- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Selaaam iyiyiz siz :)selam kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaaam iyiyiz siz :)selam kızlar nasılsınız
Canım açlıktan olmasın iyi hissetmemenkızlar menülerimi paylaşamadım @little dora doracım fazla kaçırmasdım ama hele bugün hiçbişey yiyemedim
1 avuç leblebi 1 muzla ayakta duruyorum akşama ancak çorba yiyebilirim kendimi pek iyi hissetmiyorum
@befer canım suyum en az 2,5 dün 3,5
Iyiyim bende :))Selaaam iyiyiz siz :)
Sabahlari yuzuorum canim ac karnina yarim saat , yarin da kalkabilirsem 4. Gun olacak. Evet karbonhidrat fazla oldu malesef dunCanım karbonhidrat ağırlıklı olmuş su az olmuş spor?
Ama yine de Harika bir an spor yok sandım korktumSabahlari yuzuorum canim ac karnina yarim saat , yarin da kalkabilirsem 4. Gun olacak. Evet karbonhidrat fazla oldu malesef dun
Takımın nasıl kaptanım:) yarın bol eksiler geliyor mu kaçamaklar var mıııIyiyim bende :))
Saol canim. Dikis keyifli baya, ozellikle surekli bilgisayar basinda kafa yorucu isler yaptigim icin El isleri bana cok rahatlatici geliyor. Ben de first bulup da oturamadim basima. Yuksek lisans dersleri, ev is simdi de ailem burda. Bi turlu makineyle takilamadim.Ama yine de Harika bir an spor yok sandım korktum
Harikasın Veranocum
Ya bu dikiş işleri Harika ben bayılıyorum ama denemedim
İşleme yaparım hem en çok güzel kendimi övermişiiiiim 3 ayda 1 şey yaparım ama olsun
Takım süper gidiyor herkes cok motive canım yarın inşallah derece yaparızTakımın nasıl kaptanım:) yarın bol eksiler geliyor mu kaçamaklar var mııı
Makine Harika ya çevremde sen yapanlar var ama hiç girişemedim biraz da emek verince Harika işler çıkıyorSaol canim. Dikis keyifli baya, ozellikle surekli bilgisayar basinda kafa yorucu isler yaptigim icin El isleri bana cok rahatlatici geliyor. Ben de first bulup da oturamadim basima. Yuksek lisans dersleri, ev is simdi de ailem burda. Bi turlu makineyle takilamadim.
Ben de aslında direkt 6ya gelsem mi diye düşünmüştüm sonra cuma yarışmaya katılmak isteyenlere yazayım dedim öylesiyle 4. Takım yazdığı için oraya girmiş bulundum :)Takım süper gidiyor herkes cok motive canım yarın inşallah derece yaparız
Biz seninle tanısamamıstık ben eylülde geldim sende geldiğim hafta mezun oldun yada ben o hafta geldim :))
Takımda eskilerden kimse kalmadı hepsi bırakıp gitti
Iyi yapmıssın canım belki orası daha motive edici olur hedefine ulasırsın inşallahBen de aslında direkt 6ya gelsem mi diye düşünmüştüm sonra cuma yarışmaya katılmak isteyenlere yazayım dedim öylesiyle 4. Takım yazdığı için oraya girmiş bulundum :)
Ben inanıyorum sen Harika mezunlar vereceksin :)
Ben çok sevmiştim 6. Takımı ❣
Şu an 4ü de sevdim kanki takımlarız galiba hatta
İyi düşünmüşsünüz :) evet ya sanırım tatile adapte olmaya çalışıyor herkesIyi yapmıssın canım belki orası daha motive edici olur hedefine ulasırsın inşallah
Kanki takım değildik ama olabiliriz pazartesi günü takımımla baskına geldik :))
Takımlar cokk durgun sohbet muhabbet edip canlandıralım demistik :)))
Ramazandan beri cok sakin takımlar salı günü bildirim gitti ama o bile işe yaramadı :))İyi düşünmüşsünüz :) evet ya sanırım tatile adapte olmaya çalışıyor herkes
Aaa yoksa herkes fit mi olduRamazandan beri cok sakin takımlar salı günü bildirim gitti ama o bile işe yaramadı :))
Keske olsa dicem de kurallar zor geliyor sanırımAaa yoksa herkes fit mi oldu
O kurallar zayıflatıyor ama inşallah alışı gibi aktif olur herkesKeske olsa dicem de kurallar zor geliyor sanırım
Bugün canım Adana çekmişti :/ güzel canımSabah
Sutlu tatli ( pasa sarma)
Ogle
Yarim Adana durum, 1 kase mercimek corba, 1 bardak ayran ve kucuk bir dilim karpuz
Aksam
1 kase corba, yarim kase taze fasulye, 3 kasik kisir, 2 tane kayisi
Yarim saat yuzme, 13 bardak su