- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Maşallah o kadar adım atınca ben uyurum kesinSelam herkese
Muhteşem Menü bırakayım
İf 15/9 oldu
7.25
5 kuru erik,2 yum.,3 salatalık.
13.17
2 yum,3 salatalık
16.12
1 tabak kabak,1 kase baharatlı limonlu Yoğurt
Aralarda 1 bardak çay,1 bardak Nescafe sade,1 büyük fincan Türk kahvesi aromalı
Su saymadım.
Spor 11.725 adım daha yatana kadar da olur
İnşallah ankaPorsiyonları küçültelim o zaman. 6 incirden olmuştur o 59 gider hemen. akşam yoğurt da ye içine de pul biber at missss
ben anlamadım bunuAnka senin safra kesesi böbrekler de sıkıntı var mı?
Sana neden az ye dedi?
Günde 2 normal insana normal değil mi şimdi?
iş yerindeki yemekler güzel kaçırınca üzülüyorumKilo verirken en önemli öğün kahvalti bence..
Kahvaltı ve akşam olsa ara öğün de yaptın mı miss gibi gider kilolar
onu bende çok merak ediyorumCnm bu merkür retrosu ne? Tüm yasananlari basimiza merkür retrosu getirmis gibi bi havadalar da mrk ettim.
Maşallah o kadar adım atınca ben uyurum kesin
İnşallah anka
ben anlamadım bunu
iş yerindeki yemekler güzel kaçırınca üzülüyorum
onu bende çok merak ediyorum
Ekmek bisküviden daha masum bence kuzucum.Günaydın kızlar
Sabah kahvaltı yerine
biraz sirke ,
bir bardak kekik çayı
bir bardak çay
6 tane burçak bisküvi
Ekmek yememeye çalışıyorum. Öğlen bakalım ne olacak akşamda lahana bohçası az yerim ya da salata sadece
Bana göre yanlış besleniyosun. 3ogun yiyebilirsin, ogleni hafif akşamı da hafif olacak şekildeGünaydın kızlar
Sabah kahvaltı yerine
biraz sirke ,
bir bardak kekik çayı
bir bardak çay
6 tane burçak bisküvi
Ekmek yememeye çalışıyorum. Öğlen bakalım ne olacak akşamda lahana bohçası az yerim ya da salata sadece
Benim de kilo bildirmem lazım dimiYaaaaa çatlama. Sen kaç çıktın? Hep birlikte gideriz eksilere
Adı neydi ben de mi ona başlasaydımAnladım canım. Diyetisyen işi enerji tutma meselesiymiş. Şimdiki diyetisyenimle aşırı iyi anlaştık. O yüzden her şey harika gidiyorsende kendini tanıyorsun. İnşallah harika olacak her şey
Ben de seni seviyorumDiyetisyen listesinden hoslanmiyorumya böyle daha iyiyim.
Kiskandin mi sennn. Seni de seviyorum
Vayyy gizli gizli diyet mi yaptın sen
Güzelce kahvaltı yapsana yaa tan buğday ekmeği al bisküviden iyidir.Günaydın kızlar
Sabah kahvaltı yerine
biraz sirke ,
bir bardak kekik çayı
bir bardak çay
6 tane burçak bisküvi
Yarim yamalak yaptik biseylerVayyy gizli gizli diyet mi yaptın sentebrik ederim
Evet kuzum onla alakalıHastaliklar, depremler,iste ne bilim bilimum afetler
Diyosunnnn bakak görekGel canım gel ama beklemem haberin olsun
Merkğr retrosunudan kilo almzsn ama gezegen ve burçlara bakmak lazım:)
Kac gündür basim disim ondanmi agriyor diyosum simdiEvet kuzum onla alakalı
Bn sayfam yzmıştım eylül sonu savaş çıkm ihtimali vr diye akabinde ermenistaN saldırdı
Urnüs şuan toprak elementi olan boğada bu demek olıyor ki yıkıcı olmyan ( şimdilik) depremelr aktif çünkü uranüsün doğsında depremler var
Mars koç burcunda retro yapıyo yani baş ağrıları diş sorunlarımpeydah bir de yönetici gezegen ise eyvah
Başka bir şey hatta bnm beklediğim şey şu 21 aralık 2020 saturn jüpiter kova da kavuşuyor ve 20 yıllık yeni bir döngü gelyr
Yani 21 aralikta ne olacagini öngörebiliriz?Evet kuzum onla alakalı
Bn sayfam yzmıştım eylül sonu savaş çıkm ihtimali vr diye akabinde ermenistaN saldırdı
Urnüs şuan toprak elementi olan boğada bu demek olıyor ki yıkıcı olmyan ( şimdilik) depremelr aktif çünkü uranüsün doğsında depremler var
Mars koç burcunda retro yapıyo yani baş ağrıları diş sorunlarımpeydah bir de yönetici gezegen ise eyvah
Başka bir şey hatta bnm beklediğim şey şu 21 aralık 2020 saturn jüpiter kova da kavuşuyor ve 20 yıllık yeni bir döngü gelyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?