Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aktardan saç bakımım için katı hindistan cevizi yağı almıştım adam bana çatlakların varsa krem gibi onlarada sürebilirsin kesinlikle mucize demişti ben denemedim ama bir araştırıp deneyin isterseniz. Çünkü bir kaç kişiden daha duydum çatlaklarda mucize yarattığınıBen de doris hoferin kitabını sipariş verdim artık sporun günlük hayatımda yeme içme gibi düzenli her gün olmasını sağlayacağım inşallah...kilo sorunum yok çünkü mutsuz olduğum 4-5 ayda iştahım kesildiği için 4-5 kilo verdim,kalçamda çatlaklarım var ona yapacak bişey yok demi? bi de tabii minyonluğun avantajı olarak küçük göstermeye devam etmek istiyorum....
squat ciddi olarak popo büyütüyor ve kaldırıyor. squatla "daha kücük bir popo"ya sahip olcagına inananlar yanılırlar. o yüzden önce yağlardan tamamen kurtulup küçük bir popoyla squata başlanmalı. bu nedenle doğru yoldasınız. küçük veya düz popolar için düzenli squat ideal bir spor. darısı zayıflamak isteyenlerin başına..Konu sahibi arkadaş ve deneyip tecrübe eden arkadaşlardan ricamdır yıllardır squat yapmak istiyorum ama hakkında iki rivayet var hangisi doğru bilemiyorum bnm popom ufak ve düz amacım dolgun ve büyük olması squat bunu yapar mı yapmaz mı bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim. Büyütcem diye yola çıkıp eldekinden de olmak istemiyorum :))
Cevabınız için çok tşk ederim peki ağırlıklı mı ağırlıksız mı yapılmalı tabi birde burda ağırlıktan kasıt nedir bir halter vs den bahsediliyor yoksa basit dambıl gibi birşey misquat ciddi olarak popo büyütüyor ve kaldırıyor. squatla "daha kücük bir popo"ya sahip olcagına inananlar yanılırlar. o yüzden önce yağlardan tamamen kurtulup küçük bir popoyla squata başlanmalı. bu nedenle doğru yoldasınız. küçük veya düz popolar için düzenli squat ideal bir spor. darısı zayıflamak isteyenlerin başına..
Cevabınız için çok tşk ederim peki ağırlıklı mı ağırlıksız mı yapılmalı tabi birde burda ağırlıktan kasıt nedir bir halter vs den bahsediliyor yoksa basit dambıl gibi birşey mi
Var olanı toplayıp düzgün hale getirir yoksa aşırı bir büyüme olmaz. Genelde o popolar estetik. Bir de büyütmek için ağırlıkla çalışmak lazım. Onun için de squat yapmaya baya hakim olmak.Konu sahibi arkadaş ve deneyip tecrübe eden arkadaşlardan ricamdır yıllardır squat yapmak istiyorum ama hakkında iki rivayet var hangisi doğru bilemiyorum bnm popom ufak ve düz amacım dolgun ve büyük olması squat bunu yapar mı yapmaz mı bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim. Büyütcem diye yola çıkıp eldekinden de olmak istemiyorum :))
Teşekkür ederim canım kızım 6 aylık oldu bende yeni döndüm spora. Hamilelikte dikkat ettiğim için fazla kilom yok fakat göbek biraz yumusak. Onu da eski haline getirmek için başladım. Günlük 1 saat yürüyüş yapıyoruz kızımla. Sen neler yaptın yapıyorsun?Ikinci bebeğim oldu benim de baslamam gerek bir yerlerden...hem biraz fazlami vermem hem sikilasmam lazim.ama hangi ara nasil yapabilirim bilmiyorum la lune senin bebeğin de hayirli olsun?ne kadar oldu dogum yapali?iyi durumdadir senin halin oncesinde de spor yaptigin için.firsat buluyor musun bebisle spora?
Cevap için çoktşk ederim elde var olanı toparlayıp sıkışlaştırır daha dik gösterir yani büyütcem derken hep yok etmeyim de zaten düze yakın üstüne oturmaktan. O resimlere bakıyorum squat mucize dedirtiyor değil yaniVar olanı toplayıp düzgün hale getirir yoksa aşırı bir büyüme olmaz. Genelde o popolar estetik. Bir de büyütmek için ağırlıkla çalışmak lazım. Onun için de squat yapmaya baya hakim olmak.
Selammmmm, spora tekrardan başladım ama 2 gün yaptım reglim başladı, öylece ağrılarımla baş başa kaldım :/Selam kızlar kimse kalmamış eskilerden de
Geçmiş olsun Can'ım benımSelammmmm, spora tekrardan başladım ama 2 gün yaptım reglim başladı, öylece ağrılarımla baş başa kaldım :/