Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sinirliyim iki gündürDün eşime sinirlendim akşam yemeği bile yemedim hala da aç değilim ama işleri halletmek için bir şeyler yemem lazım. Türkiye’ye gitmeden önce eşimden yapmasını rica ettiğim şeyi şimdi kendim yapmak zorundayım bugün bayağı koşturacağım. Ne demişler kendi işini kendin yap kimseye de güvenme.![]()
Dün eşime sinirlendim akşam yemeği bile yemedim hala da aç değilim ama işleri halletmek için bir şeyler yemem lazım. Türkiye’ye gitmeden önce eşimden yapmasını rica ettiğim şeyi şimdi kendim yapmak zorundayım bugün bayağı koşturacağım. Ne demişler kendi işini kendin yap kimseye de güvenme.![]()
Bende sinirliyim iki gündür
o yüzden mi omad yapabildim acep
Şaka bir yana verdiğin görevi üstüne alma.
Gerekirse tartış ama yine o yapsın, tecrübeyle sabit.
Heee gözünün üstünde kaşı varsa yeterli sebep de vardırahahahahaah
kilo verdiriyorsa hemen gidip bir catayim herifime, bahane mi yok![]()
Heee gözünün üstünde kaşı varsa yeterli sebep de vardır![]()
Yapmıyor beyefendi vakti yokmuş. Sırf tongaya düşürmek için kendisi ile ilgili bir şey yapmasını söyledim tamam dedi yaparım dedi, ama dedim vaktin yok, olsun ben bulurum vakit dediBende sinirliyim iki gündür
o yüzden mi omad yapabildim acep
Şaka bir yana verdiğin görevi üstüne alma.
Gerekirse tartış ama yine o yapsın, tecrübeyle sabit.
Kız bdv deki problemli gelinlere dönmüşsünsorma bizim muhitte bir dedikodu donuyor su aralar,
acik evlilik yasayan bir komsumuz var, eskiden gizliydi, simdi kamuya acikladilar secimlerini.
Aman duydugumdan beridir gece ruyalarimda benim herifle ugrasiyorum, sabah da kavgasini ediyorum. Adamcagiz topa dondu zaten, bu hafta normale donduk hafiftenAliskin yani benim sebeplerime
![]()
Kız bdv deki problemli gelinlere dönmüşsün
Milletin yediği haltlardan adama ne![]()
Klasik erkek, geçen bizimki de benim arkadaş grubumun davetini spontane planları sevmiyorum diye reddetti.Yapmıyor beyefendi vakti yokmuş. Sırf tongaya düşürmek için kendisi ile ilgili bir şey yapmasını söyledim tamam dedi yaparım dedi, ama dedim vaktin yok, olsun ben bulurum vakit dedi![]()
İlerleme kaydetmişsin en azından buda güzelben hemen etkilenirim boyle seylerden,
sadakat dizisini izlesem 3 hafta kocamin beni aldattigini gorurum ruyamda, sabah da tribimi atarim
simdi tabi 2 cocuklu olgun bir kadin olarak 3 hafta surmuyor etkisi, max 1 hafta![]()
İlerleme kaydetmişsin en azından buda güzel![]()
❤❤❤bu ben ya
ama ben ilk basladigimda aksam atistirmasi da yerdim, sen gene iyisin.
ben sabah ogununu atladigimda daha rahatim, hem de ogun sayisi dusunce yemek isi de kolay oluyor, hem de cok yediginde daha idare ediyorsun.
Bizim evde aksam ogunu onemlidir, ailecek otururuz sofraya ve genelde guzel tek bir yemegimiz olur veyahut da cesitli hos bir soframiz. Gel de yeme yani
Aksam ogununu cekebildigin kadar erkene cek, ve gayet de doyur karnini, aklin kalmasin.
Aksam ogununden sonra 1-2 saat sindirim icin bekle, sonra hafiften hareket et muhakkak.
Sabah ogununu ya atla, ya da yumurta peynir seklinde doyurucu olarak yap ki oglene kadar tutsun.
Iyiymis kilo verdiriyor kocanDün eşime sinirlendim akşam yemeği bile yemedim hala da aç değilim ama işleri halletmek için bir şeyler yemem lazım. Türkiye’ye gitmeden önce eşimden yapmasını rica ettiğim şeyi şimdi kendim yapmak zorundayım bugün bayağı koşturacağım. Ne demişler kendi işini kendin yap kimseye de güvenme.![]()
Kiz neymis tercihlerisorma bizim muhitte bir dedikodu donuyor su aralar,
acik evlilik yasayan bir komsumuz var, eskiden gizliydi, simdi kamuya acikladilar secimlerini.
Aman duydugumdan beridir gece ruyalarimda benim herifle ugrasiyorum, sabah da kavgasini ediyorum. Adamcagiz topa dondu zaten, bu hafta normale donduk hafiftenAliskin yani benim sebeplerime
![]()
❤❤❤
Gayet iyi doyuruyom merak etme
Iyiymis kilo verdiriyor kocan
Ben sinirlenince daha cok yiyorumsagolsun itina ile sinir eder
Kiz neymis tercihleri![]()
Bende menumu yazayım
Sabah yulaf lapasi tahin li
Ara 2 hurma 2 ceviz
Ogle 2 kaşık haşlanmış kuru fasulye li yesil salata
Ara Türk kahvesi sade
Akşam 1 tabak pırasa ve bol salata
Su 3 lt
![]()
Yap yap çok severim bende bi çok kişinin aksine mis gibi . Yarın bakalım 2 günlük sonucum ne ola kiayyy pirasaya ozendim, yarin ben de yapayim .
cok guzel menun, mis gibi.