlar fitotellalar
dün güzel ve başarılı bir gün geçirdim hurma yoğurt kürü yaptım bugün de devam aslında 3 gün yapacağım regl şişkinliğini alıp götürüyor bu kür tavsiye ederim
3 lt su içtim ve yarım saat hafif tempo yürüyüş...
Tamam inşallah@cgdmk @MigiMadid @elizz0006teletubbies Minik Duduklu Tencere @Evvab @harikamo Neysesakinim @amesia @Verano_porteno yukardaki açıklamaları okuyun ve pazartesi sabah tartılın hatunlar.salı tekrar tartılacağız
Canım bunu yapamam ama tartılırım inşallahson olarak pazarteside 1 haftalık yemek programı hazırlasın herkes kendine.hangi gün ne yiyecek diye.salıdan salıya olacak şekilde.
Süperbenim planım
ctesi kahvaltı........peynir zeytin yumurta domates salatalık vs.1 dilim ekmek
öğle.........tavuk sote,ayran
akşam yok
su 3 lt aralarda salatalık leblebi ve yeşil çay içmeyi planlıyorum
Suhqn ne yazıkki diyet vs yapamıyorum şuan evde boya ve temizlik başladı sıkışık da giremiyorum o yüzden mihtemeln artı ile geleceğim@cgdmk @MigiMadid @elizz0006teletubbies Minik Duduklu Tencere @Evvab @harikamo Neysesakinim @amesia @Verano_porteno yukardaki açıklamaları okuyun ve pazartesi sabah tartılın hatunlar.salı tekrar tartılacağız
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineMigrenim vurdu, size haber edeyim kaçayım dedim.
Ekran daha çok tetikliyor.
Ne yazdınız okuyamadım ama ben kaçar
Çok bilimsel konuştunkarbonhidrat (kh)
Dolmanın içi?? Pirinç değil mi canım
Yoo yoo ver sıkıntı yok şekerim iyi olur tabi cezaları yaptım yarım saat yürüdüm üzerineBen de ufacık cezalar veriyorum o akşama kaldığı zaman :)
İstemezseniz vermeyebilirim tabi de en azından ufak hareketlilik oluyor
Ooo afiyet olsun epey yoğun ama verimli geçmiş iyi olmuş yediğini yakmışşınKızlar bugün çok yoğundu
Makarna kestik bayankomşular falan sürekli eve git çık onu getir bunu yıka baya dolu doluydu
Sonrasında da ekmek yaptılar(pide ) ondan yedim ama erken kapanış yapacağım
Biraz kötü oldu
Çok yorgunum ama yapabilirsem sporumu da yapacağım inşallah
Mecalim yok şu an annemle çay içiyoruz semaver çayı
Seveni bekleriz:)
Ahhahaha gördük tabiÇok bilimsel konuştun
Evet pirinçliydi malum bakliyat tüketemiyorum vücutta kh gerekliymiş siz daha o dersi görmediniz mi
Neler yedim nelerOoo afiyet olsun epey yoğun ama verimli geçmiş iyi olmuş yediğini yakmışşın
Verdiler miSon iki günlük meni karbomhidrat dolu gelen ilk 3 kişi istedigi cezeyi versin bana
Süpersin kuzum maşallah sanaYoo yoo ver sıkıntı yok şekerim iyi olur tabi cezaları yaptım yarım saat yürüdüm üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?