- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
tamam canım çınlatmam kulaklarını..Isınmadan yapma ama yoksa sabaha kadar kulağım çınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım çınlatmam kulaklarını..Isınmadan yapma ama yoksa sabaha kadar kulağım çınlar
Bende sayesinde son kilolarimi verdim pis herifKiz bende bi yavsak yuzunden basladim squata ilk defa bana bi faydasi oldu itin
Çok saygı duyuyorum sizin gibi hanımlara. Hem sporcu hem annesiniz. İkisini nasıl yürütüyorsunuz?akşam başlicam evet 4 senedir aikido var hayatımda 2..dana geçtim bile. ve çok keyif alıyorum
akşam başlicam evet 4 senedir aikido var hayatımda 2..dana geçtim bile. ve çok keyif alıyorum
Bende sayesinde son kilolarimi verdim pis herif
Kiz bende bi yavsak yuzunden basladim squata ilk defa bana bi faydasi oldu itin
sabahtan öğlene kadar 1 buçuk litre içtim iyi mi acaba bu kadar :) yatana kadar bi o kadar daha içsem etti 3 litre
Bugün bol su içen kimler var?
Oo super ben anca 3bardak ictim sabahtan beriisabahtan öğlene kadar 1 buçuk litre içtim iyi mi acaba bu kadar :) yatana kadar bi o kadar daha içsem etti 3 litre
teşekkür ederim sporu seviyorum ben.. benim manyaklığımı oğlumada geçirdim 4 yaşı bitti 5 yaşın içinde geçen sene yüzmeye verdim onu ve klasik yüzmeyi biliyor mayısta tekrar gidecek tekniklerini öğrenmeye inşallah...ve artık devamda eder.. geçen salı aikidoya götürdüm onu haziranda 5 yaşı bitiyor hocam getir kayıt ettir bunu dedi.. şimdilik yüzme ve aikido var hayatımızda..Çok saygı duyuyorum sizin gibi hanımlara. Hem sporcu hem annesiniz. İkisini nasıl yürütüyorsunuz?
çok fena gaza geldim ondan benimki de normalde su içmek aklıma bile gelmezdi :)Oo super ben anca 3bardak ictim sabahtan berii
ooo çok güzel maşallah :) ben koysam hayattan soğutur hepinizi eminimKizlar topigimi bilemeynler icinnburda da paylasiym belki motive edici olur
vuuu kic box pek severim abim yapıyor o sporu ben ikisi arasından aikidoyu seçmiştim aikido göründüğü gibi değil felaket terletiyor.. birde acaip öz güven veriyor insana.ben de merak salmıştım ancak beni terletmeyen şey zayıflatmaz nidalarımla gidemedim o salona :) eğlenemiyorum, yavaş ve evet bir felsefesi var. o yüzden ben de kick boxla uğraştım 3 yıl kadar ama şu an yapamıyorum ne yazık ki.
Deme öyle demeooo çok güzel maşallah :) ben koysam hayattan soğutur hepinizi eminim
vuuu kic box pek severim abim yapıyor o sporu ben ikisi arasından aikidoyu seçmiştim aikido göründüğü gibi değil felaket terletiyor.. birde acaip öz güven veriyor insana.
Harika arada da bir iki fincan yeşil çay içersen yağ yakımında faydası var.çok fena gaza geldim ondan benimki de normalde su içmek aklıma bile gelmezdi :)
ama öyle gibi gibiDeme öyle deme
Oo super ben anca 3bardak ictim sabahtan berii
hmmm yazdım bunu da :)Harika arada da bir iki fincan yeşil çay içersen yağ yakımında faydası var.
Ayrıca sabah kalkınca ılık suya yarım limon bir tatlı kaşığı bal koyup içersen hem yağların erir hem de detoks yapmış olursun. Aç karnına ve kahvaltıdan önce olacak unutma.
ama öyle gibi gibi