- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Yok canım ben hakkettim yokluğunda 4 pastayı tabelaya bak4 pastaya kırbaç cezası az sanki
Tabi yinede sıkı tutmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ben hakkettim yokluğunda 4 pastayı tabelaya bak4 pastaya kırbaç cezası az sanki
Salı görecem artık değişikliğiSüper o kadar pasta pogacaya değişmemiş,
Canan teyzem yumurtanın fazlası olmaz der. Afiyet olsun çok güzelEki Görüntüle 2281411 bende bugün başlıyorum benden size gelsin Karatay kahvaltısı çocukların yumurta beuazlari da bende zararı olmaz sanırım ilk günden
Canan teyze ne derse doğru der lahmacun durebilirsiniz diyor meselaCanan teyzem yumurtanın fazlası olmaz der. Afiyet olsun çok güzel
Arada 1 lahmacuna evet, yorumlarken dikkat edelimCanan teyze ne derse doğru der lahmacun durebilirsiniz diyor mesela
Hoşgeldiiin inşallah önemli bir sıkıntı yoktur?Günaydın kızlar banlanmistim geldim
Ahahhaha ben 49 olsam.... canım senin hedef kaçtı kiStoktan yerim bişey olmaz, bu arada sabah tartıldım korkumdan hala 49 kiloyum
Azcık şımarmaya hakkım var sanki
Ilk hedef 48 sonra düşürdüm 45 diyordum kocadan veto yedimAhahhaha ben 49 olsam.... canım senin hedef kaçtı ki
Bence iyi düşünmüşsün canımBu arada kızlar annem babam ve eşimin 2 gündür yoğun baskısı altında kaldım.
Ben 45 kilo hedefimden vazgeçtim.
Daha fazla vermemi istemiyorlar.
Ben isterim ancak ailem korkmaya başladı kalıcı olarak yiyemeyecem sanıyorlar
Anlatamadım derdimi velhasıl ben korumaya geçiyorum
Koca önemli tabi bence sen korumaya geç 48-50 arasında kalmaya çalışIlk hedef 48 sonra düşürdüm 45 diyordum kocadan veto yedim
Aşırı doyurucu bir Kahvaltı maşallah canım afiyet olsunEki Görüntüle 2281411 bende bugün başlıyorum benden size gelsin Karatay kahvaltısı çocukların yumurta beuazlari da bende zararı olmaz sanırım ilk günden
Bedenim xsBence iyi düşünmüşsün canım
Regl düzeni için en sağlık açısından 48 kilo altına inmemek lazım yağ oranı çok azaldıkça düzensizleşiyor (bazı sporcu kadınlar yılda 1 adet görüyor mesela..)
Tabi boy da önemli de bence 49 bile efsane Emin’im Harika görünüyorsundur
48 güzel bir kilo bence de boy 157 ideal kilomdayım aslında ama daha ince olmayı isterdim, son yıllarda bıktım kilodan sanırımKoca önemli tabi bence sen korumaya geç 48-50 arasında kalmaya çalış
Tşk ederim hala bir açlık var yalnız bendeAşırı doyurucu bir Kahvaltı maşallah canım afiyet olsun
Yaptım yaptımmOooo ben yanlış okumuşum demek telafiyi yaptın gayet güzel
Haftasonu biraz daha esnek oluyoruz canım bildirim konusunda. Malum çocuklar kocalar ev işleri gezmeler pek kimse uğramaz buralara
Hahahaha sen halledersin o ödemleriiiSize bir liste yazıyorum, benden beklenmeyecek hareketler bunlar.
Bugün eşimin doğum günüsü ❤
Sabah kahvaltı ile başladı arkadaşların sürprizleri.
Sabah poğaça kurabiye omlet vs bir sürü çeşitleri bir kahvaltıyla start verdik.
Hepsinden az az yedim.
Sonrası akşama kadar 4 farklı pasta geldi.
Tüm öğleden sonra pasta kes, mum üfle sonra yeeeee .
Akşam kutlama yemeği, koltukta nefes almakta zorlanarak yazıyorum.
Vatana millete hayırlı olsun
HosgeldinnnnnKızlar selaaam ben geldiiim :)