- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Kullaniyodumm tabi sonra her sey gibi rafa kaldirildi :)Her banyoda mı kullanıyorsun?
Ama evet her banyoda canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullaniyodumm tabi sonra her sey gibi rafa kaldirildi :)Her banyoda mı kullanıyorsun?
Kullaniyodumm tabi sonra her sey gibi rafa kaldirildi :)
Ama evet her banyoda canm
Toparlandi altlardan oncesi ve sonrasi yapardim ama cok musait bi foto degil buraya koyamam yeni uye oldugum icin nasil silicegimide bilmiyorumPoponda büyüme oldu mu
Canm ozelden de gonderebilirsin bayaniz hepimiz zaten baktktan sonra sileriz maksat motive olsunToparlandi altlardan oncesi ve sonrasi yapardim ama cok musait bi foto degil buraya koyamam yeni uye oldugum icin nasil silicegimide bilmiyorum
Evde kosu bandi bile var duruyo bi kosede hevesimiz kacincaAynen güzelim ya. Her konuda bir düzenim var bir onu tutturamadım. Tatilde bir bakayım hem at kılı fırça hem de kabak lifine.
Evet bu iyi fikir. Sana da motivasyon olur.Canm ozelden de gonderebilirsin bayaniz hepimiz zaten baktktan sonra sileriz maksat motive olsun
İnsallah gonderirEvet bu iyi fikir. Sana da motivasyon olur.
yolladim kiz gelmedimi annemde diyoki seda sen salakmisin napiyosun :))İnsallah gonderir
gelmez olur muuuYolladi
yolladim kiz gelmedimi annemde diyoki seda sen salakmisin napiyosun :))
Bana gelen bir şey yok. Ben kırmızılıyım bayan olduğum kesin de bu bitatlikiz'dan şüpheleniyorum.Erkek olabilir.Yolladi
yolladim kiz gelmedimi annemde diyoki seda sen salakmisin napiyosun :))
Hahaha erkek olsaydim sedayi yerdim simdiye kadarBana gelen bir şey yok. Ben kırmızılıyım bayan olduğum kesin de bu bitatlikiz'dan şüpheleniyorum.Erkek olabilir.
Toparlandi altlardan oncesi ve sonrasi yapardim ama cok musait bi foto degil buraya koyamam yeni uye oldugum icin nasil silicegimide bilmiyorum
Tesekkurler hanimlar ama durmak yok squata devam sizinde ilk halini cekmenizi tavsiye ederim aradaki farkı anlamaniz icin
bende merak ettim bana da gönder bana daaaTesekkurler hanimlar ama durmak yok squata devam sizinde ilk halini cekmenizi tavsiye ederim aradaki farkı anlamaniz icin
E bana bana aşkolsun yaTesekkurler hanimlar ama durmak yok squata devam sizinde ilk halini cekmenizi tavsiye ederim aradaki farkı anlamaniz icin