Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merkğr retrosunudan kilo almzsn ama gezegen ve burçlara bakmak lazım:)
Almisimdir herseyi yapar o merkür
Saka yapiyorum cnm burcum balik yükselenimde terazi burcumla mi alakali gercekten bilemedim. Bi anda oldu. Inanmayacaksin ben 63 kilo idim evlenirken ve bu benim kilo almis halimdi. 65 le hamile kaldim 94le dogurdum alis o alis iste. Veris olamadi akabinde bi daha

Maşallah o kadar adım atınca ben uyurum kesin

İnşallah anka

ben anlamadım bunu

iş yerindeki yemekler güzel kaçırınca üzülüyorum

onu bende çok merak ediyorum
Zaten 9.30 da yattım
Sabah 6-7 de kalkınca

Çok yumurta yemeyle ilgili canım.
Protein sindirim daha zor ya
Safrasi böbreği sorunu olanlar için

Yani şimdi kova Burcu olarak meraktayim

sudem34 suukaa cok cok tebrikler kizlar, darisi basimiza insallah.
Diger kilo veren canlar sizide tebrik ederim.
Kilo veremeyen güzeller sizde üzülmeyin haftaya daha iyi sonuclar sizi bekliyo demektir.
Çok teşekkür ederim canım. Hala verecek bi 4 kilom var. İnşallah sizde istediğiniz kiloları inersiniz. Sonra da havai fişek patlatırız
Benim de kilo bildirmem lazım dimi bildirmesem olmaz mı
72,6 geldim ben maalesef zaten bekliyordum hatta 74 gelmediğime dua ettim

Adı neydi ben de mi ona başlasaydım

Ben de seni seviyorum

Valla bencede artı gelmediğine sevindim. Hastalıktan başınızı alamadınız ki. Nasıl oldu bebişler?

Kızlar napıyorsunuz
İşten yeni geldim kızımı uyutuyorum birazdan yemek yiyeceğim

Alisveristeydim ben simdi girdim eve. Eliptik bisiklet aldim. 3200 tl verdim. Ama iyi olacak bence hissediyorum.
Hayırlı olsun canım. Eliptik yapanlar hep çok memnun. Benimde çok hevesim var ama parası çok geliyor koşu bandım var zaten leslie falan da yapıyorum. yavaştan platese de başlayacağım bikaç video indirdim. O yüzden Eliptik almam gereksiz olurmuş gibi geliyor.
Her işi başarmanın 1 numaralı kuralı moral. Lütfen moralini yüksek tut canım sen bu işi yapabilirsin

Uzun yillar eliptik kullandim. Kullandigim zamanlarla kullanmadigim zamanlar arasinda kesinlikle cok fark var. Esim tasinirken eve sigmaz diye kiracilara birakmisti öylelikle biraz ara vermia oldum. Zaten de eskimisti cok ses yapiyordu yenisini almam sart olmustu. Yürüyüs bandi varsa grk yok tabiki sana.

Sabah kayısı çayı
Kahvaltı

Ara öğün
Tarçınlı Türk kahvesi

Yeşil Çay

Aksam
Bol salata ve
Dünden kalan şehriye pilavina yoğurt ekleyip 3kasik yedim..
Bide kızımın pizzalarından tirtikladim..

Spor yok.
Su litre olur inşaAllah

Alisveristeydim ben simdi girdim eve. Eliptik bisiklet aldim. 3200 tl verdim. Ama iyi olacak bence hissediyorum.
Hayırlı olsun canım. Bende almak istiyorum aslında. Ama apartmanda sevmiyorum ya. Sen gelince dene bakalım çok ses yapıyor mu? Ona göre belki bende bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…