Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anka
Kilom 100.5
Gecen hafta 101.8 di

Ikili rakamlara inerim diye düsünmüstüm aslinda. Eski diyet deneyimlerimde ilk hafta 3 kiloya yakin ödem vs atardim. Bu defa öyle olmadi. Yavas verirsem belki geri almam. Hayirli tarafindan bakacagim.

İyiyim teşekkür ederim bı bakayım komşularım ilk haftalarini nasıl geçirmiş dedim
Saolasin. Ilk hafta güzel kilo veririm sonra daha yavas veririm dedim ama olmadi. Eskiden olsa vazgecer birakirdim ama bu defa daha cok asılasım geliyor. Yaza daha cok var ve ne kdr verirsem kardir diye düsünüyorum. Plajda kendimi saklamaya calismak yerine anin tadini cikartirim böylelikle. Bu yil kendimi iyi hissedemedim cünkü

Çok güzel bir karar vermişsin ve basaracaksin, yaza yepyeni bir vücutla merhaba diyeceksin

71.9 çıktım..geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum
Normal bana göre adet olcam zaman aşırı siserim.
Bide 10gun olurum ben..
Hiç sıkıntı yok sonuçta gram gram da olsa gidiyo

Düşün düşün uyuyamadım acaba suukaa kaç oldu diye
Nasıl korumadasın ya artık vermeyecek misin senin de mezuniyetini kutlayalım o zaman
Kilo vermeye uğraşma demeye çalışıyor. Ama ben 7li rakam istemiyorum. O yüzden tam gaz devam
Günaydın
İlk bildirim yine benden gelsin
Kilom 68.1
Geçen hafta 68.9 du galiba
Fark 800 gram
Toplam verilen kilo 14.8 ile mezun um
Muhteşem harika olağanüstü
Süpersin. her eksi candır. Canım az gittiğini düşünüyorsan diyetisyen eşliğinde daha çok fayda görebilirsin. Hiç deneyimin var mı

Kilom 86.95 kızlar Herkese iyi günler dilerm
Günaydın canım
Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 77,4
Güncel = 76,2
Fark = 1,2
Yüzde = 1,55

Eki Görüntüle 2709293
Harikasın. Azmine hayranım canım maşallah
71.9 çıktım..geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum
Normal bana göre adet olcam zaman aşırı siserim.
Bide 10gun olurum ben..
Hiç sıkıntı yok sonuçta gram gram da olsa gidiyo
Bende adet olunca 10 gün oluyorum ya. Ve şişkinliğim geçmiyor. Boşver az az gitsin.
eğer alttaki ölçek geçen haftanınsa 72.5 görünüyorsun

Günaydın kızlar
Güncel kilom 93.1..
Ne diyeceğimi bilmiyorum artık olumsuz konuşmayı hiç sevmem ama acayip dipteyim içimde ufacık bir kıvılcım yok ama bu halimden de nefret ediyorum ...
Tartı gününü unuttum sabah bir elma 1 ceviz yedim 8 de .. gözümü açar açmaz...

Günaydın kızlar
Güncel kilom 93.1..
Ne diyeceğimi bilmiyorum artık olumsuz konuşmayı hiç sevmem ama acayip dipteyim içimde ufacık bir kıvılcım yok ama bu halimden de nefret ediyorum ...
Günaydın canım hoşgeldin diyemedim bir türlü. Hoşgeldin
Hiç canımızı sıkmıyoruz silkelenip kendimize gelelim 1 yıl sonra inceciğiz.

Günaydın kızlar
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 71.6
Fark 1.5
Yüzde 2.05
Harikasın canım Tebrikler az kaldı 7lerden kurtulmaya
Günaydın kızlar
Güncel kilom 93.1..
Umutsuzluk yok canım daha önce kaç kere yaptın yine yaparsın sen bu işi biliyorsun

Umutsuzluk yok canım daha önce kaç kere yaptın yine yaparsın sen bu işi biliyorsun
Saol. İnşallah canım hepimiz kurtulalım bir an önce

Günaydın canım hoşgeldin diyemedim bir türlü. Hoşgeldin
Hiç canımızı sıkmıyoruz silkelenip kendimize gelelim 1 yıl sonra inceciğiz.

Çok sağolun kızlar desteğiniz için

Dün 71.7 idi bugün yine 71.9
İyice sisicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…