- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Günaydııın sabah koştur koştur gittim markete ay yoruldumgünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydııın sabah koştur koştur gittim markete ay yoruldumgünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım dikkat etçok şükür canım iyiyim. dün biraz mide bağırsak bozmuşum afedersin halsizdim
ama bugün iyiyim neyseki
sen nasılsın
Canım çok istediysen rica edip daha dikkatli olacağını falan söylesen belki yardımcı olurlarburada yapıcam. takımlari girmeyecegim diskafiliye olmuşum 3 yıl önce çünkü takım kurallari bilmiyordum ilk defa katılmışım. böle olacagi bilseydim kendi istegimle ayrılırdım. çok kötüyüm ya.
heves kaçti free olarak girebilirim.:)Geçmiş olsun canım dikkat et
Canım çok istediysen rica edip daha dikkatli olacağını falan söylesen belki yardımcı olurlar
Ama burdan da devam edebilirsin daha aktif katılımla
Ohhh iç iç ben de kahvemi yaptım spor yapayım diyorum kalkabilirsemsuyu şimdiden 1 lt oldu :)
çok sicak ya sakir sakir su içiyorum
Burda takıl canım olmadı free de olsa griersin belki o modda olmak istersen çok da önemli değil amaç düzneli paylaşımheves kaçti free olarak girebilirim.:)
ben bu sabah 15 dk didem fitness yapıp çiktim evden.:)Ohhh iç iç ben de kahvemi yaptım spor yapayım diyorum kalkabilirsem
çok şükür canım iyiyim. dün biraz mide bağırsak bozmuşum afedersin halsizdim
ama bugün iyiyim neyseki
sen nasılsın
Ben evde yanıyorum...ben bu sabah 15 dk didem fitness yapıp çiktim evden.:)
ayagimda spor ayakkabiyla öğlen yürüyüş yapabilsem malum sicaktandolayı yapasim yok.;
çok sicak. bunaltici.. serin bir işyerinde duruyorum
canım bizde 3 hafta habersiz klı bildirimi yapılmazsa siliyoruz.ama giderken işte giremicim bildiremicm vs açıklanırsa sıkıntı yok.genel anlamada kendimizi zorlamıyoruz.ama sonuçta her hafta yapılan emek var.liste dzüenleniyor.özellikle befer çok üstüne düşüyorburada bi sorun var mi SUHAN
tamam canım.koaly gelsinBen spora geçiyorum kahveden sonra yansın yağlar demek istiyorumm
Haydi hepimiz bugün sporla geçirelim
Boş olmasın
ekmek resmen efsaneeeeeeeya ben sabah tartıldım 77.7 gördüm acaba tartı mı bozuldu
canım bizde 3 hafta habersiz klı bildirimi yapılırsa siliyoruz.ama giderken işte giremicim bildirmecime vs açıklanırsa sıkıntı yok.genel anlamada kendimizi zorlamıyoruz.ama sonuçta her hafta yapılan emek var.liste dzüenleniyor.özellikle befer çok üstüne düşüyor
ama bugün kendimi halsiz hissediyorum suhan yine ara salatalık vs atmayı planlıyorum ağzımaekmek resmen efsaneeeeeee
harikasın canımgünaydınlar
sabah yok,
öğlen, erik kayısı ile geçiştirdim, öğleni biraz geçe semiz otu yemeği etsiz 2 kaşık yedim
akşam, yine 2 kaşık z.yağlı yeşil fasülye, mercimek köftesi ve bulgur pilavı yedim
su 3,5 lt