Ağzın bal yesin seninBu ama bu şekilde olacağın hayatının son günü. Artık bugünkünden daha fit, daha güzel, dik duran ve öz güvenli bir kadın olacaksın.
Evet ilk izlediğinde nerde bunun aksiyonu der insan bende öyle sanmıştım ama öyle bir teknikleri varki..çalıştıkça aman allahım dedirtti keşke bırakmasaydın neden bıraktın ..Ben biraz aceleci davranıp hemen terleyip hemen kilo vermek istediğim için kick boxa yazılmıştım :) aikidonun ilk dersi bana kelebeklerin dansı gibi gelmişti :))) ama hangisi estetik ve dediğiniz gibi emin bir duruşu var derseniz, evet aikido.
Ağzın bal yesin senininşallah dediğin gibi olacak ne kadar kötü bi görüntü olsa da bende öncesi sonrası yaparım artık :)
akşam eve gidince öncesini bi çekeyim sonrasına da bakarız hep birlikte
Estagfurllah niye soguyalim kizzooo çok güzel maşallah :) ben koysam hayattan soğutur hepinizi eminim
zaten özellikle o fırtma meselesi beni çok sinir ediyodu :) Bundan sonra hiçbişey fırtlamıycak yanlardan inşallahSenin de tatlım. Bugün bundan sonraki hayatının ilk günü artık sağlıklı beslenme var, giydiği her şey yakışan, oradan buradan bir şey fırtmayan taş gibi bir hatun var. Kendini motive edici şeyler yaz, sık baktığın yerlere yapıştır.
Evet spor öz güven demektir..hayata bakışı değişir insanınBu ama bu şekilde olacağın hayatının son günü. Artık bugünkünden daha fit, daha güzel, dik duran ve öz güvenli bir kadın olacaksın.
zaten özellikle o fırtma meselesi beni çok sinir ediyodu :) Bundan sonra hiçbişey fırtlamıycak yanlardan inşallah
çok kötü bi görüntü yaa ben bile soğuyorum hayattan o yağları gördükçe ama bu kış hayatımın son yağlı geçirdiğim kışı olacak inşallahEstagfurllah niye soguyalim kizz
Evet ilk izlediğinde nerde bunun aksiyonu der insan bende öyle sanmıştım ama öyle bir teknikleri varki..çalıştıkça aman allahım dedirtti keşke bırakmasaydın neden bıraktın ..
Duzelicek o goruntu duzelicek hicbisey icin gec degilçok kötü bi görüntü yaa ben bile soğuyorum hayattan o yağları gördükçe ama bu kış hayatımın son yağlı geçirdiğim kışı olacak inşallah
Hımm anladım geçmiş olsun evet ağır bi spor.Tükrük bezi ameliyatı oldum ve ne yazık ki bırakmak durumunda kaldım. Çünkü ağır spor yaptığım zaman aşırı susuz kalıyorum ve nefesim kesiliyor. Yoksa en zevk alarak yaptığım spordu diyebilirim.
Cok gecmis olsun canimTükrük bezi ameliyatı oldum ve ne yazık ki bırakmak durumunda kaldım. Çünkü ağır spor yaptığım zaman aşırı susuz kalıyorum ve nefesim kesiliyor. Yoksa en zevk alarak yaptığım spordu diyebilirim.
çok fazla zayıflamak değil niyetim ama bişey giydiğimde yanlardan taşmasın kilolarım yeter evlendiğimde aldığım geceliklerimin içine tekrar girmek istiyorumZayıflayınca en çok ne giymek istiyorsun? Ekle bakalım fotoğraflarını. Ya da nasıl bir vücut hayalin?
Tükrük bezi ameliyatı oldum ve ne yazık ki bırakmak durumunda kaldım. Çünkü ağır spor yaptığım zaman aşırı susuz kalıyorum ve nefesim kesiliyor. Yoksa en zevk alarak yaptığım spordu diyebilirim.
öyle bi öncesi sonrası olacak ki benimki vaay be diyeceksiniz canlar inşallah tabiDuzelicek o goruntu duzelicek hicbisey icin gec degil
Sende bizden sonraki squata baslayanlara en buyuk ornek olcaksinnn:)öyle bi öncesi sonrası olacak ki benimki vaay be diyeceksiniz canlar inşallah tabi
çok fazla zayıflamak değil niyetim ama bişey giydiğimde yanlardan taşmasın kilolarım yeter evlendiğimde aldığım geceliklerimin içine tekrar girmek istiyorum
Azimli kadınlar bir harika. Sporu bırakmamışsın ama. Çoğu insan pes edip hayatından çıkarırdı. Alkışlar missipipi için.
waaawww taşa bak yaa bi gün böyle olurmuyum acaba :)
O zaman şöyle bir şey giyip eşlerin aklını başından almak şart.
evet evet kesinlikle :)Sende bizden sonraki squata baslayanlara en buyuk ornek olcaksinnn:)