fitim fitsin fit (squat)

Leslie yapabilirim arada jessica simith videolarindan olabilir. Mekkik cekemiyorum. Sezaryan dikisde agri yapiyor. Senin onerebilecegin spor varsa ona da bakarim.
Ben bfite gidiyorum. Ama başlangıç için leslie iyi. Birden yüklenme. Vücudun alışsın zaten yetmeyince geçiş yaparsın.

Yazalım madem takip iyi olur. Bende bugün gideceğim salona bildirim veririm sonrasında.
Evet takiple yapabiliyorum. Gorevgibi geliyor. Tesekkur ederim . bugun ins. İki cocuklu olunca aksamlari yapabiliyorum genelde. Notumu gec de birakabilirim

Evet takiple yapabiliyorum. Gorevgibi geliyor. Tesekkur ederim . bugun ins. İki cocuklu olunca aksamlari yapabiliyorum genelde. Notumu gec de birakabilirim
Canım hiç önemli değil zamanı ne zaman müsait olursan. Çocuklu insan zamana bağlanamıyor maalesef.

Zaten az ya da çok değil süreklilik işi götürüyor. Havalar da iyiye gidiyor bebekle de bol bol yürüyebilirsin. Hem o da hava alır daha iyi uyur.
Benim 4 yasinda da kizim var. Onla yuruyus yapamiyorum. Ama firsatini bulursam yuruyus de yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…