- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 44
Kolay gelsin bende gunlugumun ilk sayfasına tablo yapmak istiyorum.Nasil yapıldığını babada anlatırsınız rica etsem.istediğin bir bakanlık varsa hemen yazayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin bende gunlugumun ilk sayfasına tablo yapmak istiyorum.Nasil yapıldığını babada anlatırsınız rica etsem.istediğin bir bakanlık varsa hemen yazayım
yorum yazdığımız bölümün üstündeki araçlar bölümünde canım.renk ayarladığımız büyük küçük harf yapılan,hani şu emoji falan eklediğimiz kısmın ilerisinde dört tane kare bölüm var oraya tıkla otomatik olraka kaç sutun kaç satır ekliceksen direk ekleniyor.çok basitKolay gelsin bende gunlugumun ilk sayfasına tablo yapmak istiyorum.Nasil yapıldığını babada anlatırsınız rica etsem.
spor ve suları eklicez artık.yürüyüşten ziyade egzersiz kılo vermede daha etkiliSağol canım, spor pek yapamıyorum ama en azından haftada iki onunla da desteklesem süper olur aslında.ama bu arada nerdeyse her gün 5 km yürüyorum kızlar.
sanırım egzersiz desteği şartHaklısın aslında ama boyum kısa ve yağ oranım çok fazla. Kilomu söyleyince sasiriyorlar, daha fazla gösteriyorum 5-10 kilo. Spor yapsam fit gorunsem kilomda sabit bile kalabilirim. Ben evvelki yıl 76 ydim, gecen yıl diyetle 10 ayda 20 kilo verdim, bir kaç geri aldım. Tekrar geri almaktan korkuyorum.
Çok teşekkür ederim.Yaptim oldu.yorum yazdığımız bölümün üstündeki araçlar bölümünde canım.renk ayarladığımız büyük küçük harf yapılan,hani şu emoji falan eklediğimiz kısmın ilerisinde dört tane kare bölüm var oraya tıkla otomatik olraka kaç sutun kaç satır ekliceksen direk ekleniyor.çok basit
rica ederimÇok teşekkür ederim.Yaptim oldu.
geçmiş olsun hussuk.bdvye açsan aslında bakan olur ama banlanmayı göze alman lazım onun içinde.ilgili bölümlerde çok cevap veren olmuyorKızlar konu açtım ama kimse tınlamadı, belki buradan cevap alırım. annemin şah damarlarında tıkanıklık var ve ameliyat olması gerekiyor. İstanbul’da, kosuyolu, siyami Ersek, Mehmet Akif vb hastanelerden doktor tavsiyelerine ihtiyacım var. Yakınlarından benzer tedavi uygulanmış olanlar bi el atarsa cok sevinirim
SU HEDEFİ ÜYELER 10-16 HAZİRAN | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 3 | 3 | ||||||
SUHAN | 0 | |||||||
little dora | 0 | |||||||
harikamo | 0 | |||||||
denz2010 | 0 | |||||||
amesia | 0 | |||||||
almilacm | 0 | |||||||
Nurov | 0 | |||||||
orkidekaramel | 0 | |||||||
Sevgibakir | 0 | |||||||
cgdmk | 0 | |||||||
SarI NisaN | 0 |
su ile ilgili sıkıntımız yok fakat haftalık kaç lt içilmiş onu listeliyoruz daha iyi oluyor çünkü içiyoruz sanıyoruz fakat içilmiyor. az içince haftalık listede dengede tutuyoruzBu arada ben her gün eksiksiz en az 2.5 litre içiyorumdur su, yani su ile hiç sıkıntım yok.
su içmelisin tatlım hadi içelim güzelleşelim hadi 2 bardak iç bakalımtartılmadım bugün unuttum yine ama yarın bidirimde bulunabilirim..
10.6.2019
sabah yok
öğlen 2 kaşık pilav 3 kaşık etli nohut
bir 10 adet kadar karışık tatlı tuzlu kuru pasta çayla
akşam şehriyeli yoğurt çorbası bir kase
gün içinde su hiç denecek kadar azdı :///