Cnm bu merkür retrosu ne? Tüm yasananlari basimiza merkür retrosu getirmis gibi bi havadalar da mrk ettim.Kilom 86.95 kızlar Herkese iyi günler dilerm
Saolasin. Ilk hafta güzel kilo veririm sonra daha yavas veririm dedim ama olmadi. Eskiden olsa vazgecer birakirdim ama bu defa daha cok asılasım geliyor. Yaza daha cok var ve ne kdr verirsem kardir diye düsünüyorum. Plajda kendimi saklamaya calismak yerine anin tadini cikartirim böylelikle. Bu yil kendimi iyi hissedemedim cünküİyiyim teşekkür ederimbı bakayım komşularım ilk haftalarini nasıl geçirmiş dedim
Günaydın canımHoş geldin canımmm.
İyiyiz hamdolsun sen nasılsın
Çok güzel bir karar vermişsin ve basaracaksin, yaza yepyeni bir vücutla merhaba diyeceksinSaolasin. Ilk hafta güzel kilo veririm sonra daha yavas veririm dedim ama olmadi. Eskiden olsa vazgecer birakirdim ama bu defa daha cok asılasım geliyor. Yaza daha cok var ve ne kdr verirsem kardir diye düsünüyorum. Plajda kendimi saklamaya calismak yerine anin tadini cikartirim böylelikle. Bu yil kendimi iyi hissedemedim cünkü
Kilom 86.95 kızlar Herkese iyi günler dilerm
Kilo vermeye uğraşma demeye çalışıyor. Ama ben 7li rakam istemiyorum. O yüzden tam gaz devamDüşün düşün uyuyamadım acaba suukaa kaç oldu diye
Nasıl korumadasın ya artık vermeyecek misinsenin de mezuniyetini kutlayalım o zaman
Muhteşem harika olağanüstüGünaydın
İlk bildirim yine benden gelsin
Kilom 68.1
Geçen hafta 68.9 du galiba
Fark 800 gram
Toplam verilen kilo 14.8 ile mezun um
Süpersin.Anka
Kilom 100.5
Gecen hafta 101.8 di
Ikili rakamlara inerim diye düsünmüstüm aslinda. Eski diyet deneyimlerimde ilk hafta 3 kiloya yakin ödem vs atardim. Bu defa öyle olmadi. Yavas verirsem belki geri almam. Hayirli tarafindan bakacagim.
Günaydın canımKilom 86.95 kızlar Herkese iyi günler dilerm
Harikasın. Azmine hayranım canım maşallah
Bende adet olunca 10 gün oluyorum ya. Ve şişkinliğim geçmiyor. Boşver az az gitsin.71.9 çıktım..geçen hafta kaçtı hatırlamıyorum
Normal bana göre adet olcam zaman aşırı siserim.
Bide 10gun olurum ben..
Hiç sıkıntı yok sonuçta gram gram da olsa gidiyo
Tartı gününü unuttum sabah bir elma 1 ceviz yedim 8 de .. gözümü açar açmaz...Günaydın kızlar
Güncel kilom 93.1..
Ne diyeceğimi bilmiyorum artık olumsuz konuşmayı hiç sevmem ama acayip dipteyim içimde ufacık bir kıvılcım yok ama bu halimden de nefret ediyorum ...
Günaydın canım hoşgeldin diyemedim bir türlü. HoşgeldinGünaydın kızlar
Güncel kilom 93.1..
Ne diyeceğimi bilmiyorum artık olumsuz konuşmayı hiç sevmem ama acayip dipteyim içimde ufacık bir kıvılcım yok ama bu halimden de nefret ediyorum ...
Harikasın canımGünaydın kızlar
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 71.6
Fark 1.5
Yüzde 2.05
Umutsuzluk yok canım daha önce kaç kere yaptın yine yaparsın sen bu işi biliyorsunGünaydın kızlar
Güncel kilom 93.1..
Saol. İnşallah canım hepimiz kurtulalım bir an önceHarikasın canımTebrikler az kaldı 7lerden kurtulmaya
Umutsuzluk yok canım daha önce kaç kere yaptın yine yaparsın sen bu işi biliyorsun
Günaydın canım hoşgeldin diyemedim bir türlü. Hoşgeldin
Hiç canımızı sıkmıyoruz silkelenip kendimize gelelim 1 yıl sonra inceciğiz.
Çok sağolun kızlar desteğiniz içinHarikasın canımTebrikler az kaldı 7lerden kurtulmaya
Umutsuzluk yok canım daha önce kaç kere yaptın yine yaparsın sen bu işi biliyorsun
Dün 71.7 idi bugün yine 71.9Günaydın canım
Harikasın. Azmine hayranım canım maşallah
Bende adet olunca 10 gün oluyorum ya. Ve şişkinliğim geçmiyor. Boşver az az gitsin.
eğer alttaki ölçek geçen haftanınsa 72.5 görünüyorsun
Tebrik ederimmmmm mGünaydın
İlk bildirim yine benden gelsin
Kilom 68.1
Geçen hafta 68.9 du galiba
Fark 800 gram
Toplam verilen kilo 14.8 ile mezun um
Geçen hafta 87,7 miş tebrik ederimKilom 86.95 kızlar Herkese iyi günler dilerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?