Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh ahhh zamanında az yapmadık buralarda squat :)
hayırlı olsun çocuğun olmuş
Evet canım sağol. Büyüdü bile.hayırlı olsun çocuğun olmuş
Maşşallah uzun zamandır yoktum buralarda.Evet canım sağol. Büyüdü bile.
Leslie yapabilirim arada jessica simith videolarindan olabilir. Mekkik cekemiyorum. Sezaryan dikisde agri yapiyor. Senin onerebilecegin spor varsa ona da bakarim.Ben varım. Neler yapacaksın peki?
Ben bfite gidiyorum. Ama başlangıç için leslie iyi. Birden yüklenme. Vücudun alışsın zaten yetmeyince geçiş yaparsın.Leslie yapabilirim arada jessica simith videolarindan olabilir. Mekkik cekemiyorum. Sezaryan dikisde agri yapiyor. Senin onerebilecegin spor varsa ona da bakarim.
Kızım 18 aylık. Ben 6. ayda başladım spora. Hala da devam çok iyi geldi. Karnım eskisi gibi artık. Zaman uygun bence.Bebegin kac aylik La Lune ne zamn spora basladin. Benm spor yapmam Uygun mu.
İki haftadir yapiyordum.tek basina olunca biranda biraktim. 3 , 4 gunden beri yapmiyorum.Ben bfite gidiyorum. Ama başlangıç için leslie iyi. Birden yüklenme. Vücudun alışsın zaten yetmeyince geçiş yaparsın.
Yazalım madem takip iyi olur. Bende bugün gideceğim salona bildirim veririm sonrasında.İki haftadir yapiyordum.tek basina olunca biranda biraktim. 3 , 4 gunden beri yapmiyorum.
Tesekkur ederm. Cok guzel. Keske bende de sureklilik olsa. Ama zorlayacagim sureklilik icnKızım 18 aylık. Ben 6. ayda başladım spora. Hala da devam çok iyi geldi. Karnım eskisi gibi artık. Zaman uygun bence.
Evet takiple yapabiliyorum. Gorevgibi geliyor. Tesekkur ederim . bugun ins. İki cocuklu olunca aksamlari yapabiliyorum genelde. Notumu gec de birakabilirimYazalım madem takip iyi olur. Bende bugün gideceğim salona bildirim veririm sonrasında.
Zaten az ya da çok değil süreklilik işi götürüyor. Havalar da iyiye gidiyor bebekle de bol bol yürüyebilirsin. Hem o da hava alır daha iyi uyur.Tesekkur ederm. Cok guzel. Keske bende de sureklilik olsa. Ama zorlayacagim sureklilik icn
Canım hiç önemli değil zamanı ne zaman müsait olursan. Çocuklu insan zamana bağlanamıyor maalesef.Evet takiple yapabiliyorum. Gorevgibi geliyor. Tesekkur ederim . bugun ins. İki cocuklu olunca aksamlari yapabiliyorum genelde. Notumu gec de birakabilirim
Benim 4 yasinda da kizim var. Onla yuruyus yapamiyorum. Ama firsatini bulursam yuruyus de yaparim.Zaten az ya da çok değil süreklilik işi götürüyor. Havalar da iyiye gidiyor bebekle de bol bol yürüyebilirsin. Hem o da hava alır daha iyi uyur.
Ben tek sandığım için öyle demiştim. Doğru zor olur senin için.Benim 4 yasinda da kizim var. Onla yuruyus yapamiyorum. Ama firsatini bulursam yuruyus de yaparim.