- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
inş 62yi görürüm pazartesiyeTamam şekerim inş güzel olacak herşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş 62yi görürüm pazartesiyeTamam şekerim inş güzel olacak herşey
bende 2,5.evde olunca tam tersi bende daha çok içiyorum.bende bir şey eklemek istiyorum hafta içi su tüketimim çok iyi oluyor ama evde su içmeyi unutuyorum hanımlar.
unutmayın benim gibi olmayın su için.
genelde her saat başı içmek istiyorum ama işten güçten akıl kalmıyor.
,hedefim günlük 2 lt
AYNEN BENİMDE ÖYLE EVDE DAHA ÇOK İÇİYORUMbende 2,5.evde olunca tam tersi bende daha çok içiyorum.
Ben pek evde olmayacağım o yüzden net bir şey yazamıyorum ama kendimde hafifleme hissediyorum kaçamak yapmayacağımbenim planım
ctesi kahvaltı........peynir zeytin yumurta domates salatalık vs.1 dilim ekmek
öğle.........tavuk sote,ayran
akşam yok
su 3 lt aralarda salatalık leblebi ve yeşil çay içmeyi planlıyorum
sen yanına şişe ile alırsan suyu daha çok içersin ben öyle yapıyorum yoksa gözüme geliyor unutuyorum almayıAYNEN BENİMDE ÖYLE EVDE DAHA ÇOK İÇİYORUM
BENDE SU ALMAK BAHANESİYLE KALKARIM DİYORUM AMA OLMUYOsen yanına şişe ile alırsan suyu daha çok içersin ben öyle yapıyorum yoksa gözüme geliyor unutuyorum almayı
pzt günü 87 görecegim inş:)kızlar haftasonları kaçamaksız geçirin.detoks metoks ne biliyorsanız yapın. pazartesine enaz 500 gr farkla girelim
valla kalkınılmıyor o hareket pek hareket olmuyorBENDE SU ALMAK BAHANESİYLE KALKARIM DİYORUM AMA OLMUYO
HAKKATEN ÖYLE YAPMAK LAZIM SANIRIM
Yok canim 3 gunluk bi liste, Ben seviyorum 1 kilo gidio genelde. Military diet yazarsan cikar hemenasker diyeti nasıl bişey canım şınav falan çekmeli bi diyet mi??
Aynen oyle olsa fena olmazmis, pardon ya ciddi soruosun sandimnetten baktım canım sana kolay gelsin inş. başarılı olursun
az önceki şınav çekmeli diyet şakaydı
ama çeksen de fena olmaz tam asker diyeti olur
Su az olmuş canım kalanı güzel :)günaydin..
dün regl oldum.
dünkü menüm.
sabah: 6
haşlama yumurta
salatalık
domates
peynir
7 zeytin.
öğlen:
umaç çorbasi
firinda tavuk
barbunya salatasi
yogurtlu semizotu salatasi
karpuz.
akşam:
tazefasulye
salata
karpuz
su: 1,5lt
spor: sabah: 15 dk spor
akşam 1 saat dişarlardaydim
Spor nasıl yooooook18.07.2019 perşembe
sabah haş. yumurta peynir zeytin domates salatalık
öğlen tavuk döner ayran
akşam oğlumun yemeğinden bikaç kaşık yedim 1 bardak ayran
karpuz yedim ama baya böyle 4-5 dilim kadar
su 2 lt
bana ne oldu bilmiyorum ben günde min 3 lt su içerdim içemiyorum hemde bu havalarda yani
sporum yok yok yok
little dora Neysesakinim SUHAN
Geçmiş olsun kuzumMigrenim vurdu, size haber edeyim kaçayım dedim.
Ekran daha çok tetikliyor.
Ne yazdınız okuyamadım ama ben kaçar