- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Benim geçen hafta kaçtı yaTebrik ederimmmmm m
Geçen hafta 87,7 miş tebrik ederim
1,3 kilo az değil tebrik ederimAnka
Kilom 100.5
Gecen hafta 101.8 di
Ikili rakamlara inerim diye düsünmüstüm aslinda. Eski diyet deneyimlerimde ilk hafta 3 kiloya yakin ödem vs atardim. Bu defa öyle olmadi. Yavas verirsem belki geri almam. Hayirli tarafindan bakacagim.
Evet canım 72,5Benim geçen hafta kaçtı ya72.5 muydu
Daha fazladır aslında ama regl öncesi şişlik oluyor illaki. Bu hali bile güzelDün 71.7 idi bugün yine 71.9
İyice sisicem
Dün 71.7 cikinca bugün daha az çıkar diye tahmin ediyodum..Daha fazladır aslında ama regl öncesi şişlik oluyor illaki. Bu hali bile güzelSen emziriyor musun?
Muhteşemmmmmm
Vayyyyy harikaaaaaGünaydın kızlar
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 71.6
Fark 1.5
Yüzde 2.05
Var diyetisyen listesinden nefret ediyorum. Hayatim pek düzenli olmadigindan belli bir listeye bagli kalmam zor oluyor. Bi gün nöbet bi gün gündüz falan pek benlik deil.Kilo vermeye uğraşma demeye çalışıyor. Ama ben 7li rakam istemiyorum. O yüzden tam gaz devam
Muhteşem harika olağanüstü
Süpersin.her eksi candır. Canım az gittiğini düşünüyorsan diyetisyen eşliğinde daha çok fayda görebilirsin. Hiç deneyimin var mı
Boyuna gore kilon iyi inşallah dahada eksilirsi darısı başımıza...kaç ayda verdinGünaydın kızlar
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 71.6
Fark 1.5
Yüzde 2.05
Aynen öyle olmustu. Bende bi düstüm acikcasi neden böyle oldu diye. Sonra düsündüm. Olmuyor der birakirsam yaza 110-120 arasi girebilirim. Yada bu kdr olmasi da kafi der devam edersem ne verirsem kar olur. Sonra cnm devam etmeyi sectim. Az da olsa ekside olmak iyidir. Bakalim eliptik bisiklet alicam bugün bakmaya gidecegiz esimle. Ondan sonra belki biraz daha hizli veririm.1,3 kilo az değil tebrik ederimama ben de bi 99,9 görürüz diye düşünüyordum reglin geçen hafta bitmişti galiba dimi. Yakın değil. Dur bakalım bi düşünelim
Sen kilo verince ben senden daha cok heyecanlaniyorum nedenseGünaydın kızlar
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 71.6
Fark 1.5
Yüzde 2.05
Bende öyle oluyorum. Boşver haftaya cumanın kotasını kullanıyorsunDün 71.7 idi bugün yine 71.9
İyice sisicem
Yaaaaa çatlama. Sen kaç çıktın? Hep birlikte gideriz eksilereMuhteşemmmmmm
Azmine iradene sağlıklkk
Vayyyyy harikaaaaa
Muhteşemmmmm
Çat diye çatlamak üzereyimmmmm
Anladım canım. Diyetisyen işi enerji tutma meselesiymiş. Şimdiki diyetisyenimle aşırı iyi anlaştık. O yüzden her şey harika gidiyorVar diyetisyen listesinden nefret ediyorum. Hayatim pek düzenli olmadigindan belli bir listeye bagli kalmam zor oluyor. Bi gün nöbet bi gün gündüz falan pek benlik deil.
İnşallah canımBoyuna gore kilon iyi inşallah dahada eksilirsi darısı başımıza...kaç ayda verdin
Yaa cansın. Bende seni seviyorum valla. İyi ki tanışmışız. Seninde sevinçlerini birlikte yaşayacağız merak etme.Sen kilo verince ben senden daha cok heyecanlaniyorum nedenseGruptaykende seni bi ayri severdim. Simdi de bir ayri seviyorum
TeşekürlerTebrik ederimmmmm m
Geçen hafta 87,7 miş tebrik ederim
Ayy beni şımartıyorsunKilo vermeye uğraşma demeye çalışıyor. Ama ben 7li rakam istemiyorum. O yüzden tam gaz devam
Muhteşem harika olağanüstü
Süpersin.her eksi candır. Canım az gittiğini düşünüyorsan diyetisyen eşliğinde daha çok fayda görebilirsin. Hiç deneyimin var mı
Aslında bu yüzden gitmen lazım. Gece için ayrı gündüz için ayrı liste verir. Online diyetisyen dene bence.Var diyetisyen listesinden nefret ediyorum. Hayatim pek düzenli olmadigindan belli bir listeye bagli kalmam zor oluyor. Bi gün nöbet bi gün gündüz falan pek benlik deil.
Tabii Düşecek bırakacak değilsin canım neler yapabiliriz onu düşüneceğiz. 1,3 kilo kötü değil zatenAynen öyle olmustu. Bende bi düstüm acikcasi neden böyle oldu diye. Sonra düsündüm. Olmuyor der birakirsam yaza 110-120 arasi girebilirim. Yada bu kdr olmasi da kafi der devam edersem ne verirsem kar olur. Sonra cnm devam etmeyi sectim. Az da olsa ekside olmak iyidir. Bakalim eliptik bisiklet alicam bugün bakmaya gidecegiz esimle. Ondan sonra belki biraz daha hizli veririm.
Vayyyy öyle miiiiSen kilo verince ben senden daha cok heyecanlaniyorum nedenseGruptaykende seni bi ayri severdim. Simdi de bir ayri seviyorum
Tam olarak hangi konuda ona göre yorum yapayımCnm bu merkür retrosu ne? Tüm yasananlari basimiza merkür retrosu getirmis gibi bi havadalar da mrk ettim.
Htırlymdım sabah çok dolu kafam o yüzden yazıp kaçtımCanım geçen haftaki kilonla beraber yazsan da farkı anlasak
Diyetisyen listesinden hoslanmiyorumya böyle daha iyiyim.Aslında bu yüzden gitmen lazım. Gece için ayrı gündüz için ayrı liste verir. Online diyetisyen dene bence.
Tabii Düşecek bırakacak değilsin canım neler yapabiliriz onu düşüneceğiz. 1,3 kilo kötü değil zaten
Vayyyy öyle miiii
Hastaliklar, depremler,iste ne bilim bilimum afetlerTam olarak hangi konuda ona göre yorum yapayım
Htırlymdım sabah çok dolu kafam o yüzden yazıp kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?