• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Eklentiler

• 8FD4EE91-7355-4821-BC58-27455168279E.webp
    8FD4EE91-7355-4821-BC58-27455168279E.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 19
Dün eşime sinirlendim akşam yemeği bile yemedim hala da aç değilim ama işleri halletmek için bir şeyler yemem lazım. Türkiye’ye gitmeden önce eşimden yapmasını rica ettiğim şeyi şimdi kendim yapmak zorundayım bugün bayağı koşturacağım. Ne demişler kendi işini kendin yap kimseye de güvenme. 😏

Dün eşime sinirlendim akşam yemeği bile yemedim hala da aç değilim ama işleri halletmek için bir şeyler yemem lazım. Türkiye’ye gitmeden önce eşimden yapmasını rica ettiğim şeyi şimdi kendim yapmak zorundayım bugün bayağı koşturacağım. Ne demişler kendi işini kendin yap kimseye de güvenme. 😏
Bende sinirliyim iki gündür
o yüzden mi omad yapabildim acep 😂
Şaka bir yana verdiğin görevi üstüne alma.
Gerekirse tartış ama yine o yapsın, tecrübeyle sabit.

Bir açlık krizi geldi yine. Yarım avakadoyu doğradım. Bir yanda azıcık yağ, minicik sarımsak, tuz, limon ve maydanozla sos hazırlayıp karıştırdım. Gerçekten baya lezzetli bir ara öğün oldu. Ben ki avakadoya inanılmaz ön yargılıydım.

ahahahahaah
kilo verdiriyorsa hemen gidip bir catayim herifime, bahane mi yok :ıslık:

Heee gözünün üstünde kaşı varsa yeterli sebep de vardır 😂

sorma bizim muhitte bir dedikodu donuyor su aralar,
acik evlilik yasayan bir komsumuz var, eskiden gizliydi, simdi kamuya acikladilar secimlerini.
Aman duydugumdan beridir gece ruyalarimda benim herifle ugrasiyorum, sabah da kavgasini ediyorum. Adamcagiz topa dondu zaten, bu hafta normale donduk hafiften :KK53: Aliskin yani benim sebeplerime :olamaz:

1 Hafta önce 70 santim olan karnımın ölçüsü bugün itibari ile 65 santim belim 62. Bu durumda ameliyatla şu ana kadar toplamda 15 cm incelmişim 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Yanlarda hiç ödemin kalmadı belimde inceldi bir tek karnımın orta kısmında yani içerden boydan boya kasların dikildiği kısımda bir ödem var ki bu alanın zaten bir süre şiş kalması çok normal.

Yapmıyor beyefendi vakti yokmuş. Sırf tongaya düşürmek için kendisi ile ilgili bir şey yapmasını söyledim tamam dedi yaparım dedi, ama dedim vaktin yok, olsun ben bulurum vakit dedi😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬

acik evlilik yasayan bir komsumuz var, eskiden gizliydi, simdi kamuya acikladilar secimlerini.
Aman duydugumdan beridir gece ruyalarimda benim herifle ugrasiyorum, sabah da kavgasini ediyorum. Adamcagiz topa dondu zaten, bu hafta normale donduk hafiften :KK53: Aliskin yani benim sebeplerime :olamaz:
Kız bdv deki problemli gelinlere dönmüşsün
Milletin yediği haltlardan adama ne😂

Kız bdv deki problemli gelinlere dönmüşsün
Milletin yediği haltlardan adama ne😂

ben hemen etkilenirim boyle seylerden,

sadakat dizisini izlesem 3 hafta kocamin beni aldattigini gorurum ruyamda, sabah da tribimi atarim :KK48:

simdi tabi 2 cocuklu olgun bir kadin olarak 3 hafta surmuyor etkisi, max 1 hafta :KK19::ıslık:

Yapmıyor beyefendi vakti yokmuş. Sırf tongaya düşürmek için kendisi ile ilgili bir şey yapmasını söyledim tamam dedi yaparım dedi, ama dedim vaktin yok, olsun ben bulurum vakit dedi😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Klasik erkek, geçen bizimki de benim arkadaş grubumun davetini spontane planları sevmiyorum diye reddetti.
Hafta içi akşam arkadaşlarıyla anlık plan yapıp beni çağırıyor kalk gel diye.
Dedim spontane planları sevmezdin sen hayırdır.

İnat etmedim gittim çokta keyifli bir akşam geçirdik.
Bak dedim spontene planlarda keyifli olabiliyormuş. He öyleymiş senin diline düşmektense gitmek daha iyi dedi😂

bu ben ya :KK53:
ama ben ilk basladigimda aksam atistirmasi da yerdim, sen gene iyisin.

ben sabah ogununu atladigimda daha rahatim, hem de ogun sayisi dusunce yemek isi de kolay oluyor, hem de cok yediginde daha idare ediyorsun.

Bizim evde aksam ogunu onemlidir, ailecek otururuz sofraya ve genelde guzel tek bir yemegimiz olur veyahut da cesitli hos bir soframiz. Gel de yeme yani :KK53:

Aksam ogununu cekebildigin kadar erkene cek, ve gayet de doyur karnini, aklin kalmasin.
Aksam ogununden sonra 1-2 saat sindirim icin bekle, sonra hafiften hareket et muhakkak.
Sabah ogununu ya atla, ya da yumurta peynir seklinde doyurucu olarak yap ki oglene kadar tutsun.
❤❤❤
Gayet iyi doyuruyom merak etme :olamaz:
😕
Iyiymis kilo verdiriyor kocan 😁
Ben sinirlenince daha cok yiyorum :kızgın:sagolsun itina ile sinir eder 🙄
Kiz neymis tercihleri:KK69:

❤❤❤
Gayet iyi doyuruyom merak etme :olamaz:
😕

Iyiymis kilo verdiriyor kocan 😁
Ben sinirlenince daha cok yiyorum :kızgın:sagolsun itina ile sinir eder 🙄

Kiz neymis tercihleri:KK69:

hemen anlatayim :KK53:

evliler ama romantik iliskileri bitmis sanirim. Yine de evli kalmaya devam ediyorlar. Bu arada kadin sevgili yapmis, sevgilisi de gelip arada kaliyor, boyle bazen 3 unu ayni ortamda gorebiliyorsun yani. Denisik :KK64: (welcome to the netherlands, he Lori Lori ? )

Arrietty_ Arrietty_ menu paylasayim, daha aksami yemedim ama paylasayim da nayir nolamaz diyeceksen simdi de :KK22:

09.00
1 servis keto cheesecake, 1 avuc kuruyemis

12.30
2 haslama yumurta, 1 peynir, 8 zeytin, 1 mini kase maydanoz

18.00
havuc durum 2 adet (toplamda 40 gr karb ediyorlar :sus:)
icine kiymali harc
200 gr kadar wokta sebze sote

not: hayir bir de o kadar sebze durum aradim var ya, tb durumden cok da farkli degilmis karb orani, hay aklima benim. Ama o kadar aradim buldum, ozendim, simdi yemezsem de olmaz gibi.

Son düzenleme:
Bende menumu yazayım
Sabah yulaf lapasi tahin li
Ara 2 hurma 2 ceviz
Ogle 2 kaşık haşlanmış kuru fasulye li yesil salata
Ara Türk kahvesi sade
Akşam 1 tabak pırasa ve bol salata
Su 3 lt
😘😘

Back