guzel degısım olmus tebrıklerFotoğraf yüklenmiştir, değişimleri görmek isteyenler bakabilir.
Çok teşekkürler. 2014 Kasım ayında başlamıştım fakat 2016 nın şubatına kadar düzenli yapmıyordum. Beslenmem çok düzensiz ve beslenemiyordum. 2016 Mart ayında hoca eşliğinde program alarak hem beslenme hem antrenman programını uyguladım. Beslenme çok düzenli olacak ve antrenmanları aksatmadım. Haftanın 3 gününü squata ayırıyorum. Ve beslenmelerimi yanımda taşıyorum.guzel degısım olmus tebrıkler
ne kadar bı surede ılk halden son hale geldı
benımde duzenlı yapmam lazım
Squat programı artı legal workout yapabilirsin. Koşu da güzel sıkılaşma yapıyor.Merhabalar... Bacak ve kalçayı sıkılaştırmak ama en kısa sürede yapmam için tavsiyeye ihtiyacım var...
Bende merak ediyorum...bende squat yapan biriydim bu sebeple squatın etkisini görmek isteyenler albümüme bakabilir.
Canım harikaaaaa kaç kilosunFotoğraf yüklenmiştir, değişimleri görmek isteyenler bakabilir.
Ne kadar sürede yapabildin squat faydasını ne zamanlık bir sürede görebildinFotoğraf yüklenmiştir, değişimleri görmek isteyenler bakabilir.
2 değil 3 4 doğum yapıp çok fit anneler görüyorum. İnsan gebelik sürecinde çok sağlıklı beslenip spor yapmalı. Biz Türk'ler olarak doğum sürecinde sporu zararlı bulsakta doğru olan yapmak.Canım harikaaaaa kaç kilosun
Vee popo harika olmuş
Ama benim bacaklatım daha yağlı 2 doğum yaptım ve çok kilo almıştım
Seni tebrik ederim popo kalkmış ve bacaklar daha sıkı olmuş
Ama şöyle bişwy var bacajta yağ oranı azsa değişim kolay oluyo ama yağlıysa bu kıvama gelmek zorrr
Aynenama iştr ben hamileliğimde bilinçsizce yedim hemde çoook2 değil 3 4 doğum yapıp çok fit anneler görüyorum. İnsan gebelik sürecinde çok sağlıklı beslenip spor yapmalı. Biz Türk'ler olarak doğum sürecinde sporu zararlı bulsakta doğru olan yapmak.
Ben en son yağlı yağlı vucudu 2 sene önce gördüm bu yağlı vucudu 3 ayda eriterek squata başlamıştım. Squata başlamadan önce bol cardıo hareketleri yapıp squata başlayabilirsiniz.
Daha önceden de yapıyordum ama tam düzene girememiştim o yüzden değişimim 2016 mart ayı başlangıç en son halini de yeni çektim.
Koşu bandında her gün 1 saat koştum yürüdüm bol su içtim. Sürekli apartmanın merdivenlerini kullandım asansöre binmedim. Hareket halinde oldum, bazen bisiklet sürdüm hava iyi olduğunda dışarı çıkıp yürüdüm.Aynenama iştr ben hamileliğimde bilinçsizce yedim hemde çoookŞimdi 64 kiloyum 30 kiloyq yakın verdim,ama bacaklarım sallanıyo öok kilo vermekten gevşedi,hamur gibi...
Benim sıkılaşmam mucize gibi olur çok mutsuzum inanınki..
Elimden gelidiğince 5 ve ya 6 gün plates ve squat yapcam
Kardiyo çok öenmli ama evdeki koşu bandıda çok sıkıyor beni
Sen kardiyo olarak neler yaptın pekş
Bende merak ediyorum...
Squat a başladım 1 hafta oldu sanki sıkılaşıyorum....ama değişim içiç zaman şart...
Squat artı plates yapıyotum haftada 1 gün yüzüyorum inşallah 1 ıl sonunda deşim muhteşem olur
Ama inanamıyorum yaaa bende değişim olacağına
sihirli ben de sen gibiyim bacaklar çok kalın ve yumuşak.ama ikinci haftamdayım .bu sene çok kararlıyım.kendime süre tanıdım.ilk önce 6 ay sonraki a6 ay.bu bacaklar bu hale birden gelmedi sonuçta.yapanlar nasıl yapıp sıkılaştırıyorsa ben de yaparım diye kendimi motive ediyorum.bir de daha önce yıllarca kilo vermek için yapmadığım denemediğim yöntem kalmayıp diyetisyen ve yürüyüşle sadece 6 ayda kilo verince bunu niye yapamayım diyorum şimdi.yalnız diyetisyenin söylediği geldi aklıma hemen olmaz hedeflerimizi önce küçük tutacağız.ben diyetisyenle 9 kilo verdim 67 kılodan 56 ya indik.diyetisyeni bırakıp kendim devam ettim.şimdi 50 ve 53 arası gdip geliyorum.bi ara 48 olmuştum ama benim üst beden çok zayıfayınca hasta gibi duruyorum.ama bacaklar genetik benim yalnız yine de sıkılaşmaz diye düşünmüyorum.başarcağızBende merak ediyorum...
Squat a başladım 1 hafta oldu sanki sıkılaşıyorum....ama değişim içiç zaman şart...
Squat artı plates yapıyotum haftada 1 gün yüzüyorum inşallah 1 ıl sonunda deşim muhteşem olur
Ama inanamıyorum yaaa bende değişim olacağına
Fotoğraf yüklenmiştir, değişimleri görmek isteyenler bakabilir.
Tek seferde yapmak zorunda değilsin canım.Kızlar merhaba. Ben de 1.68 boy ve 59 kiloyum. nisandan beri spor yapıyorum ama çok da düzenli dgil. Hazirana kadar bir aydan fazla haftada 3 gün yürüyüş ve koşu yaptım ve kilo veremedim diye üzülüp bırakmıştım. Bıraktıktan sonra kilo vermeye başlayinca anladım ki yeni etki etmeye başladı ve temmuz başından beri tekrar spor yapıyorum. 63 ten 59 düştüm. Ama bacaklarım çok kalın selulitlerim var ve çukurluk lar oluşmaya başladı ust bacaklarımda çok moralim bozuluyor. Koşmama rağmen pek sıkılaşma olmadı. Sizce nasıl bir yol izlenmeliyim. Bugun squat denedim ve tek seferde max 16 yapabiliyorum. Siz başladığınızda nasıldinız?tecrübe ve önerilerinizi paylasirsaniz minnettar kalırim. Sevgiler....