• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

zorunluluk varmi

hayir yok, kimseye yok gerci,
ama 12 yas ustunun bir cok yere girip cikmasi icin asi ya da test sarti var, bazi yerlerde test de yeterli degil.
cocuklara henuz yok bu durumlar, olsa da aman oralara gitmeyiverir napim.
Risk grubunda olsa zaten ben isterim asi olsun, ama zaten cocuklar kolay atlatiyorken gerek duymuyorum.

Afiyet olsun ,pilav olmasa süpermis sanki
Emziriyor muydun arkadasim ,tam hatirlayamadim?
Aynen canm biliyorum da kendimi tutamadm tencerenin başında atıverdm ağzıma🥲
evet emziriyorum 😊
Teşekkürler canm icebilirmiyim bilmiyorum daha önce denedim ama icememistim,🙈
Ben çok severim ama kalorisi yüksek diye aklımda kaldı

dünkü listem
sabah aynı yine 8 gibi sade granül kahve gece bin kere uyanınca sayesinde kendime geliyorum

kahvaltı 12 gibi 2 yumurtadan peynirli omlet, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
arada sade türk kahvesi
akşam
fırında 1 tane tavuk but, 1 kase yoğurt, yarım dilim ekmek
5000 e yakın adım

Aslında aralıklı oruç yapmak istiyorum ama beceremedim kaç gündür, aranızda yapan var mı

Ben çok severim ama kalorisi yüksek diye aklımda kaldı

boza fermante gida oldugu icin sut yapiyor aslinda, yarim bardak icilebilir bence, o kadar kotu etkilemez.
ama baska fermante gida da secilebilir, sanirim Karatay bira mayasi tableti oneriyordu (emin degilim adindan, alkolsuz bir takviye ama)

Kalorili lerden kaciyom ben🙈
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama gaz sorunu geçtiyse kuru börülce gibisini görmedim ben aşırı süt yapıyo öneririm
ben yapiyorum ama emzirenlere onerilmiyor diye biliyorum.

normal bir kadinda bile adet gecikmesi vs sebep olabiliyor.
Hadi ya herşey de bi hayır var iyiki yapamamışım o zaman
boza fermante gida oldugu icin sut yapiyor aslinda, yarim bardak icilebilir bence, o kadar kotu etkilemez.
ama baska fermante gida da secilebilir, sanirim Karatay bira mayasi tableti oneriyordu (emin degilim adindan, alkolsuz bir takviye ama)
Yani tabi ilaç niyetine belli bi ölçüde içmenin çokta bi zararı olmaz
Ama ben onu genelde keyif için aklıma geldikçe büyük bardakta bazen günde 1 2 kere içtiğim için bende kilo etkisini göstermişti sonra da bıraktm 😂

Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama gaz sorunu geçtiyse kuru börülce gibisini görmedim ben aşırı süt yapıyo öneririm

Ama ben onu genelde keyif için aklıma geldikçe büyük bardakta bazen günde 1 2 kere içtiğim için bende kilo etkisini göstermişti sonra da bıraktm 😂

ben de cok icerdim ha ha, severek hem de,
ama allahtan bulundugum sehirde istedigim marka bulunmuyordu, memlekete gittigimde sinirli aliyordum :)

ben kucukken sokak bozacilari vardi, onun tadini da bir daha hic bulamadim.

tey tey , neyse.

aralikli orucu bence dusunmeyin su donem, sizinki daha 8 aylik falandi diye aklimda kalmis,
dengeli 3 ogun beslenme ile zorlanmadan verirsiniz.

Büyüdü aslında bir buçuk yaş olacak

Selam kızlar nasılsınız? Bir kaç gündür epey yoğundum. Kv alzheimer hastası ilerledi günden güne beraber yiyip içiyoruz bu sıra çünkü yemek yapamıyor içine ne koyduğunu unutuyor o yüzden yemek hazırlıkları yorucu oluyor.

Selam kızlar nasılsınız? Bir kaç gündür epey yoğundum. Kv alzheimer hastası ilerledi günden güne beraber yiyip içiyoruz bu sıra çünkü yemek yapamıyor içine ne koyduğunu unutuyor o yüzden yemek hazırlıkları yorucu oluyor.
Yaaaa yaslilik...ne zor...ilerledikce daha zor. Allah yardimciniz olsun

Günaydın ☀️
Okul yüzünden giremiyorum, adım da yapamıyorum bütün gün bilgisayar başında oturuyorum. :kahve::kahve:

Eklentiler

• 632B1031-10B5-48AE-AC39-451905823BF9.webp
    632B1031-10B5-48AE-AC39-451905823BF9.webp
    173,6 KB · Görüntüleme: 20
  • EFF9FB86-B2EE-4D7D-AF27-4FCBC21632B4.webp
    EFF9FB86-B2EE-4D7D-AF27-4FCBC21632B4.webp
    25 KB · Görüntüleme: 28
Back
X