Ay canım süpersin yaaaaa maşaallah dilim tutuldu ne güzel vallabende başlicam. Tebrikler
Başka neler yapıyorsun bacaklarında maşallah ı var tam istediğim bacak ama olmuyorToparlandi altlardan oncesi ve sonrasi yapardim ama cok musait bi foto degil buraya koyamam yeni uye oldugum icin nasil silicegimide bilmiyorum
1 gün daha sabretmerhabalarr. bende dün 50 squat bugünde 55 squatımı tamamladım. kas ağrılarım hala devam ediyor zorlana zorlana yapıyorum geçsin artık ağrılarımm.
Tamam canım bu ara hastayım ama pazartesi başlicam Allahın izniyleBildirimleri bekliyorum o zaman.
ben kendim demliyorum. büyülü bohçaları hep merak ediyordum ama almak bir türlü kısmet olmadı
Yeşil çaylar müesseseden. Hangi markayı tercih ediyorsunuz? Ben büyülü bohça yaseminli yeşilçayın hastasıyım.
ben kendim demliyorum. büyülü bohçaları hep merak ediyordum ama almak bir türlü kısmet olmadı
sabrediyorum ama akşam ağrı kesici içtim dayanamadım diye. leslie ile yürüyorum öncelik sonra squat yapıyorum. akşamları da bacak ve kalça için pilates hareketleri yapıyorum eğlenceli oluyor onlarda1 gün daha sabret. Isınma ve soğuma hareketi yap mutlaka. Değiyor göreceksin.
çarşıya çıktığım zaman alıcam ozaman çok merak ettim.Diğerleri pek damak tadıma uymadı ama bu harika. Hem de mis gibi yasemin kokuyor.
Süpersin. O zaman bir ayda istediğimiz bacaklar ve popolar bizim olacak.sabrediyorum ama akşam ağrı kesici içtim dayanamadım diye. leslie ile yürüyorum öncelik sonra squat yapıyorum. akşamları da bacak ve kalça için pilates hareketleri yapıyorum eğlenceli oluyor onlarda
çarşıya çıktığım zaman alıcam ozaman çok merak ettim.
inşallah öyle olacak kaçarı yok sözlümle iddaaya da girdik daha çok hırslandım. durmak yok hep spor hep sporSüpersin. O zaman bir ayda istediğimiz bacaklar ve popolar bizim olacak.
Memnun kalırsın umarım ben çok seviyorum.
Sigara mı?Kizlar bu sigaradan mi nedir spor yaparken nefes nefese kaliyorum mutlaka dinlenmem gerekiuor
inşallah öyle olacak kaçarı yok sözlümle iddaaya da girdik daha çok hırslandım. durmak yok hep spor hep sporinşallah kendi demlediğim acı geliyor sırf içmek için içiyorum bazen canım istemiyor bile tadı yüzünden bakalım birde onu deneyeyim. bugün birde tvde gördüm o çayı denicem yarın bakalım
Kizlar bu sigaradan mi nedir spor yaparken nefes nefese kaliyorum mutlaka dinlenmem gerekiuor
Canm tek basima olursam bi paket 2-3 gun gidiyor ama arkadas ortaminda yakilip duruluyo ardardaSigara mı?Yazık değil mi tazecik ciğerlere? Kaç tane içiyorsun bakayım?