Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son yediklerin olmasa tadından yenmezmis ama harici çok iyigünaydınlar olsun,
sabah, yok little dora
öğlen bir simit, biraz peynir, küçük bir porsiyon z.yağlı yeşil fasülye bir ayran
akşam, mercimek köfte ıce berg, zeytin yine biraz z.yağlı yeşil fasülye yaınında cin biber
1 twister, biraz çekirdek, 3 tane hurma şeker çayla bu son yediklerim amcam yüzünden yoldan geldi saat 9 da yemek çay derken tutamadım kendimi
yoksa direk uyuyacaktım valla hiç bir şey de yememiş olacaktım.
3.300 lt su Neysesakinim
13.869 adım
olacak inşallah 2 günde değişmedi ama çok güzel olacaknasıl oldu cildin nasıl güzelleştin nasıl ipek gibi oldun şimdi bak gözümde
selam zıpzıp iyidir senselam kızlar nasılsınız
Kuzummmmmmm özledik seni, ben bomba gibiyim çok iyiyim şükür.selam kızlar nasılsınız
Iyiyim bende canım bugün sakin ortalık sizlere bakayım dedim yarın yogun gecer :)selam zıpzıp iyidir sen
Bende sizleri özledim canım aklımdasınız hep takımdan cook fırsatım kalmıyor bu ara gelmeye calısacagım ❤Kuzummmmmmm özledik seni, ben bomba gibiyim çok iyiyim şükür.
Unutma bizi gel arada
evet cuma yğun sizinIyiyim bende canım bugün sakin ortalık sizlere bakayım dedim yarın yogun gecer :)
Ben mezun oldum azcık şımarayımBende sizleri özledim canım aklımdasınız hep takımdan cook fırsatım kalmıyor bu ara gelmeye calısacagım ❤
Gördüm kilonu maşallahBen mezun oldum azcık şımarayım
karamsar olma karamsar olmaolacak inşallah 2 günde değişmedi ama çok güzel olacak
Muz, leblebi, çorba benim favorilerim bayıldım menüye. Sağlığın yerinde olsun keşke hep böyle devam.kızlar menülerimi paylaşamadım little dora doracım fazla kaçırmasdım ama hele bugün hiçbişey yiyemedim
1 avuç leblebi 1 muzla ayakta duruyorum akşama ancak çorba yiyebilirim kendimi pek iyi hissetmiyorum
Neysesakinim canım suyum en az 2,5 dün 3,5
3adet leblebilerini bilirimMuz, leblebi, çorba benim favorilerim bayıldım menüye. Sağlığın yerinde olsun keşke hep böyle devam.
Bak eskiler bilir benim günlerim hep bu 3 lü ile geçti
Güzelmiş canım ellerine sağlık:)günaydin
dünkü menü
sabah ( 6:00)
bi domates
bi salata
bi kırmızı biber ( çorba salatasi gibi )
peynir ve baharatli yeşil zeytin
bi haşlama yumurta ( ekmek yok)
öğle ( 12:00)
mercimek çorbasi
kadinbudu köfte ( 5 adet)
çorba salatasi
akşam (18:00)
çorba
birazcik manti (iki çatal)
salata
karpuz
ara: kahve
su: 3 lt
spor: sabah 20 dk didem fitnes hareketi 15 dk yürüyüş.
yaptığım iş: dikiş diktim :) kızıma elbise dikimi tamamlandi. ( 2 saat sürdü ) makinemde ariza var ip kopuyor ve el emegimle diktim.:)
yemek yiyip doymak bu yüzden önemli sanırım yoksa duramazdım...Spor guzel , yemek guzel. 1 kasikla iyi atlatmissin canim bisey olmaz
Canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş su az olmuş spor?Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah yok
Ogle
Unlu sehriyeli bir corba
2 tane biber dolma
1 bardak ayran
Ara
3 Erik, 1 avuc kiraz
Aksam
Yarim tabak kisir
1 kase mercimek corba
Ara: biraz cerez kacirdim malesef
Toplam 10 bardak su ictim galiba
güzel canım spor?günaydın
sabah.......az peynir,5zeytin,1 bardak çay,1 dilim kadar ekmek
öğle..........1 küçük biber dolması,4 tane kadar sarma,az ekmek,1 bardak ayran
akşam.........1 porsiyon kabak,2 bardak ayran,çok az ekmek
2 lt su
Teşekkürler
Su sporgünaydınlar olsun,
sabah, yok little dora
öğlen bir simit, biraz peynir, küçük bir porsiyon z.yağlı yeşil fasülye bir ayran
akşam, mercimek köfte ıce berg, zeytin yine biraz z.yağlı yeşil fasülye yaınında cin biber
1 twister, biraz çekirdek, 3 tane hurma şeker çayla bu son yediklerim amcam yüzünden yoldan geldi saat 9 da yemek çay derken tutamadım kendimi
yoksa direk uyuyacaktım valla hiç bir şey de yememiş olacaktım.
3.300 lt su Neysesakinim
13.869 adım