- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
şimdi anladım pirinci diyorsunuz.güzel canım ama akşam çok mu karbonhidrat olmuş az ama kh olmuş
50 zıp 50 yana dönüş(twist) ceza veriyorum
ama ben bakliyat hiç yiyemiyorum mecbur pirinç yiyiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi anladım pirinci diyorsunuz.güzel canım ama akşam çok mu karbonhidrat olmuş az ama kh olmuş
50 zıp 50 yana dönüş(twist) ceza veriyorum
niye yiyemiyorsun ki.mercimek çok kuvvetli bir bakliyat tok tutar birde ondan omlet yapıyorlar onuda yapsan çok seversin oda çok tutuyormuş.
biliyorsun ben yiyemiyorum.
yasak rahatsızım böbreklerimdenniye yiyemiyorsun ki.
geçmiş olsunyasak rahatsızım böbreklerimden
Salatalık çok tok tutuyor.kahvaltı yapmadım.şuana kadar iki salatalık yedim.buşekilde geçirmeyi düşünüyorum şimdilik.müsait olunca yazarım
sağol canımSalatalık çok tok tutuyor.
kolay gelsin
kür sonucunu merakla bekliyorum.günaydın kızlar fitotellalar
dün güzel ve başarılı bir gün geçirdim hurma yoğurt kürü yaptım bugün de devam aslında 3 gün yapacağım regl şişkinliğini alıp götürüyor bu kür tavsiye ederim
3 lt su içtim ve yarım saat hafif tempo yürüyüş...
Tamam canım inş şimdilik iyi gidiyoruzkızlar haftasonları kaçamaksız geçirin.detoks metoks ne biliyorsanız yapın. pazartesine enaz 500 gr farkla girelim
farklı bir çalışma tartılıp geleyim ozaman1 kilo vermek için toplam 7000 kalori yakmak gerekiyor.buna bağlı olarak egazerizlerinizdeki yaktığınız kalorileri hesaplamaya çalışın.pazartesi ön tartı çalışması vardır.kaçamakları önlemek amacıyla bu haftaya mahsus.
anca 1 litre su içtim.çok yoruldum.Tamam canım inş şimdilik iyi gidiyoruz
Tamam şekerim inş güzel olacak herşeycgdmk @MigiMadid elizz0006 teletubbies Tenceresiz kaldim anne E Evvab harikamo Neysesakinim amesia Verano_porteno yukardaki açıklamaları okuyun ve pazartesi sabah tartılın hatunlar.salı tekrar tartılacağız