yoğurt zencefil zerdeçal tarçın kat ye yağ yaktırır hemKızlar şu an aşırı yorgunum. Canım fena halde bişeyler çekiyor. Beni engellemelisiniz
Sifir ses seviyesi diye aldim canim. Internetten yorumlari da okudum. Yan odada esim uyurken yapiyorum hicbir ses duymuyor falan gibi yorumlar yapmislar.Hayırlı olsun canım. Bende almak istiyorum aslında. Ama apartmanda sevmiyorum ya. Sen gelince dene bakalım çok ses yapıyor mu? Ona göre belki bende bakarım
Ayy ben azıcık patlamış Mısır yedimyoğurt zencefil zerdeçal tarçın kat ye yağ yaktırır hem
Yaa parti böyle mi oluyor? Çok güzel. Bende mezun olayım
sudem34 tebrim ederim canımmm mezuniyetin hayırlı olsun
Bundan sonra hiç kilo problemin olmasın inşallah.
haydi kızlar toplanın parti başlasınnnnnnn
Süpermiş. Markası ne canım?Sifir ses seviyesi diye aldim canim. Internetten yorumlari da okudum. Yan odada esim uyurken yapiyorum hicbir ses duymuyor falan gibi yorumlar yapmislar.
Bende mezun olmak istiyorum
sudem34 tebrim ederim canımmm mezuniyetin hayırlı olsun
Bundan sonra hiç kilo problemin olmasın inşallah.
haydi kızlar toplanın parti başlasınnnnnnn
Ayy ben azıcık patlamış Mısır yedim
Yaa parti böyle mi oluyor? Çok güzel. Bende mezun olayım
Süpermiş. Markası ne canım?
Bende mezun olmak istiyorum
Neyi napıcazAy napıcaz ki?Anka
Başarılar canım.O değil de bizim mezun yok ortadagıyabında balo yaptık halay çekmekten yoruldum çocukları uyutmaya çalışmaya gidiyorum ben
Nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun canımmmm
Beğenme butonunda arka arkaya komik tuşuna basamıyormuyuz yahu? Bazı iletiler çok komikİki de sen oynak emoji koyarsınolmadı zoomdan canlı yayın yaparız
Çok teşekkür ederimNice mutlu huzurlu yıllarınız olsun canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?