Evet haklisinz. Bende daha oncesinde surekli hale getirmistim. İkinci gebelik dogum emzirme derken spor hayatim bitti. Vucut kilo aldikca agirlasti. Eskisi gibi degilim. Oturdugum yerden kalkmaya bile zorlanir oldum. Sporu cok sevmistim.bebegimin alti aylik felan olmasini bekledim. Sezeryan olunca da bekliyorsun haliyle. Benim vucut cok yakmiyor. Metobolizma da yavas. Yasda var 34. Artik spora devam. Ustesinden gelecegim insmerhaba bende hala spora devam ediyorum sporu hiç bırakmadım Süreklilik başarıyı getirir kesinlikle...
Evet haklisinz. Bende daha oncesinde surekli hale getirmistim. İkinci gebelik dogum emzirme derken spor hayatim bitti. Vucut kilo aldikca agirlasti. Eskisi gibi degilim. Oturdugum yerden kalkmaya bile zorlanir oldum. Sporu cok sevmistim.bebegimin alti aylik felan olmasini bekledim. Sezeryan olunca da bekliyorsun haliyle. Benim vucut cok yakmiyor. Metobolizma da yavas. Yasda var 34. Artik spora devam. Ustesinden gelecegim ins
Norw idolümsün sen yaa. Harikasın burada da bizi çok motive ettiğin olmuştur.merhaba bende hala spora devam ediyorum sporu hiç bırakmadım Süreklilik başarıyı getirir kesinlikle...
30 dakika BFİTBugünkü yapılan SPOR 4 mile leslie
Norw idolümsün sen yaa. Harikasın burada da bizi çok motive ettiğin olmuştur.
Ilk sayfada hareketler var. Yavaş yavaş artırarak yapabilirsiniz. Ama önemli olan sayıdan çok devamlılık.Kızlar yaşım 25, boyum 1.58 kilom da 48-49 arası. Bir yılda 8 kilo aldım dün alışverişe çıktım beyaz pantolon denedim ve şekilsizliği görünce spor yapmaya karar verdim. Kalçam geniş ve düz. Squat yapmak ya da spor salonuna gitmek istiyorum ama üşengeç biriyim. Düzene girmek için sizden destek istiyorum. Eğer evde yapıyorsanız hangi hareketleri yapıyorsunuz?
Spor salonuna gidin bence.Usengec biriyseniz evde yapmaya usenirsiniz.Fazla bir kilonuz yok.Hergun yürüyüş yapın.Gercekten sporu yaşam biçimi haline getirince zaten hep istiyor bünye.Eksiklik hissediyorsunuz.Burdaki spor yapan arkdslari da azimlerinden dolayı tebrik etmek lazım.Spor gerçekten irade istiyor.Bol su içmeyi de unutmayın.Aksam belli bir saatten sonra birşey yememeye özen gösterin.Birkac ayda istediğiniz kiloya ulasirsinizKızlar yaşım 25, boyum 1.58 kilom da 48-49 arası. Bir yılda 8 kilo aldım dün alışverişe çıktım beyaz pantolon denedim ve şekilsizliği görünce spor yapmaya karar verdim. Kalçam geniş ve düz. Squat yapmak ya da spor salonuna gitmek istiyorum ama üşengeç biriyim. Düzene girmek için sizden destek istiyorum. Eğer evde yapıyorsanız hangi hareketleri yapıyorsunuz?
Spor salonuna gidin bence.Usengec biriyseniz evde yapmaya usenirsiniz.Fazla bir kilonuz yok.Hergun yürüyüş yapın.Gercekten sporu yaşam biçimi haline getirince zaten hep istiyor bünye.Eksiklik hissediyorsunuz.Burdaki spor yapan arkdslari da azimlerinden dolayı tebrik etmek lazım.Spor gerçekten irade istiyor.Bol su içmeyi de unutmayın.Aksam belli bir saatten sonra birşey yememeye özen gösterin.Birkac ayda istediğiniz kiloya ulasirsiniz
Kesinlikle spor salonu çok mantıklı.Sizde azim ve kararlılık var.Hemen başlayın kolay gelsin :)Sanırım spor salonu benim için düzen de olacak. Kiloda çok sorunum yok en fazla 2 3 kilom var ama isteğim sıkı bir vücuda sahip olmak. Buradaki arkadaşları cidden tebrik ediyorum her insan bu azimde olamayabiliyor.
Önerileriniz için teşekkür ederim artık bir yerden başlamak gerek :)