fitim fitsin fit (squat)

Evet canım tetikteyim işte yok karnim mi düştü yok bu ağrı ne ağrısı falan. Ama tatilimden de geri kalmam. Foça da dinleniyoruz eşimle başbaşa. Sende ne var ne yok?
Ayy bilmem mii o telaşlarii tatli telaslarr:21: oohh tatilde msnz ne güzel canim bol bol dinlen gez yüzz:KK28: bende de ayni canim değişiklik yok :süslü:şimdi minigimi uyutuyorum kahve keyfi yapiyorum:kahve:

Ayy bilmem mii o telaşlarii tatli telaslarr:21: oohh tatilde msnz ne güzel canim bol bol dinlen gez yüzz:KK28: bende de ayni canim değişiklik yok :süslü:şimdi minigimi uyutuyorum kahve keyfi yapiyorum:kahve:

Şimdi son zamanların keyfini sürüyorum. Hem bebek de alışsın benimle gezmeye.:anneadayı: ki dogunca da böyle rahatça gezelim ailecek. Yavrum karnimda iken ankara ızmir İzmit isparta gördü. :bicak: Hele dünyaya gelsin daha nereleri göreceğiz beraber. Eşinin iş durumları ne oldu?

Şimdi son zamanların keyfini sürüyorum. Hem bebek de alışsın benimle gezmeye.:anneadayı: ki dogunca da böyle rahatça gezelim ailecek. Yavrum karnimda iken ankara ızmir İzmit isparta gördü. :bicak: Hele dünyaya gelsin daha nereleri göreceğiz beraber. Eşinin iş durumları ne oldu?
Ohhh gezin ana kiz insallah boll boll canimm :halay: eşim girdi işe canim güvenlik olarak şükürler olsun:dua: Rabbim kimseyi işsiz aşsiz birakmasin hayirli kapilar açsın bütün işsizlere :KK200:

Aaa çok sevindim canım. Allah daim etsin. Çok çok zor işsizlik hele de erkek için. Ee spor işleri ne alemde?
Saol canimmm :KK200:Spor çok iyi gidiyodu ama Almanyadan yatili misafirim gelcek bir buçuk ay bizde kalicaklar temizlikle uğraşiyorum lunem bu ara bir hafta sonra geliyor misafirim insallah sonbahara guzel bi spor programi yapicam kendime ama kilomu koruyorum 52 53 arasi gidip geliyorum:spor:

Selam arkadaşlar bende yeni aranıza katıldım harika bir topik olmuş açan arkadaşımıza teşekkürler,:anneadayı:
Sabahtan beri yeni keşvettiğim için sayfayı uzun uzadıya okudum...:KK54:
Arkadaşlar ben 2 hamilelik geçirdim 2 kızım var ve her birinde 30 kilo aldım şuan tüm kilolarımı verdim 5 kilo daha verme amacım var..
Benim sıkıntım şu benimle aynı dertten muzdarip mutlaka aranızda arkadaşlar vardır....
Arkadaşlar 30 kiloyu sağlıklı bir şekilde sanırım veremememden ötürüdür kii yağlarla beraber kas kaybı yaşadım,vücut deforme oldu,Sorunlu bölgem belim incecik hiç yağ yok herkes 2 çocuk annesi olmama şaşırıyor,adeta karın kaslarım çıkıyor hiç mekik çekemmee rağmen,
Gel gelelim alt bölegeyeeeee...:KK33::mad:
Malesef bacaklarım yağli 64 kiloyum ama bütün yağ gurubu alt popo altı hamstring kaslarımda birikmiş iyi olacağını bilsem amaliyat bile olurum ama korkularım var,
Geçen sene estetik dokturuma danıştığımda tavsiye etmedi bir sene spor yap gçeer dedi.

Arkadaşlar Hamur gibi gevşek bacaklara sahibim, iç bacak sallanıyor, popo altı nda yağ birkintisi var, kot giydiğimde özellikle streç malesef popo altında katlanma oluyor :KK43: buna resmen isyan ediyorum,en kötüsünü söyleyeyim miii ?
Adım attığımda çıplakken bacaklarım sallanıyor malesef...:işsiz::bicak:
Bunu 2 yıldır araştırıyorum çaresini...
şuan spor yapıyorum; :spor:30 Dakka kademeli yürüyüş,yarım saat sırf bacak bölgesi için etkili olan plates hareketleri, 50 sguat,plank 2 haftadır etkili yaptığımdan dolayı bacaklarımda değişim farkediliyor kotlar daha hoş durur oldu...
Aynı zamande beslenmeme dikkat ediyorum kızlar her gün 3 fincan yeşilçay,3 litre su, ekmek yok, abur cubur süslü paketler yok,beslenme artı sporla hedefim 56 kiloya düşüp sıkı bir vücut kazanmak.. Haydı kızlar birbirimizi moral verip hedeflerimize odaklanalım sguat hakkında sorularımı birazdan yazıcam görüşmek üzere kızlar

kızlar gerçekten 30 day squatı yaptığımızda farkedilir oluyor mu?
Hemen bugün resim çekinip before after yapmak istiyorum,
popo altımdaki yağ birikmesi,gevşek poponun sıkılaşması,ve aynı zamanda bacakların incelip sıkı hale gelmesi mümkün mü ?
Üstüm incecik,belik tahta gibi basenler var, çok kilo verdiğimde dolayıdır popo ve arka bacak düz gibi çıkıntı çok yok,

fiziğim güzel ama çıplakken sevmiyorum bikini giydiğimde bacaklarım hamur gib isallanması beni mahvediyor
Keşke hamileliklerimde abur cuburdan ziyade sağlıklı beslenseydimde 30 kilo almasaydım bilemezdim kilo vermenin bu kadar zor olduğunu bilemezdim vücudun bu kadar deforme olduğunu,
SQUAT BİR SENE YAPSAM SENEYE YAZIN GERÇEKTEN O BREZİLYA POPOSUNA SAHİP OLABİLİR MİYİM ?

SAYFANIN İLK BAŞINDA ÜÇKEN SQUAT TAN BAHSEDİLİYOR HANGİ HAREKETLER OLUYOR YANİ HEPSİNİ Mİ YAPCAZ ?

BU SAYFA BANA ENERJİ VERECEĞİ KESİN :anneadayı:

aYRICA AYDA BİR KEZ DİYETİSYENDE VÜCUT ANALİZİ YAPTIRIP KAS YAĞ ORANIMI ÖLÇTÜRMÜŞ OLUYORUM,

İNŞALLAH YAĞLAR GİDER KAS ORANIM ARTAR,aHH AHHH BACAKLARIM SIKILAŞIP KASLANSA NE SÜPER OLURRR

ŞUAN PLATES MALZEMELERİM VAR, KOŞU BANDIM VAR,SİZCE BİSİKLET TE ALMALI MIYIM, ARKA BACAKTAKI HAMSTRİNG KASLARINI SIKILAŞTIRMAK İÇİN?

BİSİKLET ALIP MEMNUN OLAN VAR MI ARANIZDA ?

ŞUAN PLATES MALZEMELERİM VAR, KOŞU BANDIM VAR,SİZCE BİSİKLET TE ALMALI MIYIM, ARKA BACAKTAKI HAMSTRİNG KASLARINI SIKILAŞTIRMAK İÇİN?

Şahsen squatın faydalarını müthiş görmüş biri olarak sana öneri verebilirim. Yalnız benim popom düzdü ve baya yuvarlak ve dik oldu . Çok beğeniyorum. Ama genelde ağırlıklı yaptım.
Sana ağırlıksız yani düz squatı öneririm. Kesinlikle faydasını göreceksin. Ben 1 aylık tabloyu bitirdikten sonra 100'er şekilde devam etmiştim. Kesinlikle yap :KK76::KK76::halay::halay::halay:

Şahsen squatın faydalarını müthiş görmüş biri olarak sana öneri verebilirim. Yalnız benim popom düzdü ve baya yuvarlak ve dik oldu . Çok beğeniyorum. Ama genelde ağırlıklı yaptım.
Sana ağırlıksız yani düz squatı öneririm. Kesinlikle faydasını göreceksin. Ben 1 aylık tabloyu bitirdikten sonra 100'er şekilde devam etmiştim. Kesinlikle yap :KK76::KK76::halay::halay::halay:
Ayy çpk heyecanlandım inşallah yaa 30 kilo verinve popo indi ve gevşedi tek amacım dolgın kalça ve sıkı bacak malesef yürğrken bacaklarım sallanıyo offf offf....
Yeterki olsun 1 sene yaparım...
Bende ilk 1 ay yapıp sonra 100 e düşürcem

Pekiiii 3 kiloluk dambılla yapmayım mı ilk ay düz mü olsun

Ben bisikletle selülitlerimden tamamen kurtulup arka bacağımı sıkılaştırmıştım yani öneririm evde yeriniz varsa, ayrıca hafta 1-2 gün yüzmeye gitseniz onunda epey faydası oluyor.

Ben bisikletle selülitlerimden tamamen kurtulup arka bacağımı sıkılaştırmıştım yani öneririm evde yeriniz varsa, ayrıca hafta 1-2 gün yüzmeye gitseniz onunda epey faydası oluyor.
İnşallah canım yaa bisiklet için yer her zaman açarım şuan koşu bandım var sadece...

Yğzmeye batıkıyorum lakin 2 kızım var onları bırakcak biri yok onlarla gitsem peşlerinde gezmek sıkıntı ama haftaya inşallah başlıycam tek tğk giderim artık:anneadayı:

Ayy çpk heyecanlandım inşallah yaa 30 kilo verinve popo indi ve gevşedi tek amacım dolgın kalça ve sıkı bacak malesef yürğrken bacaklarım sallanıyo offf offf....
Yeterki olsun 1 sene yaparım...
Bende ilk 1 ay yapıp sonra 100 e düşürcem

Pekiiii 3 kiloluk dambılla yapmayım mı ilk ay düz mü olsun
Bence ilk bir ay ağırlıksız yap ki vücut alışsın. Sonra ağırlığa geç . Yine 3 gün squat + 1 gün dinlenme şeklinde :)

Sihirlii Sihirlii benim vereceğim cevapları ayça vermiş. Aynen katılıyorum. Beslenme bol su ve spor üçlüsü harika sonuçlar verecektir. Yeter ki sebat et.[/QU
evet canım cevapları aldım ama hala kafamda deli sorular :KK66: Beslenme kalorisiz çok düşük, abur cubur olmayan,yağsız tuzsuz sebze yiyen,pilav makarna asitli içecek içmeden günde 3 litreye yakın su içen biriyim, spor desen haftanın 5 günü yapmaya çalışıyorum sporumu bugün squata başlıycam:anneadayı:
Hani sayfanın ilk 1. sayfasında before after resmi var soldaki bayağ yağlı selülütli diğeri fit
Ha işte ben soldakine benzettim, alt bölgem çok yağlı yaaaa offf:KK43:

Peki La Lune La Lune ilk sayfada üçgen squat değdiğin hareketler hangileri birsürü hareket var orda hepsini mi kasteddin?

Bugün squata başlıyorum gelişmeleri sizlerle paylaşcam before after yapmak için her ay resim çekincem inşallah,:KK66:
Hedefim seneye yaza kadar istikrarlı bir şekilde yapıp sıpsıkı vücuda sahip olup ,sallanmayan popo istiyorum ayrıca kalkık dolgun kalçalar,kalçam dolgun ama kalkık değil çok kilo verdiğimden gevşedi :confused:

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim gibi olup arka popo altında hamstring kaslarında yağ fazlalığı olan var mı yaa ? inanın kot giydiğimde arka kısım hoşuma gitmiyor popom güzel duruyor ama alt kısmı katlanıyor pantolonda durumum içler acısı:KK61:
buz mavisi kot, beyaz kot giymeyi özledim, 2.çocuktan sonra fiziği toplamak ne zormuş,
Eğer bir sene sonra arka bacaklarım sıkılaşıp sallantı giderse bu bir mucize olucak benim için..

X