Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bilmem mii o telaşlarii tatli telaslarr oohh tatilde msnz ne güzel canim bol bol dinlen gez yüzz bende de ayni canim değişiklik yok şimdi minigimi uyutuyorum kahve keyfi yapiyorumEvet canım tetikteyim işte yok karnim mi düştü yok bu ağrı ne ağrısı falan. Ama tatilimden de geri kalmam. Foça da dinleniyoruz eşimle başbaşa. Sende ne var ne yok?
Ayy bilmem mii o telaşlarii tatli telaslarr oohh tatilde msnz ne güzel canim bol bol dinlen gez yüzz bende de ayni canim değişiklik yok şimdi minigimi uyutuyorum kahve keyfi yapiyorum
Ohhh gezin ana kiz insallah boll boll canimm eşim girdi işe canim güvenlik olarak şükürler olsun Rabbim kimseyi işsiz aşsiz birakmasin hayirli kapilar açsın bütün işsizlereŞimdi son zamanların keyfini sürüyorum. Hem bebek de alışsın benimle gezmeye. ki dogunca da böyle rahatça gezelim ailecek. Yavrum karnimda iken ankara ızmir İzmit isparta gördü. Hele dünyaya gelsin daha nereleri göreceğiz beraber. Eşinin iş durumları ne oldu?
Aaa çok sevindim canım. Allah daim etsin. Çok çok zor işsizlik hele de erkek için. Ee spor işleri ne alemde?Ohhh gezin ana kiz insallah boll boll canimm eşim girdi işe canim güvenlik olarak şükürler olsun Rabbim kimseyi işsiz aşsiz birakmasin hayirli kapilar açsın bütün işsizlere
Saol canimmm Spor çok iyi gidiyodu ama Almanyadan yatili misafirim gelcek bir buçuk ay bizde kalicaklar temizlikle uğraşiyorum lunem bu ara bir hafta sonra geliyor misafirim insallah sonbahara guzel bi spor programi yapicam kendime ama kilomu koruyorum 52 53 arasi gidip geliyorumAaa çok sevindim canım. Allah daim etsin. Çok çok zor işsizlik hele de erkek için. Ee spor işleri ne alemde?
Şahsen squatın faydalarını müthiş görmüş biri olarak sana öneri verebilirim. Yalnız benim popom düzdü ve baya yuvarlak ve dik oldu . Çok beğeniyorum. Ama genelde ağırlıklı yaptım.ŞUAN PLATES MALZEMELERİM VAR, KOŞU BANDIM VAR,SİZCE BİSİKLET TE ALMALI MIYIM, ARKA BACAKTAKI HAMSTRİNG KASLARINI SIKILAŞTIRMAK İÇİN?
BİSİKLET ALIP MEMNUN OLAN VAR MI ARANIZDA ?
Ayy çpk heyecanlandım inşallah yaa 30 kilo verinve popo indi ve gevşedi tek amacım dolgın kalça ve sıkı bacak malesef yürğrken bacaklarım sallanıyo offf offf....Şahsen squatın faydalarını müthiş görmüş biri olarak sana öneri verebilirim. Yalnız benim popom düzdü ve baya yuvarlak ve dik oldu . Çok beğeniyorum. Ama genelde ağırlıklı yaptım.
Sana ağırlıksız yani düz squatı öneririm. Kesinlikle faydasını göreceksin. Ben 1 aylık tabloyu bitirdikten sonra 100'er şekilde devam etmiştim. Kesinlikle yap
Ben bisikletle selülitlerimden tamamen kurtulup arka bacağımı sıkılaştırmıştım yani öneririm evde yeriniz varsa, ayrıca hafta 1-2 gün yüzmeye gitseniz onunda epey faydası oluyor.ŞUAN PLATES MALZEMELERİM VAR, KOŞU BANDIM VAR,SİZCE BİSİKLET TE ALMALI MIYIM, ARKA BACAKTAKI HAMSTRİNG KASLARINI SIKILAŞTIRMAK İÇİN?
BİSİKLET ALIP MEMNUN OLAN VAR MI ARANIZDA ?
İnşallah canım yaa bisiklet için yer her zaman açarım şuan koşu bandım var sadece...Ben bisikletle selülitlerimden tamamen kurtulup arka bacağımı sıkılaştırmıştım yani öneririm evde yeriniz varsa, ayrıca hafta 1-2 gün yüzmeye gitseniz onunda epey faydası oluyor.
Bence ilk bir ay ağırlıksız yap ki vücut alışsın. Sonra ağırlığa geç . Yine 3 gün squat + 1 gün dinlenme şeklinde :)Ayy çpk heyecanlandım inşallah yaa 30 kilo verinve popo indi ve gevşedi tek amacım dolgın kalça ve sıkı bacak malesef yürğrken bacaklarım sallanıyo offf offf....
Yeterki olsun 1 sene yaparım...
Bende ilk 1 ay yapıp sonra 100 e düşürcem
Pekiiii 3 kiloluk dambılla yapmayım mı ilk ay düz mü olsun
Sihirlii benim vereceğim cevapları ayça vermiş. Aynen katılıyorum. Beslenme bol su ve spor üçlüsü harika sonuçlar verecektir. Yeter ki sebat et.[/QU
evet canım cevapları aldım ama hala kafamda deli sorular Beslenme kalorisiz çok düşük, abur cubur olmayan,yağsız tuzsuz sebze yiyen,pilav makarna asitli içecek içmeden günde 3 litreye yakın su içen biriyim, spor desen haftanın 5 günü yapmaya çalışıyorum sporumu bugün squata başlıycam
Hani sayfanın ilk 1. sayfasında before after resmi var soldaki bayağ yağlı selülütli diğeri fit
Ha işte ben soldakine benzettim, alt bölgem çok yağlı yaaaa offf
Peki La Lune ilk sayfada üçgen squat değdiğin hareketler hangileri birsürü hareket var orda hepsini mi kasteddin?