- 21 Aralık 2014
- 8.995
- 28.623
Mart ayında başladım. Önceden de yapıyordum ama sıkı bir şekilde değil marttan sonra sıkı diyet çalışmaya girince oldu :)gerçekten işe yaramış.
ne kadar zamanda oldu bu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart ayında başladım. Önceden de yapıyordum ama sıkı bir şekilde değil marttan sonra sıkı diyet çalışmaya girince oldu :)gerçekten işe yaramış.
ne kadar zamanda oldu bu :)
lunemm bnede nasılsın diye bakmaya gelmiştim ki bu güzel haber almış oldum ne kadar güzel ya allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun size minik neva ay çok mutlu oldumDoğurdum canım pazartesi günü geldi Neva hanım. yoğunluktan uğrayamiyorum.
Çok sağol kuzucuğum. AMİN tüm kalbimle. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?lunemm bnede nasılsın diye bakmaya gelmiştim ki bu güzel haber almış oldum ne kadar güzel ya allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun size minik neva ay çok mutlu oldum
Nasilsin LunemmmÇok sağol kuzucuğum. AMİN tüm kalbimle. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Pisttt kiz napiyosunnlunemm bnede nasılsın diye bakmaya gelmiştim ki bu güzel haber almış oldum ne kadar güzel ya allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun size minik neva ay çok mutlu oldum
Nasilsin Lunemmm
napayım ya grip gibi bişey oldum yorgun yorgun dolaşıyorum ay ya sende şimdi naya yorulursun hem gelen giden eksik olmaz hem geceleri uykusuz günler inşallah uslu bir bebek olurÇok sağol kuzucuğum. AMİN tüm kalbimle. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
napayımm şekercim ya aynı işte sen napıyorsun misafirlerin gitti miPisttt kiz napiyosunn
napayım ya grip gibi bişey oldum yorgun yorgun dolaşıyorum ay ya sende şimdi naya yorulursun hem gelen giden eksik olmaz hem geceleri uykusuz günler inşallah uslu bir bebek olur
napayımm şekercim ya aynı işte sen napıyorsun misafirlerin gitti mi
evet ya yeni doğum yapmışsın düşünmeleri gerekir ama işte zaten daha kırkı çıkmadan gidilmezmiş ziyarete eskiden gidilsede çok kalınmazmış şimdi insanlar daha anlayışsız gel tebrik et çık ne duruyorsun geç saatlere kadar ya kolay gelsin lunemmSorma kuzum gelen gidenin haddi hesabı yok. Dün 12ye kadar misafir vardı. Sabahtan da eve geçeceğiz. En son kız uyudu bende yattım uyudum. Kv oturmuş misafirlerle. Hayır insanda az anlayış olur.
tebrik ediyorum çok iyi olmuş :) ağırlık kaldırıyormusnuz acaba ? kaldıyorsunuz kaç kg agırlıkla yapıyorsnuzBen before after fotoğraflarımı koydum. Faydalarını görmek isterseniz bakabilirsiniz.
Şu an 24 kg ile yapıyorum. Bacak çok alıştığı için ağırlıksız yapamıyorum. Teşekkürler :)tebrik ediyorum çok iyi olmuş :) ağırlık kaldırıyormusnuz acaba ? kaldıyorsunuz kaç kg agırlıkla yapıyorsnuz
ben 2 günde bir yapmak istiyorum squatı.siz kaç gün arayla yapıyorsunuz acaba ? sanırım siz fıtnees merkezine gidiyorsunuz.ben barbel kendim alıp evde yapıcam agırlıkları zamanla artırıp.1 ay sonra anca .2 eylul de squata basladım 1 arayla yapıyorum 10 eylule kadar ondan sonra 2 gun ara werıp squat yapıcamŞu an 24 kg ile yapıyorum. Bacak çok alıştığı için ağırlıksız yapamıyorum. Teşekkürler :)
Yok canım ben fitness merkezine gitmiyorum. Evde geliştirdim kendimi. İlk başlar bacaklarımın alışması için squat takvimini uyguladım. Takvim bitince ağırlık ile başladım arttırdım. Barbell ile çalışıyorum. Çalışma programım haftanın 3 günü bacak-kalça 4 günü üst bölgeleri çalışıyorum. Sadece bacak kalça çalışacaksanız haftanın 3 günü ideal çünkü dinlenme hepsinden önemli.ben 2 günde bir yapmak istiyorum squatı.siz kaç gün arayla yapıyorsunuz acaba ? sanırım siz fıtnees merkezine gidiyorsunuz.ben barbel kendim alıp evde yapıcam agırlıkları zamanla artırıp.1 ay sonra anca .2 eylul de squata basladım 1 arayla yapıyorum 10 eylule kadar ondan sonra 2 gun ara werıp squat yapıcam
cevabın için teşekkur ederim.Kucakta barbell hip thrust bunu evde nasıl yapıyorsunuz acaba .ben resımlere baktığımda düz yüksek bir fıtnes masası gibi birşey lazım siz ondanmı aldınızYok canım ben fitness merkezine gitmiyorum. Evde geliştirdim kendimi. İlk başlar bacaklarımın alışması için squat takvimini uyguladım. Takvim bitince ağırlık ile başladım arttırdım. Barbell ile çalışıyorum. Çalışma programım haftanın 3 günü bacak-kalça 4 günü üst bölgeleri çalışıyorum. Sadece bacak kalça çalışacaksanız haftanın 3 günü ideal çünkü dinlenme hepsinden önemli.
Rica ederim ne demek, barbell hip thrust çok zor bir hareket. Ben arkamı pilates topuna koyuyorum. Zaten hocam pilates topuna yaslanabilirsin daha rahat olur demişti pilates topu kullanıyorum. Yada küçük bir puf olabilir.cevabın için teşekkur ederim.Kucakta barbell hip thrust bunu evde nasıl yapıyorsunuz acaba .ben resımlere baktığımda düz yüksek bir fıtnes masası gibi birşey lazım siz ondanmı aldınız
mrb bayanlar bişey sormak istiyorum Benim vücut tipim armut haliyle basen bölgem çok geniş omuzlarım ise çok dar squat ile basenleri eritip popoyu şekillendirmem mümkün mü bide omuzlar için ne önerirsiniz cvp verirseniz sevinirim tşkler.