fitim fitsin fit (squat)

Acılık yok denecek kadar az. Kendi demlediğinde de çok bekletmeden süzmelisin. Nesine iddiaya girdiniz?
o zaman tam benlikte olabilir. öyle yapıyorum bende ama anlamaım gitti neden olduğunu. daha konusu belli değil sadece iddaa var ortada bana güvenmediği için kendine ne aldrtsın diye düşünüyor

Birakmayi denedim bi ara eski erkek arkadasim biraktirtmisti tabi iciyodum arada bi sonra beni aldattigini ogrendim basladm tabiki yine..

Canm tek basima olursam bi paket 2-3 gun gidiyor ama arkadas ortaminda yakilip duruluyo ardarda

Benim güzel kuzularım. Cilde dişe zararını benim söylememe gerek yok. Bence yazık etmeyin güzelliğinize.

Birakmayi denedim bi ara eski erkek arkadasim biraktirtmisti tabi iciyodum arada bi sonra beni aldattigini ogrendim basladm tabiki yine..

Değmez bir yavşak için. Daha güzel, daha genç, daha fit olacaksın ki pişmanlıktan gebersin. Hiç kendini üzmeyeceksin. Bol neşe, moral. Yepyeni herkesin aşık olacağı bir kız olacaksın.

1 hafta bel agrisindan olmustum ben dik duramama gibi bi problemim vardi onada cok iyi geldi artik kambur duramiyorum oncelikle bu konuyu acan arkadasa cok cok tesekkur ediyorm yillardir bu siteyi takip ediyorum cok seyler okudum kimileri konu acmak icin konu acmis kimileri deneyimlerimi paylasicam yazmis sonradan firar etmis sonucta hersey bizim icin insanlar faydalansin diye yapiyoruz bu yuzden bu konuyuda guncel tutmak icin elimden geleni yapicam fotograf isteyenler ozelden msj atabilir yollarim cekinmeden ama sizdende ricam sizde deneyimlerinizi paylasin herkes faydalansin üptüm canlarim

sguat ne dir nasıl yapılır günde kaç kere yapıcaz.
Aslinda ilk sayfamizda yazuyor ama..
Squat popoyu bacaklari ve beli sekillendiren bi spordur. Poponun daha kalkik ve sert olmasini saglar daha toplu durmasini saglar bacaklari kasa cevirir ve bel oyunugu cikartir :)
İlk sayfada program var ona uyabilirsiniz isterseniz.. Zaman ve sabir isteyen bi spordur

sguat ne dir nasıl yapılır günde kaç kere yapıcaz.

Merhaba. İlk sayfada videosu var nasıl yapıldığına dair. Günlük sayısı da alttaki listeden bakabilirsin.

Öncesinde mutlaka ısınma hareketi yapmalısın.

Hareketimiz de bu.

La Lunezat: 39018188 .!.:
Değmez bir yavşak için. Daha güzel, daha genç, daha fit olacaksın ki pişmanlıktan gebersin. Hiç kendini üzmeyeceksin. Bol neşe, moral. Yepyeni herkesin aşık olacağı bir kız olacaksın.
İt gibi pisman zaten simdi daha da pisman olacak

Aynen tabi ya bi de fit olunca salmak yok ha kızlar. Bunu yaşam felsefemiz haline getiricez! (GETİREMEDİ)

Bu topic hepimizin paylaşımlarınızda çok mutlu olurum. İster video ve hareket ister motive edici resimler.

Merhaba. İlk sayfada videosu var nasıl yapıldığına dair. Günlük sayısı da alttaki listeden bakabilirsin.

Öncesinde mutlaka ısınma hareketi yapmalısın.

Hareketimiz de bu.
inceledim sağol ee süpermiş biraz bizim aikidoda yaptığımız ısınma hareketlerine benziyor 50 tane yapabilirmiyim acaba. akşam başlıcam.hadi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…