Bir anda kendini kıtlığa sokmasan mı acaba10:00
2 yumurtayla maydanozla omlet
7 zeytin
2 lokma ekmek
14:00
bir tabak kısır
1 dilim kek
1 kızarmış hamur yedim
16:00 1 Türk kahvesi içtim
21:00 1 sb yoğurt
1,5 lt su Hala da içiyorum
ilk günüm böyleydi
Ayy bu nasıl güzel bir havai fişek
sudem34 tebrim ederim canımmm mezuniyetin hayırlı olsun
Bundan sonra hiç kilo problemin olmasın inşallah.
haydi kızlar toplanın parti başlasınnnnnnn
Kızlar sahanesiniz
Biseyler açtım ama yanlış mı doğru mu açtım bilmiyorum
Ayy bunlar çok tatlı ya
Talebe ortada yokKızlar niye deli gibi ben kendim oynuyorum siz de gelsenize
Evet ya verelim coşkuyuSizleri kendi ellerimle telli duvaklı mezun edicem daha güzel havai fişekler bulurum size
20.30 da yattım ablam filan aradı derken oğlanı kuzenleri aradıO değil de bizim mezun yok ortadagıyabında balo yaptık halay çekmekten yoruldum çocukları uyutmaya çalışmaya gidiyorum ben
Güzel sorubaloya nasıl katılacağız?
Zooma da alıştık yaİki de sen oynak emoji koyarsınolmadı zoomdan canlı yayın yaparız
Domyos decatlondan aldim.Ayy ben azıcık patlamış Mısır yedim
Yaa parti böyle mi oluyor? Çok güzel. Bende mezun olayım
Süpermiş. Markası ne canım?
Yok ya bu gün yarın diye savsakladım durdumAnka geçen hafta liste oluşturmamışmıydın canım. Yarışacakları liste yapıp birinci sayfaya eklesen bildirimleri ben de yazabilirdim.
canım sen aktif olmadığın için yarışmaya almadım ama 1. sayfaya bildirimlerini ekleyeceğimGünaydın hanımlar internetsizlikten giremiyorumbu hafta benim için verimli olmadı yapamadim maalesef ama yine bu gruptayim yani inşallah tekrar silkinip duzene giricem bu arada
82.9 bu hafta 82.8 sadece 100grm
aynı şekilde sen de aktif olmadığın için yarışmaya almadım ama 1. sayfaya bildirimlerini ekleyeceğimSrlam herkese bugün ki kilom 62.4 geçen hafta yanılmıyorsa 62.9 dum
canım sen hafta ortasında geldiğin için seni de alamadım. haftaya alırım inşallahGunaydin kizlar sabah unuttum tartilmayi simdi geldim eveEki Görüntüle 2709485
Kek kızartma filan yiyip saçmalayınca kendi kendime ceza verdim gibiBir anda kendini kıtlığa sokmasan mı acabakahvaltıya bişeyler daha ekle canım peynir, sebze, kuruyemiş vs. Bugün akşama hafif bi sebze yoğurt yapabilirdin bence
Geçmiş olsun canım neyi var daGünaydın kızlar. Gece bebek yine ateşlendi gelemedim şu listeyi bi halledeyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?