Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1,3 kilo az değil tebrik ederim ama ben de bi 99,9 görürüz diye düşünüyordum reglin geçen hafta bitmişti galiba dimi. Yakın değil. Dur bakalım bi düşünelim

Var diyetisyen listesinden nefret ediyorum. Hayatim pek düzenli olmadigindan belli bir listeye bagli kalmam zor oluyor. Bi gün nöbet bi gün gündüz falan pek benlik deil.

1,3 kilo az değil tebrik ederim ama ben de bi 99,9 görürüz diye düşünüyordum reglin geçen hafta bitmişti galiba dimi. Yakın değil. Dur bakalım bi düşünelim
Aynen öyle olmustu. Bende bi düstüm acikcasi neden böyle oldu diye. Sonra düsündüm. Olmuyor der birakirsam yaza 110-120 arasi girebilirim. Yada bu kdr olmasi da kafi der devam edersem ne verirsem kar olur. Sonra cnm devam etmeyi sectim. Az da olsa ekside olmak iyidir. Bakalim eliptik bisiklet alicam bugün bakmaya gidecegiz esimle. Ondan sonra belki biraz daha hizli veririm.

Dün 71.7 idi bugün yine 71.9
İyice sisicem
Bende öyle oluyorum. Boşver haftaya cumanın kotasını kullanıyorsun
Muhteşemmmmmm
Azmine iradene sağlıklkk

Vayyyyy harikaaaaa
Muhteşemmmmm

Çat diye çatlamak üzereyimmmmm
Yaaaaa çatlama. Sen kaç çıktın? Hep birlikte gideriz eksilere
Var diyetisyen listesinden nefret ediyorum. Hayatim pek düzenli olmadigindan belli bir listeye bagli kalmam zor oluyor. Bi gün nöbet bi gün gündüz falan pek benlik deil.
Anladım canım. Diyetisyen işi enerji tutma meselesiymiş. Şimdiki diyetisyenimle aşırı iyi anlaştık. O yüzden her şey harika gidiyor sende kendini tanıyorsun. İnşallah harika olacak her şey
Boyuna gore kilon iyi inşallah dahada eksilirsi darısı başımıza...kaç ayda verdin
İnşallah canım tam 12 ayda 20 kilo verdim. Arada corona ilk başladığında 3 ay yedim kilo aldım ama şükür gitti

Sen kilo verince ben senden daha cok heyecanlaniyorum nedense Gruptaykende seni bi ayri severdim. Simdi de bir ayri seviyorum
Yaa cansın. Bende seni seviyorum valla. İyi ki tanışmışız. Seninde sevinçlerini birlikte yaşayacağız merak etme.

Ayy beni şımartıyorsun

Aslında bu yüzden gitmen lazım. Gece için ayrı gündüz için ayrı liste verir. Online diyetisyen dene bence.
Tabii Düşecek bırakacak değilsin canım neler yapabiliriz onu düşüneceğiz. 1,3 kilo kötü değil zaten
Sen kilo verince ben senden daha cok heyecanlaniyorum nedense Gruptaykende seni bi ayri severdim. Simdi de bir ayri seviyorum
Vayyyy öyle miiii

Diyetisyen listesinden hoslanmiyorumya böyle daha iyiyim.
Kiskandin mi sennn. Seni de seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…