LunemmmmmmBildirim zamanı dün
1 saat pilates topu ile karışık hareketler.
Merhaba sizede masaAllah nasıl başardiniz o kadar kilo vermeyiLunemmmmmmfit hamişim benimmm dogurcan kiz az kaldi
Aynen bebeğim 1 aydan az kaldı.Lunemmmmmmfit hamişim benimmm dogurcan kiz az kaldi
9.5 kilo aldım canım şimdiye kadar. Ayrıca mutlaka hareket etmek lazım. Ben hergün ev işi yapıyorum ve yürüyüş. Haftada 2 kere de yoga.La Lune gerçekten hamilelere çok büyük bir örneksin ablacığım.
Kuzenim iki gün önce doğum yaptı . Sezryanla doğum yaptı. Normal doğum diyorlardı ama olmadı. Doktor çok fazla kilo aldığını (kilonun büyük kısmı kendinde) ve hamilelik sürecinde hiç hareket etmediğini söylemiş. Gerçekten de öyleydi 22 yaşında olmasına rağmen 75 kiloyla hamile kaldı , 97 ile girdi doğuma bebekte 2kilo 300 gram doğmuş. Annemler hep bol bol yürüyüş yapmasını öneriyorlardı, zoruna gidip küsüyordu. Çok sağlıksız beslendi. daha önce burada da demiştim " 3 kilo bebek için 30 kilo almaya gerek yok" diye. Ama toplumdaki "hamiledir yesin ,otursun" algısı yıkılmıyor malesef.
O kilolarda sonradan verilmiyor.
Kuzenimi kötülemek için yazmadım ama genelde böyle.
Keşke herkes bilinçlense.
Kimseyi dinlememekle en iyisini yapmışsın abla. İnşallah bebişi kucağına alırsın hayırlısıyla :))9.5 kilo aldım canım şimdiye kadar. Ayrıca mutlaka hareket etmek lazım. Ben hergün ev işi yapıyorum ve yürüyüş. Haftada 2 kere de yoga.
Sen yedikçe hem agirlasiyorsun hem de hamilelik boyu ağrı çekiyorsun. Ben otur dediklerinde doğum yapacağım oturursam yapamam diyorum ısrarla. Alıştılar artık kimse yapma etme demiyor.
Ooo harika. Km tutuyor musun ya da adım sayısı?Bildirim iki saatlik yürüyüş
Evet elbette ise yarar.Ayy arkadaşlar şu İngilizce şeyi anlamafim ben bide diğer videolar hareketler hariç squat yapsam sadece işe yarar mı diyorsunuz ki ?
Ayyy evett kiiz az kaldi ben bile heycanliyimmmm seni düşünemiyorumAynen bebeğim 1 aydan az kaldı.pırt diye doguracagim inşallah.
Ayyy evett kiiz az kaldi ben bile heycanliyimmmm seni düşünemiyorumSağlicakla insallah