Oooo süpermiş baya bi fit ve sıkıninşallah o günleri görürümKiloya takılma hiç bak ilk resim 65,7 kg, 2. resim 55,3kg, son resim 63,5kg önemli olan tartı değil, mezura ve görünüş
Eki Görüntüle 1866516
Çok teşekkürler canım kas gelişimi olur diye protein alıyordum günde 90 gr a yakın, diyetteyim aynı zamanda ama ne diyenler yaptım içemiyorum bacaklarım yağlı malesef 30 kilo verince bacak popo altı gevşedi,Sizi izlemeye aldım, fotoğrafınızı görüp belki ona göre yorum yapabilirim diye maalesef fotoğrafınıza ulaşamadım.
Size önerim bol proteinli beslenirseniz eğer zarar görebilirsiniz. O yüzden boy ve kilonuza göre kalori miktarı hesaplayın örneğin günde alacağınız toplam kalori 2000 3 ana 3 ara öğün. %20 karbonhidrat %30 protein. Sağlıklı karbonhidratlar ne olursa olsun yenmeli. Sabah kahvaltısında kepekli, buğdaylı ekmek ve yumurta beyazı, Hindi füme veya dana jambon, maydonoz yeşilikler. Öğlen tavuk göğsü kepekli pirinç veya makarna akşam sebzeli yemekler, balık vs. Ara öğünlerde meyve, kuruyemiş. Mide boş kalmamalı. Ve bol su... Eğer imkanınız varsa bir hocadan uzaktan eğitim almanızı öneririm. Sizin boy kilo ve fiziğinize göre beslenme ve antrenman programı hazırlar. Ve hedefinizi belirttiğinize sizin hedefinize göre programlar yaptırır.
Ama bu kızın saayfasına baktım harika ötesi yaaa...nasıl bi spor yaptı acep,zaten zayıf gibiymiş etkisini çabuk götmüş ama benim bacaklarım daha yağlıKiloya takılma hiç bak ilk resim 65,7 kg, 2. resim 55,3kg, son resim 63,5kg önemli olan tartı değil, mezura ve görünüş
Eki Görüntüle 1866516
Bu demek oluyor ki finalde daha etkileyici bir dönüşüm geçirmiş olacaksınAma bu kızın saayfasına baktım harika ötesi yaaa...nasıl bi spor yaptı acep,zaten zayıf gibiymiş etkisini çabuk götmüş ama benim bacaklarım daha yağlı
He mn hemn hergun yürüyüş yapıyorum not düşmeye unuturmusum. Adım sayisi tutuyorum canm. Hedef onbin. Bi kaç gündür yürüyüş u azalttim.kasiklarim ve belinde ağrı adetine bir hafta var.acaba gebelik olabilir miOoo harika. Km tutuyor musun ya da adım sayısı?
Olabilir canim günün geçince test yaparsın. Erkenden yapma moralin bozulur düzenin etkilenir.He mn hemn hergun yürüyüş yapıyorum not düşmeye unuturmusum. Adım sayisi tutuyorum canm. Hedef onbin. Bi kaç gündür yürüyüş u azalttim.kasiklarim ve belinde ağrı adetine bir hafta var.acaba gebelik olabilir mi
Yaaeski mesajlarımızı okudum çok duygulandım yaaaa
Şöyle söyleyeyim. Garanti veremem fakat her insanın deri yapısı ve çatlağı farklıdır. Çatlaklar derinin yırtılmasıyla meydana gelir. Ben kalçamdaki çatlaklara squat yapmaya başladığımda kalçam büyüye büyüye çatlaklarda biraz deriden dolayı kendini açarak gözükmemeye başladı.Squat egzersizi kalçadaki çatlaklara da iyi geliyor mu?