fitim fitsin fit (squat)

Ay canım süpersin yaaaaa maşaallah dilim tutuldu ne güzel valla bende başlicam. Tebrikler

Yeşil çaylar müesseseden. Hangi markayı tercih ediyorsunuz? Ben büyülü bohça yaseminli yeşilçayın hastasıyım.

Toparlandi altlardan oncesi ve sonrasi yapardim ama cok musait bi foto degil buraya koyamam yeni uye oldugum icin nasil silicegimide bilmiyorum
Başka neler yapıyorsun bacaklarında maşallah ı var tam istediğim bacak ama olmuyor

merhabalarr. bende dün 50 squat bugünde 55 squatımı tamamladım. kas ağrılarım hala devam ediyor zorlana zorlana yapıyorum geçsin artık ağrılarımm.

merhabalarr. bende dün 50 squat bugünde 55 squatımı tamamladım. kas ağrılarım hala devam ediyor zorlana zorlana yapıyorum geçsin artık ağrılarımm.
1 gün daha sabret. Isınma ve soğuma hareketi yap mutlaka. Değiyor göreceksin.

Ben her gün 3-3.5 L su içerim. Tükrük bezlerim yok çünkü
Yeşil çay da tercihim çaykurun metal kutuda satılan ürünü.

1 gün daha sabret. Isınma ve soğuma hareketi yap mutlaka. Değiyor göreceksin.
sabrediyorum ama akşam ağrı kesici içtim dayanamadım diye. leslie ile yürüyorum öncelik sonra squat yapıyorum. akşamları da bacak ve kalça için pilates hareketleri yapıyorum eğlenceli oluyor onlarda

sabrediyorum ama akşam ağrı kesici içtim dayanamadım diye. leslie ile yürüyorum öncelik sonra squat yapıyorum. akşamları da bacak ve kalça için pilates hareketleri yapıyorum eğlenceli oluyor onlarda
Süpersin. O zaman bir ayda istediğimiz bacaklar ve popolar bizim olacak.
çarşıya çıktığım zaman alıcam ozaman çok merak ettim.

Memnun kalırsın umarım ben çok seviyorum.

Kizlar bu sigaradan mi nedir spor yaparken nefes nefese kaliyorum mutlaka dinlenmem gerekiuor

Süpersin. O zaman bir ayda istediğimiz bacaklar ve popolar bizim olacak.

Memnun kalırsın umarım ben çok seviyorum.
inşallah öyle olacak kaçarı yok sözlümle iddaaya da girdik daha çok hırslandım. durmak yok hep spor hep spor inşallah kendi demlediğim acı geliyor sırf içmek için içiyorum bazen canım istemiyor bile tadı yüzünden bakalım birde onu deneyeyim. bugün birde tvde gördüm o çayı denicem yarın bakalım

Acılık yok denecek kadar az. Kendi demlediğinde de çok bekletmeden süzmelisin. Nesine iddiaya girdiniz?

Kizlar bu sigaradan mi nedir spor yaparken nefes nefese kaliyorum mutlaka dinlenmem gerekiuor

Bırakmayı düşünmüyor musun? Ben bırakalı 4 gün oldu KABUSSSSSSSSSSSSS.
Ama sigaranın spora bi etkisi olduğunu düşünmüyorum. Kick boks yaparken deli gibi içiyorduk arkadaşlarımla ve performansım içmeyenlerle aynıydı. Tabi bu iyi bir örnek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…