iç bacak çalışıyorum yazmamışımgüzel canım spor?
günaydın kaptanım :)günaydın kızlar
günaydım amesim nasılsıngünaydın kaptanım :)
çok şükür canım iyiyim. dün biraz mide bağırsak bozmuşum afedersin halsizdimgünaydım amesim nasılsın
burdada yapabilir sen bilirsin tabi.hevesin neden kaçtıkilo verme takımlara girmesi hevesim kaçti. vazgeçtim.
sıcaklardan oluyor hep.baktım bişey yememişsin aslında dün.bol bol su tüket.su kaybını kapatsın vücutçok şükür canım iyiyim. dün biraz mide bağırsak bozmuşum afedersin halsizdim
ama bugün iyiyim neyseki
sen nasılsın
burada yapıcam. takımlari girmeyecegim diskafiliye olmuşum 3 yıl önce çünkü takım kurallari bilmiyordum ilk defa katılmışım. böle olacagi bilseydim kendi istegimle ayrılırdım.burdada yapabilir sen bilirsin tabi.hevesin neden kaçtı
başvuru yaptınmıburada yapıcam. takımlari girmeyecegim diskafiliye olmuşum 3 yıl önce çünkü takım kurallari bilmiyordum ilk defa katılmışım. böle olacagi bilseydim kendi istegimle ayrılırdım.çok kötüyüm ya.
yaptım tabi alinmadi free olarak girebilirsin dedi.başvuru yaptınmı
kuralları başta okudum kabul ettim demen lazımdı.zaten son ayrıldığın kilonu üstündeysen free takıma alıyorlarseni.kilona gelince takıma giriyorsunyaptım tabi alinmadi free olarak girebilirsin dedi.
ben tam olarak bilmiyordum zamanla anladim tecrübesizdim.
yok hiç giremiyormuş.kuralları başta okudum kabul ettim demen lazımdı.zaten son ayrıldığın kilonu üstündeysen free takıma alıyorlarseni.kilona gelince takıma giriyorsun
diskalifiye olmuşsun sen zamanındayok hiç giremiyormuş.
daima free olarak kalınıyormuş öleymiş.
yarişmalara girmiyorum nabim sağlık olsun.
evet olmuşumdiskalifiye olmuşsun sen zamanında
Güzel canımgünaydin.
menüm
sabah: 6:00
bi haşlama yumurta
domates salatalık peyinir baharatlı zeytin.
şekersizçay
öğle: 12:00
domates çorbasi
patates oturma
karpuz
akşam 7:00 ( annemlerdeydim)
etli patates yemegi
yoğurt salata karpuz
aralarinda bi soda bi kulah dondurma
su: 2 lt
spor: 15+30: 45 dk yürüyüs +10 dk egzesiz
güncel kilo: 89 ( sabit)
Görmemişim canımiç bacak çalışıyorum yazmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?