Olma ihtimali yüksekKac gündür basim disim ondanmi agriyor diyosum simdi
Yaa tamam bulayım inşallah sen kendini iyi hisset yeter kiAnka cnm bi çarşiya cik bi bak benim kiloma yakin zayiflamak isteyen üyecikler var mi. Hepiniz 7li kilolardasiniz. Ben psikolojik olarak cok zorlaniyorum bu sekilde yaa
Hepsini konu başlığında detaylandırıyorm cnm şuan vaktim yokYani 21 aralikta ne olacagini öngörebiliriz?
Almisimdir herseyi yapar o merkürMerkğr retrosunudan kilo almzsn ama gezegen ve burçlara bakmak lazım:)
Ayy canimsinya bulursun insallahYaa tamam bulayım inşallah sen kendini iyi hisset yeter ki
Zaten 9.30 da yattımMaşallah o kadar adım atınca ben uyurum kesin
İnşallah anka
ben anlamadım bunu
iş yerindeki yemekler güzel kaçırınca üzülüyorum
onu bende çok merak ediyorum
Yani şimdi kova Burcu olarak meraktayimEvet kuzum onla alakalı
Bn sayfam yzmıştım eylül sonu savaş çıkm ihtimali vr diye akabinde ermenistaN saldırdı
Urnüs şuan toprak elementi olan boğada bu demek olıyor ki yıkıcı olmyan ( şimdilik) depremelr aktif çünkü uranüsün doğsında depremler var
Mars koç burcunda retro yapıyo yani baş ağrıları diş sorunlarımpeydah bir de yönetici gezegen ise eyvah
Başka bir şey hatta bnm beklediğim şey şu 21 aralık 2020 saturn jüpiter kova da kavuşuyor ve 20 yıllık yeni bir döngü gelyr
Ayri bir konun mu var. Okurum oradan öyleyse. Saol❤Hepsini konu başlığında detaylandırıyorm cnm şuan vaktim yok
Çok teşekkür ederim canım. Hala verecek bi 4 kilom var. İnşallah sizde istediğiniz kiloları inersiniz. Sonra da havai fişek patlatırız
Benim de kilo bildirmem lazım dimibildirmesem olmaz mı
72,6 geldim ben maalesef zaten bekliyordum hatta 74 gelmediğime dua ettim
Adı neydi ben de mi ona başlasaydım
Ben de seni seviyorum
Anka cnm bi çarşiya cik bi bak benim kiloma yakin zayiflamak isteyen üyecikler var mi. Hepiniz 7li kilolardasiniz. Ben psikolojik olarak cok zorlaniyorum bu sekilde yaa
Diyosunnnn bakak görek
Alisveristeydim ben simdi girdim eve. Eliptik bisiklet aldim. 3200 tl verdim. Ama iyi olacak bence hissediyorum.Kızlar napıyorsunuz
Ins inerim ya. 1 hafta icinde eliptik bisikletimde gelecek. Antremanlara baslicam insallah.Senin için kilomun başına 100 ekliyim istersen 176,2 yim bugün
Haftaya 90lara inersin inşallah canım yagulenyuzumsunsen 93lerde beraber yarışırsınız bence
görek görek
İşten yeni geldim kızımı uyutuyorum birazdan yemek yiyeceğimKızlar napıyorsunuz
Hayırlı olsun canım. Eliptik yapanlar hep çok memnun. Benimde çok hevesim var ama parası çok geliyor koşu bandım var zaten leslie falan da yapıyorum. yavaştan platese de başlayacağım bikaç video indirdim. O yüzden Eliptik almam gereksiz olurmuş gibi geliyor.Alisveristeydim ben simdi girdim eve. Eliptik bisiklet aldim. 3200 tl verdim. Ama iyi olacak bence hissediyorum.
Uzun yillar eliptik kullandim. Kullandigim zamanlarla kullanmadigim zamanlar arasinda kesinlikle cok fark var. Esim tasinirken eve sigmaz diye kiracilara birakmisti öylelikle biraz ara vermia oldum. Zaten de eskimisti cok ses yapiyordu yenisini almam sart olmustu. Yürüyüs bandi varsa grk yok tabiki sana.İşten yeni geldim kızımı uyutuyorum birazdan yemek yiyeceğim
Hayırlı olsun canım. Eliptik yapanlar hep çok memnun. Benimde çok hevesim var ama parası çok geliyor koşu bandım var zaten leslie falan da yapıyorum. yavaştan platese de başlayacağım bikaç video indirdim. O yüzden Eliptik almam gereksiz olurmuş gibi geliyor.
Her işi başarmanın 1 numaralı kuralı moral. Lütfen moralini yüksek tut canım sen bu işi yapabilirsin
Hayırlı olsun canım. Bende almak istiyorum aslında. Ama apartmanda sevmiyorum ya. Sen gelince dene bakalım çok ses yapıyor mu? Ona göre belki bende bakarımAlisveristeydim ben simdi girdim eve. Eliptik bisiklet aldim. 3200 tl verdim. Ama iyi olacak bence hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?