fitim fitsin fit (squat)

Sizi izlemeye aldım, fotoğrafınızı görüp belki ona göre yorum yapabilirim diye maalesef fotoğrafınıza ulaşamadım.
Size önerim bol proteinli beslenirseniz eğer zarar görebilirsiniz. O yüzden boy ve kilonuza göre kalori miktarı hesaplayın örneğin günde alacağınız toplam kalori 2000 3 ana 3 ara öğün. %20 karbonhidrat %30 protein. Sağlıklı karbonhidratlar ne olursa olsun yenmeli. Sabah kahvaltısında kepekli, buğdaylı ekmek ve yumurta beyazı, Hindi füme veya dana jambon, maydonoz yeşilikler. Öğlen tavuk göğsü kepekli pirinç veya makarna akşam sebzeli yemekler, balık vs. Ara öğünlerde meyve, kuruyemiş. Mide boş kalmamalı. Ve bol su... Eğer imkanınız varsa bir hocadan uzaktan eğitim almanızı öneririm. Sizin boy kilo ve fiziğinize göre beslenme ve antrenman programı hazırlar. Ve hedefinizi belirttiğinize sizin hedefinize göre programlar yaptırır.
Çok teşekkürler canım kas gelişimi olur diye protein alıyordum günde 90 gr a yakın, diyetteyim aynı zamanda ama ne diyenler yaptım içemiyorum bacaklarım yağlı malesef 30 kilo verince bacak popo altı gevşedi,
Geçen sene diyetisyen eşliğinde 6 kilo vermiştim bakalım yine kendi çabala vermezsem diyetisyene gitcem
Resim çekinirken bi ara özel atarım
Ama bacak kısmın sayfanın ilk 1.sayfasında ikili resim var ilk resim olan hah ordaki soldaki bayan gibiyim malesef ama belim ince

Ama bu kızın saayfasına baktım harika ötesi yaaa...nasıl bi spor yaptı acep,zaten zayıf gibiymiş etkisini çabuk götmüş ama benim bacaklarım daha yağlıo_O:KK61:
Bu demek oluyor ki finalde daha etkileyici bir dönüşüm geçirmiş olacaksın :sampiyon: Malesef biraz zaman istiyor bu tür şeyler, kiloyu 1 günde almadınki 1 günde veresin, azimle devam edersen kış ortasında yolu yarılamış, hatta dahada ilerlemiş olursun:KK73:

Ooo harika. Km tutuyor musun ya da adım sayısı?
He mn hemn hergun yürüyüş yapıyorum not düşmeye unuturmusum. Adım sayisi tutuyorum canm. Hedef onbin. Bi kaç gündür yürüyüş u azalttim.kasiklarim ve belinde ağrı adetine bir hafta var.acaba gebelik olabilir mi

He mn hemn hergun yürüyüş yapıyorum not düşmeye unuturmusum. Adım sayisi tutuyorum canm. Hedef onbin. Bi kaç gündür yürüyüş u azalttim.kasiklarim ve belinde ağrı adetine bir hafta var.acaba gebelik olabilir mi
Olabilir canim günün geçince test yaparsın. Erkenden yapma moralin bozulur düzenin etkilenir.

Kızlarrr squat yapmak için badybuilding yapanlar gibi 90 gr a yakın protein almak mı gerekiyo?
Normal dietime devam edip squat yapsam nimetlerini göremez miyim?
Yoksa protein almaktan miğdeme gınalar geldi de accık:KK70:

Squat egzersizi kalçadaki çatlaklara da iyi geliyor mu? :confused:
Şöyle söyleyeyim. Garanti veremem fakat her insanın deri yapısı ve çatlağı farklıdır. Çatlaklar derinin yırtılmasıyla meydana gelir. Ben kalçamdaki çatlaklara squat yapmaya başladığımda kalçam büyüye büyüye çatlaklarda biraz deriden dolayı kendini açarak gözükmemeye başladı.

Artık bende bildirim yapacağım. Çok iyi sarıyor burası. Hatta pc'ye geçtiğimde önce sonra resimlerimi paylaşacağım değişiklikleri sık sık paylaşıp squat konusunda inşallah sizlere motive olurum

X