fitim fitsin fit (squat)

Ayrıca bi sakıncası yoksa squat ile bacaklarını şekillendirip before after yapanlar beni izleyebilir mi? inanın çok merak ediyorum çalışanların spor yapanların hedeflerini başarıyla taçlandırdığını...

Her hareketin üstünde ismi yazıyor. Hepsi değil sorunlu bölgene göre sen seçip yapabilirsin istediklerini. Beslenme vs durumun gayet iyi. Ya da jillian gibi toplu bir program da uygulayabilirsiniz.

Birde bu hareketi ekleyin kalça kaldırmak için çok etkili

Kızlar biliyorum çok sotu soruyorum idare edin bi iki daha sorar sonra bırakırım

Yürümeyi sevmiyorum çünkü iş çıkışı yorgun oluyorum koşu bandı sıkıyor beni

İştrn gelince sadece squat ve plates yapsam fayda olur mu illa 30 dk yürümek mi gerel
K sizler sadece squat mı yapıyosunuz ek olarak kardiyo için ne yapıyosunuz?

Squat çok etkili gerçekten ama açıkçası hiçbir victoria secret mankeni gibi bir fiziğim olsun istemedim hepsi çok kuru ne kalça var ne göğüs. Aşırı destekli sütyenler düz göğüslerini gizlemiyor bence. Squat yaparken hiçbir zaman onların kalçası gibi düz kalçalar istemedim. Kalçalarım yuvarlak ve dikti şuan squat sayesinde daha dik.

Bende çok kuru istemem,memelerimi yaptırdım zaten dolgun diri göğüsler sahibim Kaldı bacak popo

İnansam amaliyat olurum ama lipo olmaktan korkuyorum,

Valla sahilde arzı endam etmeliyim, Hiç gavurun kızına papuç bırakır mıyım şuan bıngıl bıngıl selülütlü hamur gibi bacaklara sahibim ay ay foto çekicem inşallah 6.ayda filan değişim muhteşem olur,

Fena sqata kafayı taktım

Bildirim zamanı dün itibari ile
50 squatla başladım +
5 kiloluk ile 30 squat+
30 kez sumo squat
10 dakka dans+
Bacak için etkili plates hareketleri

benim gogusler zaten epey buyuk kalca gogus olcum cm cm eşit zaten ama bacaklarımda selulitler oluştu benimde squat üst kasları çalıştırıyor ama selülite iyi gelmiyor maalesef.

benim gogusler zaten epey buyuk kalca gogus olcum cm cm eşit zaten ama bacaklarımda selulitler oluştu benimde squat üst kasları çalıştırıyor ama selülite iyi gelmiyor maalesef.
Yaa gelmiyo mu selülüte....ilk sayfadaki ilk resmin solunda gibiyim malesef ona yakınım sağdaki gibi olurum ibşallah..

Bu işin sıırrı %65 beslrnme %25 spor % 15 uyku
Hergğn en az 8 saat uyku çünkü gece byüme hormonu salgılanıyo dinlenme halinde kas gelişiyo

Hergün yada haftada 4 kez 3 set halinde en az 15 kez yapmak lazım
Günlük ağırlığınızı 1.5 ile çarpıp çıkan sonuç kadar protein almanı Gerekiyo benim mesela 100 gr ma tekaml ediyo

Bunlar olmazsa boşa kğrek sallarız bol spotlu günler

YOo illa yürüyüşe gerek yok. Ben jillian yaptım bir dönem.

Bildiriiiim...
65 squat
3 set 20 kez ağırlık squat
3 set 15 kez sumo squat (aĞırlıklı)
Plates sırf bacaklara yöelik
En son 3 set plank hareketi 1 er dakka

Squatta 3.günüm
1 ay sonrası için heyecanlıyım
Bol protein alıyorum
Hedef kilo 58
Ama kilo veremiyorum
64 te takılıyım yaaaa

Kiloya takılma hiç bak ilk resim 65,7 kg, 2. resim 55,3kg, son resim 63,5kg önemli olan tartı değil, mezura ve görünüş

Sizi izlemeye aldım, fotoğrafınızı görüp belki ona göre yorum yapabilirim diye maalesef fotoğrafınıza ulaşamadım.
Size önerim bol proteinli beslenirseniz eğer zarar görebilirsiniz. O yüzden boy ve kilonuza göre kalori miktarı hesaplayın örneğin günde alacağınız toplam kalori 2000 3 ana 3 ara öğün. %20 karbonhidrat %30 protein. Sağlıklı karbonhidratlar ne olursa olsun yenmeli. Sabah kahvaltısında kepekli, buğdaylı ekmek ve yumurta beyazı, Hindi füme veya dana jambon, maydonoz yeşilikler. Öğlen tavuk göğsü kepekli pirinç veya makarna akşam sebzeli yemekler, balık vs. Ara öğünlerde meyve, kuruyemiş. Mide boş kalmamalı. Ve bol su... Eğer imkanınız varsa bir hocadan uzaktan eğitim almanızı öneririm. Sizin boy kilo ve fiziğinize göre beslenme ve antrenman programı hazırlar. Ve hedefinizi belirttiğinize sizin hedefinize göre programlar yaptırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…