• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam herkese🥰
Muhteşem Menü bırakayım😂

İf 15/9 oldu

7.25
5 kuru erik,2 yum.,3 salatalık.

13.17
2 yum,3 salatalık

16.12
1 tabak kabak,1 kase baharatlı limonlu Yoğurt

Aralarda 1 bardak çay,1 bardak Nescafe sade,1 büyük fincan Türk kahvesi aromalı

Su saymadım.

Spor 11.725 adım daha yatana kadar da olur 😁
Maşallah o kadar adım atınca ben uyurum kesin :confused:
Porsiyonları küçültelim o zaman. 6 incirden olmuştur o 59 gider hemen. akşam yoğurt da ye içine de pul biber at missss :kk77:
İnşallah anka
Anka Anka senin safra kesesi böbrekler de sıkıntı var mı?
Sana neden az ye dedi?
Günde 2 normal insana normal değil mi şimdi?🙄
ben anlamadım bunu
Kilo verirken en önemli öğün kahvalti bence..
Kahvaltı ve akşam olsa ara öğün de yaptın mı miss gibi gider kilolar
iş yerindeki yemekler güzel kaçırınca üzülüyorum o_O
Cnm bu merkür retrosu ne? Tüm yasananlari basimiza merkür retrosu getirmis gibi bi havadalar da mrk ettim.
onu bende çok merak ediyorum

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltı yerine
biraz sirke ,
bir bardak kekik çayı
bir bardak çay
6 tane burçak bisküvi

Ekmek yememeye çalışıyorum. Öğlen bakalım ne olacak akşamda lahana bohçası az yerim ya da salata sadece

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltı yerine
biraz sirke ,
bir bardak kekik çayı
bir bardak çay
6 tane burçak bisküvi

Ekmek yememeye çalışıyorum. Öğlen bakalım ne olacak akşamda lahana bohçası az yerim ya da salata sadece
Bana göre yanlış besleniyosun. 3ogun yiyebilirsin, ogleni hafif akşamı da hafif olacak şekilde
Yani ekmeği kesmekte yanlış,

Yaaaaa çatlama. Sen kaç çıktın? Hep birlikte gideriz eksilere
Benim de kilo bildirmem lazım dimi :işsiz: bildirmesem olmaz mı :işsiz:
72,6 geldim ben maalesef zaten bekliyordum hatta 74 gelmediğime dua ettim :işsiz:
Anladım canım. Diyetisyen işi enerji tutma meselesiymiş. Şimdiki diyetisyenimle aşırı iyi anlaştık. O yüzden her şey harika gidiyor 😍😍 sende kendini tanıyorsun. İnşallah harika olacak her şey
Adı neydi ben de mi ona başlasaydım :D
Diyetisyen listesinden hoslanmiyorumya böyle daha iyiyim.
Kiskandin mi sennn. Seni de seviyorum😘😘😘
Ben de seni seviyorum 😍😍😍

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltı yerine
biraz sirke ,
bir bardak kekik çayı
bir bardak çay
6 tane burçak bisküvi

Güzelce kahvaltı yapsana yaa tan buğday ekmeği al bisküviden iyidir.

sudem34 sudem34 suukaa suukaa cok cok tebrikler kizlar, darisi basimiza insallah.
Diger kilo veren canlar sizide tebrik ederim.
Kilo veremeyen güzeller sizde üzülmeyin haftaya daha iyi sonuclar sizi bekliyo demektir.
Çok sağol canım 🥰
İnşallah hepiniz istediğiniz fit ve sağlıklı vücuda kavuşursunuz🥰

Hastaliklar, depremler,iste ne bilim bilimum afetler🤣
Evet kuzum onla alakalı

Bn sayfam yzmıştım eylül sonu savaş çıkm ihtimali vr diye akabinde ermenistaN saldırdı

Urnüs şuan toprak elementi olan boğada bu demek olıyor ki yıkıcı olmyan ( şimdilik) depremelr aktif çünkü uranüsün doğsında depremler var

Mars koç burcunda retro yapıyo yani baş ağrıları diş sorunlarımpeydah bir de yönetici gezegen ise eyvah

Başka bir şey hatta bnm beklediğim şey şu 21 aralık 2020 saturn jüpiter kova da kavuşuyor ve 20 yıllık yeni bir döngü gelyr

Evet kuzum onla alakalı

Bn sayfam yzmıştım eylül sonu savaş çıkm ihtimali vr diye akabinde ermenistaN saldırdı

Urnüs şuan toprak elementi olan boğada bu demek olıyor ki yıkıcı olmyan ( şimdilik) depremelr aktif çünkü uranüsün doğsında depremler var

Mars koç burcunda retro yapıyo yani baş ağrıları diş sorunlarımpeydah bir de yönetici gezegen ise eyvah

Başka bir şey hatta bnm beklediğim şey şu 21 aralık 2020 saturn jüpiter kova da kavuşuyor ve 20 yıllık yeni bir döngü gelyr
Kac gündür basim disim ondanmi agriyor diyosum simdi 😅😅

Evet kuzum onla alakalı

Yani 21 aralikta ne olacagini öngörebiliriz?

Back
X